שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? המון זמן שלא ביקרתי אצלכם מקווה להכנס יותר ולהיות פעילה יותר אצלכם אז שיהיה לכולם יום קסום ענת...

ORITI61

New member
רק אתמול

רק אתמול הייתה לחברה מהעבודה יום הולדת ואכלנו בדיוק את העוגה שבתמונה

רוצה לשתף

מחר אמור לחול יום ההולדת שלי אבל..... לא מרגישה שום שמחה שום שינוי מרגישה שזה יום ככל הימים עבורי. כמעט 8 חודשים חלפו מיום שאמא שלי ז"ל נפטרה ואני חזרתי לשיגרת חיים נורמטיבית אם זה בעבודה בחיי החברה שלי והכל היה שיגרתי, מלבד העובדה שמרגישה ביום הזה מן מועקה כזו כבדה כאילו שלקחו לי איזה צלע בגוף אני מרגישה מן מחנק בגרון מרגישה שהיא חסרה לי הכי הכי ביום הזה שהוא אמור להיות היום השמח בחיי איך עושים או מנסים לשנות את התחושה הכבדה הזו ?

השמחה שלנו בלי אמא היא חסרה../images/Emo212.gif

לצערי, אימי נפטרה ביומהולדתי ה-27......בדיוק.....מדהים לא? וממש לא יכולתי לחגוג,ומאז אין לי שום דבר ממש לחגוג כמו שהייתי חוגגת.....החברות ניסו אבל....הגעתי בקושי.....ואת החברה הכי טובה העדפתי לא להזמין... אז איך חוזרים לשגרה...? חסרות צלע כמו שאמרת! מאחלת לך המון מזל טוב! ו-

קודם כל מזל טוב ליום הולדתך

ואוו את ממש דומה לאימך... לגבי הכאב שאת חשה ביום הולדתך...אני חושבת שזה טבעי, שביום ההולדת הראשון שאת חוגגת ללא אמך תרגישי כאב ולא תרגישי שמחה...עוד לא עברה שנה מאז מותה... תני לעצמך זמן לכאוב ולהתמודד עם האובדן...מניסיוני (כמעט 15 שנה מאז מותה של אמי), אני יכולה להגיד לך שעם הזמן, עם כל הכאב והקושי, לומדים גם לשמוח ולמצות את החיים עד תומם, הרי זה גם מה שאימך הייתה רוצה בשבילך, לא?!

למעלה