שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

כתבתי את כל מה שצריך בהודעת מנהל, אז תקראו ותכנסו לעניינים! מזל טוב לנו, פורום "נוער למען הקהילה" וכמובן מזל טוב לעמותת נמל"ה על הפורום החדש:) אני מאחל לכולנו תקופה של עשייה מהנה! אביהו.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מזל טוווב :)

בהצלחה בניהול! הלכת למשרדים?

ranzako11

New member
אהה סמדייי סמד

חחח זה רן =]] מצאתי אותך..זה היה קשה אבל הצלחנו.. עכישו את יכולה להגיד לי למה את לא עונה לי ומה קורה איתך?! שמעי אני הייתי ממש מודאגשקרה לך משהו ובגללי אולי את לא עונה לי.. הייתי עצוב חשבתי שעשיתי לך משהו כי פתאום נעלמת כככה.. ואני רק רוצה לדעת מה איתך.. את חשובה לי.. בבקשה תברי איתי משהו.. דרך אגב אני בפלא חדש 0546966201

ranzako11

New member
אממ..

אממ לא בידיוק מכירים..כאילו היינו מן חברי ילדות אפשר לקרוא לזה..היינו ביחד באותו גן..זה די מסובך כאילו..אבל היא ממש חשובה לי..והיא כבר הרבה זמן לא עונה לי ולא כלום..ואני לארוצה להציק לה, לא לשגע אותה אני רק רוצה לדעת שהלכ טוב איתה ושתגיד לי מה קרה

ranzako11

New member
הי

מצטער ע להתגובה שפתחתי זה הי אמור להיות כתוב פה..אבל תקראיי

sansap

New member
מזל טוב!!=]

שיהיה במזל.=] נקווה שהפורום באמת יהיה פעיל ויכתבו בו הרבה!!:) -שני-

ofer124

New member
קלולולולוש.!

המון מזל טוב, בברכת הצלחה לפורום, שיהיה פורה ורב משתתפים וכמובן- כל הכבוד לאביהו!

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gif מזלל טוב

פורום של נמל"ה מי ייתן והפורום יהיה מאוד פעיל ~עופר~

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחח מורן!?

יו מה את עושה פה? את מפורום שמינייה! ~סמויה גאה, וגם מכירה את שי~

MoRaN SaShA

New member
חחחח רגע מי זו?

חחחחחחחחחח כן אני בפורום השמיניה מודה מודה.. חחחחחחחח ושי זה אחד המנהלים? אני לא בקיאה בזה חחח

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חחח דיברת עם שי?

יובל
רגע את מיהוד?!
תבואי איתי לזה של השמינייה בחייאת!

MoRaN SaShA

New member
איזה שמיניה?!?!??! מהההההההה

אני אבוא איתך לכל מקום של השמיניה חחחחחחחחח ולא לא דיברתי איתו פשוט נכנסתי לכרטיס שלך וניחשתי.. אביהו אמר לי שאת מנהלת איזה פורום כאן חחח אז ניחשתי כזה. איזה משהו של השמיניה?? חחח בכיף!!!! ובטח שאני מיהוד מה חשבת?!?

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif ישש! לומדת בתיכון?

שניפגש וכאלה
טוב נו במסרים

MoRaN SaShA

New member
י-ו-ב-ל! חחחחחח זו אני, את לא זוכרת

?!?!? חחחחחחחחחחחח כן אני לומדת בתיכון! ואני ביב'! והייתי בנוער לנוער! חחחחחחחחח

למעלה