שלום לכולם :)

שלום לכולם :) ../images/Emo27.gif

למען דיון עניני ופורה - הרי כולנו, בסופו של דבר, בוחרים למען המדינה ב29 למרץ, לא משנה איזה פתק בחרנו לשים בקלפי.. רציתי לקבל ממכם, תומכי מפלגת העבודה, עובדות התומכות בהצבעה למפלגה. לא תעמולת נגד.. לא השערות והבטחות.. עובדות של עשייה מוכחת. על מנת שכל אזרח, הגיוני ושפוי, יעשה את הבחירה הנכונה, לדעתו. אני אתחיל במאמר אחד, המסכם חלק מעשיית חברי מפלגת קדימה ובהמשך אוסיף עוד תכנים, לבקשתכם. שיהיה לנו אחלה של דיון.. ומי יתן - והמדינה תנצח !
המאמר המצורף מכיל קישורים רבים.. קריאה מהנה :)

הייתי שמח אפילו..

לעובדה אחת, בבקשה... :) אני יודע כי יש כאלה - אתם מוזמנים !

ראינו מה אתה עושה למי שנכנס לפורום

שלך ואינו מצביע לקדימה, או מציין חס וחלילה עובדות לגבי השחיתות והגזענות של החברים במפלגה שלכם, אתה פשוט סותם לו את הפה באמצעות חסימה, כך שתודה אבל לא תודה, אנחנו מוותרים על ה"תענוג".

לא מאסת בהכפשות? ../images/Emo4.gif

באמת שלא שווה תגובה, מצטער. אני מאמין שמנהלי הפורום ידעו איך לטפל בהכשפות ובשקרים שלך.

כמי שמחזיק בשיא החסימות בתפוז

אתה האחרון שיכול לדבר על הכפשות ועל שקרים אדון "אני דיקטטור". בתוך פחות מחודשיים מאז שהפורום שלך קיים, הצלחת לחסום עשרות גולשים. עוד לא היה כזה דבר מעולם בפורומים של תפוז, אבל מה שיותר מעניין שכל הנחסמים על ידך אינם מצביעים לקדימה, מה שאוטומטית הופך אותך למנהל הכי לא אובייקטיבי בפורומים של תפוז.

לך תספר את זה לכל אלה שחסמת

ועכשיו מתלוננים עליך בכל הפורומים האחרים בתפוז, וכאלה לא חסרים, כי כפי שכבר ציינתי, אתה מחזיק בשיא החסימות של הזמנים בפורומים של תפוז.

danieldd

New member
בשביל לסיים את הוויכוח הדבילי הזה,

איכפת לכם להביא כמה חסומים/שמות/יוזרים כדי להדגים? ואם אין ואם יש- כמה טיעונים לא יזיקו לאף אחד. אפשר להתחיל מהעניין של פתרון לבעייה החברתית-כלכלית, או במילים אחרות לעוני. העבודה היא המפלגה היחידה שמציעה פתרון שהוכח (לא תיאורטית, מעשית) שהוא פועל (ע"ע סקנדינביות, בריטניה וקלינטון), שהוא צודק ושהוא יעיל. העבודה, בניגוד למפלגות אחרות, לא מסתפקת באמירות כלליות וחסרות בסיס, והיא פרסמה תכנית כלכלית מלאה, שכוללת מספרים ממשיים ותשובות לשאלות "מאיפה יבוא הכסף", וכמו כן תכנית חד משמעית למאבק בחינוך (כן, מאבק- כתלמיד שחווה את נזקי המערכת הזאת שהנהיגה הממשלה הנוכחית יום יום אני לא גאה להיאבק בה) ובנוסף לכל זה אמירה חד משמעית שלא נשמעת ממפלגתך (תהית פעם למה?) כנגד שחיתות. חוץ מזה, עמיר פרץ, שלא כמו מנהיג מפלגה אחר, לא מפחד להראות את פרצופו ברבים, ואפילו- אלוהים ישמור- לגלות לנו מה דעותיו. מקווה שלמרות שאתה מצטייר כאדם לא הגון במיוחד נצליח לשכנע אותך, אני כבר מאמין בכל דבר, אפילו בבלתי אפשרי.

ElvisAlive

New member
מה הקשר אובייקטיבי?

הוא תומך בקדימה בגלוי ולא צריך להיות אובייקטיבי. ואם מה שעשו אנשי העבודה מעצבן אותך אז זה לא אשמתנו. הוא בסך הכל הביא כתבה..

אני לא איש קדימה, ידידי..

אני אדם פרטי - בדיוק כמוך :) וכפי שאתה לא היית רוצה לראות שמכפישים ומשקרים בנוגע אליך.. רק בגלל שחסמת משתמש על התבטאות גזענית, אמת שגם הנהלת תפוז חשופה לה ומכירה אותה, כך גם אני :)

לפני הכל, אני אדם..

אחר כך גם תומך במפלגה :) וההגדרה "איש קדימה", לא מתאימה לי, לדעתי, מכיוון שאני לא חלק מהמערכת.. אני חלק מהתמיכה לה היא זוכה בציבור.

אשמח לשוחח איתך על כך..

אבל לא כדאי שנמשיך זאת בשירשור זה.. התגובה של "ממתיק סוד1" תמחק, ואיתה גם המשך שיחתנו. אתה מוזמן לפורום.. אשמח לקיים איתך שם דיון :)

danieldd

New member
אני מקווה מאוד שהיא לא תימחק.

בתור מנהל פורום אתה צריך להבין שצנזורה היא לא הכלי היעיל ביותר ולא הכלי הראוי ביותר לטפל במחלוקות. אפילו משיקולים אינטרסנטיים, עדיף להראות את צדקתך מאשר להשפיל את יריבך.

תימחק? ממתי הפכת למהל הפורום שלנו?

ממתי אתה קובע מי יימחק ומי לא יימחק בפורום של מפלגת העבודה המחודשת? לא מספיקה לך הדיקטטורה שלך בפורום שלך, עכשיו אתה מבקש להעביר אותה גם לפורומים של מפלגות אחרות?

למעלה