וזה דומה לחן.
א אורטל לאב דון New member 3/5/06 #16 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אורטל בת 15 וחצי מנס ציונה וחוווווולה על דון לני גבאי המושלמת כפרעלייה $@!$@!$!@ תהני כאן
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אורטל בת 15 וחצי מנס ציונה וחוווווולה על דון לני גבאי המושלמת כפרעלייה $@!$@!$!@ תהני כאן
נ נירושית New member 3/5/06 #23 היי לך!! חיחיח...ברוכה הבאההההה אני נירית....ואני מ=ת=ה על אבייייי קורניק... נ.ב את יודעת שהוא בן 24 ויום??? חיחיחי....אז....תהני לך...
היי לך!! חיחיח...ברוכה הבאההההה אני נירית....ואני מ=ת=ה על אבייייי קורניק... נ.ב את יודעת שהוא בן 24 ויום??? חיחיחי....אז....תהני לך...
נ נירושית New member 4/5/06 #34 אני לא מאמינה!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יצא לי 24 במקום 23....ועכשיו הוא כברבן 23 ויומיים!!!
אני לא מאמינה!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יצא לי 24 במקום 23....ועכשיו הוא כברבן 23 ויומיים!!!
N nadav1232 New member 3/5/06 #25 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif אני נדב, בן 14 מהרצליה (-:
ל לולי7 New member 4/5/06 #29 ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif אני לולי7 וגם אני אוהבת את השמינייה אבל אני לא שרופה(אני לא שרופה על אף תוכנית).....אהה גם אני אוהבת את הילי\איה(אבל גם לא שרופה) מקווה שתישתלבי מהר ....
ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif אני לולי7 וגם אני אוהבת את השמינייה אבל אני לא שרופה(אני לא שרופה על אף תוכנית).....אהה גם אני אוהבת את הילי\איה(אבל גם לא שרופה) מקווה שתישתלבי מהר ....
ל לולי7 New member 4/5/06 #33 ברוכה הבאה אני לולי 7 , אני גם אוהבת את השמיניה אבל לא שרופה (ואני לא שרופה על אף תוכנית) מקווה שתשתלבי מהר .....
ברוכה הבאה אני לולי 7 , אני גם אוהבת את השמיניה אבל לא שרופה (ואני לא שרופה על אף תוכנית) מקווה שתשתלבי מהר .....
ע ענבלוש2000 New member 4/5/06 #35 ברוכית!../images/Emo24.gif אני עינבל עוד 19 יום ניראה לי בת 13 מת"א! השתלבות מהירה! וליאת ביין התקשרה אלי!!!! אומיייגואדדד!!!!!!!
ברוכית!../images/Emo24.gif אני עינבל עוד 19 יום ניראה לי בת 13 מת"א! השתלבות מהירה! וליאת ביין התקשרה אלי!!!! אומיייגואדדד!!!!!!!