שלום לכולם

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
שלום לכולם ../images/Emo25.gif

שלום חזרתי לעוד שבוע לפחות אז אני לא מכיר את כולם אבל זה נחמד שיש אנשים חדשים. ואני רוצה לומר ככה אין דבר כזה אמת אחת לכל אחד מאיתנו יש אמת מישלו אמת אינדבידואלתי והיא לא ברחרח אותו הדבר אצל כולנו אבל זה לא אומר שהיא לא נכונה כולנו יצרנו לעצמנו את האמת שלנו בחיים שלנו ובמה שאחנו מאמנים. וזה מה שזו האמת שלנו בראית העולם שלנו. אני מאמין באמת שלי ואתם באמת שלכם. דרכי החישבה שלנו יכולים להיות אותו הדבר אבל לא חיבים להיות ככה. אם כולנו הינו חושבים על אותו דבר ומאמנים באתו דבר אז לא הינו צרכים לבו לפה ולשמוע על מה שאחרים חושבים כי אז הם היו חושבים בדיוק כמונו ולא הי טעם לבוא לפה. כחו דוגמא: יהודים קראים לי אדוני, המוסלי אלה הנוצרים האב הקדוש, האינדים הרוח הקדושה, ההודים בורא כל העולמות. אבל כולם מתקוונים לאותו הדבר בדיוק ומקמים פולחנים שונים לאותה ישות נסגבה. שהיא בעצם אותנה אחת. יש רק אלוהים אחד כל הדתות שהדגימתי וגם אחרים פעלים למענו בדרכים שנות ומשונות וכולם צודקים עד האחרון שבהם. וכולם יקבלו את אותו הפרס. ככה שלכל אחד יש אמת מישלו וכל אחד צודק. אין אמת קולקטיבית אלה. תוכונות קולקטיבית. מוסר צדק אהבה שינאה נקם ופחד. את הרגשטות האל יש לכולם גם לאלו שלא מרגישית אותם בלב שלהם הם שם. Y.G.A the CAT בתחילו של מסע חדש

Justin Angel

New member
זה תלוי

אתה מתכוון ממובן אמת שתמיד נכונה? או האמת שממנה הכל נובעה? כי לי יש את שתיהם. הראשונה: אם משאתי שנסועת במהירות תפגע בך , זה יכאב. השנייה: שלוש נרות מנצחים כל חשכה: האמת , תבונה וידע. מה ההגדרה שלך למאת הבסיסית? (רוב הסיכויים שפיספסתי את ההגדרה שלך , התנצלותיי)

CAT4

New member
בו ניראה

הראשונה: אם היא לא תהרוג אותי קודם. השניה: האור מוגבל לאזור מסוים. אבל כן כל ניצוץ של אור יגבר בנקל אל החושך

Justin Angel

New member
לא בהכרח

יש מקומות שבהם החושך נתמך. החושך הנגדי של נר האמת הוא בורות וכך הלאה... וגם אם אתה תמות אתה לפחות תרגיש את המכה.

CAT4

New member
שתי תושבות

1.כחלק מממסע השאלות שלי השאלה הבא שלי תעשוק בתושבה לשאלה שלך. 2.יש דתות שחושבת את המוות כתחושב של אור אין סופי וש ריפיון ותחושה עליעית ככה שכאב אני לא ארגיש. Y.G.A the CAT

למעלה