שלום לכולם

קטריין

New member
שלום לכולם../images/Emo29.gif

אני רק רציתי לומר חג שמח שלכם לילך נ.ב מישהו יכול לתת לי קצת מידה על האלמנטים ובמיוחד אלמנט האש אני פשוט מתה על האלמנטים.

pirtza

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

קטרין יקירתי תראי אני מבינה שאת אוהבת את זה...נושא הזה מאוד מושך אבל גם מאוד קשה אני יכולה לעזור לך להתחיל אבל תזכרי תמיד שגם מכשפים חזקים לא הצליחו את הדברים האלה! אז ככה תתחילי בכך שתעשי כל בוקר מדיטציה וככה תהיי יותרמרוכזת ויהיה לך יותר קל...ועכשיו לחלק הקשה תקחי נר ותעמידי אותו על שולחן עכשיותסתכלי טוב על הנר ושימי את היידיים של מסביב לנר קצת רחוקות...אבל שלא יגעו בנר! עכשיו תעלי את הידיים שלך למטה ולמעלה ותראי אם הלהבה גדלה עם הידיים ואם את מצליחה לכבות כך את הנר? ורק אחרי שאת שולטת בזה ככה תעברי לכך שתעשי את זה אבל בלי הידיים.... ואחרי שאת מצליחה את זה תנסי להדליק את הנר ו/או לכבות אותו...אולי יהיה לך יותר קל לכבות/להדליק גפרור....להדליק אש זה נורא קשה...אבל לכבות זה יותר סביר למרות שגם זה לא קל כל כך אני הצלחתי בינתתים רק להגדיל ולהקטין להבה של נר וכמעט כמעט כמעט לכבות אותו בכל אופן גם אם לא תצליחי על הפעם הראשונה תנסי שוב ושוב...ואם לא אז אולי זה לא מתאים לך או שאת צריכה לעשות יותר מדיטציה או או סתם להתחזק בתור מכשפה ורק אחר"כ להתחיל עם זה...והכל שיקולים שלך...ולפי היכולות שלך כמובן בכל אופן בהצלחה! אוהבת pirtza

למעלה