שלום לכולם

אה חייב

New member
שלום לכולם../images/Emo26.gif

אז ככה כמה שאלות (מצטערת על ההתקפה
אבל אשמח מאוד
לקבל תשובות):
פעם קראתי שלזוגיות צריך לטפח את הצד צפון מזרח ואילו כאן קראתי לטפח את המערב....אז מה נכון
...יש לי ארון בצד המערב....
יש לי חלון מעל צד הראש של המיטה. הבנתי שזה לא ממש טוב לפי הפנג שואי (למה?). אבל תמיד היה לי חלון מעל הראש ואני אוהבת לראות את הכוכבים לפני השינה ולהרגיש את הגשם בלילה...
כשמציעים על צדדים (צפון דרום וכו') זה צריך להיות מדוייק או פחות או יותר
מה לתלות מעל המחשב שנמצא בחדר השינה
המיטה שלי נמוכה (קרובה לריצפה) זה מפריע לפי הפנג שואי
בצד מזרח יש יציאה גדולה למרפסת...תליתי וילון אדום ומובייל ירוק. המרפסת מטופחת ומלאה בעציצים. תודה

שלום גם לך

כן, יהיו כמה וכמה "הסתבכויות" כאשר מתעניינים בכמה כיוונים. הרי תמיד חשוב מאיזה צד מסתכלים על המטבע. באופן כללי ביותר, יש לבדוק דברים לגופם, ולפעמים יש פרושים שונים לבאגואה. מה נכון? אמר לי לפני יומיים אדם חכם מאוד: "מה שנכון, זה מה שנחליט עליו שהוא נכון"... אני חושבת שמה שאני אומרת הוא הנכון, ומישהו אחר יכול להיות, חושב אחרת. יש כמה אסכולות. את צריכה להחליט איזו, או מי מדבר אליך יותר... אז, כדי להתחיל בדרך הפנג שואי, כדאי שקודם כל יהיה מיקוד על דבר שרוצים לשפר אותו בחיים. לאוו דווקא הטלוויזיה, כי היא לא כלל צריכה להיות בחדר שינה... זה כמו לעשן, למרות שיודעים שזה גורם לסרטן, ולהגיד ש"הורדתי בכמות"... לפנג שואי לא מפריע כלום. פנג שואי יוצר סביבה תומכת לאדם בביתו ובמקום עבודתו. כך האדם יותר שמח, בריא, מאושר, אוהב, נאהב, וגם יש לו הרבה כוח לעשות הרבה כסף.האדם הוא זה שמחליט אם הוא זקוק לפנג שואי או לא. רופא לא אומר לאדם שהוא חולה, אלא אם הוא הגיע איליו לבקש עזרה. אם חייך טובים, נעימים, את בריאה, יש לך אהבה וכסף...אז הכל בסדר. אם לא, אז אפשר להעזר בפנג שואי. ממליצה לקראת את המאמרים קצת, הטאגליינס, ולהתחיל ללמוד את הנושא דרך הפורום באופן כללי. כך יהיה יותר קל להכנס גם לבית. נ.ב. - אפשר לראות איפה כתוב בפורום שזוגיות זה ב...מערב?

אה חייב

New member
תיראי, סה"כ נוח לי בחדר...

ואני שמחה מאושרת וטובת לבב... אבל הכל יחסי... ותמיד שואפים ליותר... מה שחשוב לי כרגע זה זוגיות ושלווה...והייתי מאוד רוצה להיעזר בפנג שואי ובידע שלך בנושא - לכן שאלתי את השאלות הללו (החלון מעל הראש...המרפסת...הארון...והמחשב...). ולהלן הקישור:

כן...חשבתי שהתכוונת לדבריי

טוב, אלה אינם דברים שאני כתבתי ולכן לא אתייחס... זו דוגמא חיה למה שאמרתי. בכל אופן, לעניינינו, אז, החלון הפתוח לא תורם לשלווה גם אם את נורא אוהבת את הכוכבים. תהליך השינה הוא תהליך פנימים שמצריך שקט רב, התכנסות, ולא "שמים וכוכבים...". יש מזכרות בביתך מקשרים רומנטיים שנגמרו? "מזכרות" זה הכל, החל בסיכה קטנטנה וכלה במיטה שקיבלת "במקרה" מהאקס שהלך וכן הלאה... מה היא שנת הלידה שלך? לפנות כמה שיותר דברים מהארון, כך שישארו בו רק הדברים שאת משתמשת בהם ולא כאלה ש"חבל לזרוק"... צבע אדום אינו מתאים למזרח

אה חייב

New member
מזכרות

כוללות גם מכתבים ותמונות? להעיף מהחדר/בית או לזרוק? שנת לידה שלי 1974

בוודאי, מכתבים ותמונות

קודם כל אלה... אלה הם החסמים הכי חזקים להבאה של זוגיות. כדי להביא משהו חדש...יש לפנות את הישן. לזרוק. כל מה שנמאצ סביבך משפיע, גם אם הוא בארון הכי רחוק בבית עם דלת סגורה... האלמנט שלך הוא עץ, הזהרי מרוחות פרצים....

אה חייב

New member
אממ....זה קשה

....זה כמו לזרוק חלקים גדולים מהעבר שלך. מה הכוונה להיזהר מרוחות פרצים? ושאלה אחרונה - מה לתלות מעל המחשב? שוב..

המצאותם של חלקים מהעבר

בתוכך, אינה מותנית בתמונות או חפצים. הזכרונות תמיד נמצאים בראשינו והלוואי והיה אפשר לרוקן קצת... מצד שני המצאותם בבית, אינה מאפשרת כניסה של דברים חדשים לחייך. העבר אינו כאן...לא רלוונטי, לא מועיל לכלום עכשיו. אנחנו נמצאים בעידן שבו כל מה שאנחנו "יודעים" לא עוזר וגם לא כל כך עובד עבורנו... פעם זה עשה משהו, היום הכל אחרת... ולא ניכנס לזה כרגע. רוח חזקה פוגעת בך, יותר מאשר באדם ששייך ליסוד אחר. ליד המחשב, לא מעל, אפשר להציב עציץ עם צמח, עציץ פטרוזיליה, או צדפות מהסוג הפשוט עם הפנים כלפי מעלה.

ככה, בשביל ההתפלפלות על הבוקר

אני רוצה להגיד לך על מה שאמרת "תמיד רוצים יותר...הכל יחסי..." אז, כן, הכל יחסי. ו... כשיש יותר, חסר יותר... חומר למחשבה...

אה חייב

New member
טבע האדם המערבי../images/Emo35.gif

ואני רוצה לתת דוגמה דרך סיפור: לפני מספר שנים ביקשתי מהמנהל שלי העלאת שכר. הסברתי לו שאני מממנת את עצמי ושהשכר לא מספיק. הוא מרוויח סכום אסטרונומי מאלו שמופיעים בדוחות הכספיים של חברה. המנהל: את יודעת כמה אני מרוויח, נכון? חייבת: כן המנהל: וזה עדיין לא מספיק לי.

כן...

אני רק אסייג מעט לטובת האנשים ה"מערביים"... שבכל זאת חושבים קצת אחרת...כמוני... אז יש גם חיבה אחרת, אבל אצל הרוב זה כך...

למעלה