שלום לכולם...

sarit743

New member
שלום לכולם...../images/Emo25.gif

זהו ! אני בדירה החדשה
. היום התחברתי גם לאינטרנט, לקח לי מעל שבועיים להתארגן על עצמי, זה היה מעבר משוגע. |תרמתי את רוב רכושי (סלון, פינת אוכל, ארונות, בגדים וכ' וכו' וכו'), עברתי לדירת חדר וחצי עם מעט מאוד דברים
, קניתי קצת דברים אבל הכי חשוב שהם רק שלי, הרבה יותר קל לי בלי זכרונות ואנרגיות שליליות שהיו בדברים הללו.! (למי שלא זוכר הדירה הקודמת והרכוש בה היה שלי ושל בן זוגי לשעבר). עבודה חדשה - כיף ! כיף! כיף! מקום נפלא, מבין וחם. זוהי חברה בה עבדתי לפני כשנתיים, עזבתי להקים את העסק שהיה לי, חזרתי לעבוד שם חצי מישרה לילות בחצי שנה האחרונה ועכשיו חזרתי למישרה מלאה אחרי שמכרתי את העסק בשעה טובה. המעסיקים שלי הם שכנים לשעבר שמכירים אותי ואת הגוזל מצויין, ואף ליוו אותי בתחילת התהליך עם הגוזל, נסיונות התאבדות (בזמן שעבדתי לילה) - ככה שהם יודעים ומבינים מקבלים הכל - הכי חשוב מכירים את הגוזל ואוהבים אותה. הגוזל
- סיימה את הקייטנה בפנימייה - חזרה לביה"ח, אולם מכיוון שהיא יציבה תקופה ארוכה (יחסית) ועכשיו חופש גדול - היא יצאה הביתה מיום חמישי עד לפני כשעה וחצי שהחזרתי אותה! בזמן הזה הספיקה להיות איתי, עם הורי ואחיותי ועם אביה (שחזר להיות בקשר, גמול כבר מעל חצי שנה מאלכוהול ונוספים ונראה שבאמת מתאמץ להחזיר את הקשר בינו לבינה למסלול). היא עצמה היתה מקסימה בימים הללו, קשה לי היום לחשוב על לשלוח אותה לפנימייה כי זה נראה פתאום שהכל טוב - אבל אני יודעת, יודעת שיכולות לבוא נפילות פתאומיות וקשות. בסוף אוגוסט היא מתחילה בפנימייה ועד אז אנחנו נהנות מ-5 ימים בבית ויומיים בביה"ח - נורא כיף, ורק שימשיך
- אמן, אמן אמן! אני מקווה שאצלכם אם לא הכל טוב אז לפחות הרוב טוב....

סמסרה1

New member
../images/Emo24.gifלשרית, כיף לשמוע ../images/Emo57.gif

שמהיום והלאה ימשיך להיות טוב יותר ויותר.

מ ה פ כ ן

New member
הודעה מרגשת... ../images/Emo24.gif

איזה כיף לפתוח את היום עם הודעות כאלה !!!, שיהיה לכם רק כיף !!!

ד קובי

New member
שרית איזה יופי לשמוע ../images/Emo24.gif

כל כך הרבה דברים טובים הלוואי והכל יימשך כך ויסתדר לטובה

למעלה