התפקדות!!>0< ר"גית -1
A ashkeloni New member 31/3/06 #43 אתם עושים תעמולה בשביל זה ../images/Emo3.gif אצלנו זה ככה כבר מזמן מזמן
G gloom New member 30/3/06 #38 וכמות הירושלמים?../images/Emo66.gif ועוד האלה שפעלים כאן קבוע.. בכלל אנחנו אפסיים!!! בעעע ירושלים רולז!!! טוב ניא אשב בפינה בעונש אה וד"א שלום לך!!!! שמעתי שבר"ג יש אחלה סביח
וכמות הירושלמים?../images/Emo66.gif ועוד האלה שפעלים כאן קבוע.. בכלל אנחנו אפסיים!!! בעעע ירושלים רולז!!! טוב ניא אשב בפינה בעונש אה וד"א שלום לך!!!! שמעתי שבר"ג יש אחלה סביח
ל ליסאן New member 28/3/06 #7 ברוך הבא ../images/Emo140.gifתהנה בפורום ../images/Emo41.gif ולידע כללי חשוב: בישי- קיצור של בישונאן שביפנית זה גבר יפה *_*
ברוך הבא ../images/Emo140.gifתהנה בפורום ../images/Emo41.gif ולידע כללי חשוב: בישי- קיצור של בישונאן שביפנית זה גבר יפה *_*
R Riku FanBoy New member 28/3/06 #12 צ'מע... מה אני יכול להגיד לך שאחרים עוד לא אמרו.... אני מנסה לעסות חיקוי של ערס קלאסי נתנייתי, אבל לא הולך לי... XD ברוך הבא וכל הפארש האחר... מי הדמות הכי אהובה עליך באנימה? ותתחיל לקרוא את המאנגה, זה טוב O___O
צ'מע... מה אני יכול להגיד לך שאחרים עוד לא אמרו.... אני מנסה לעסות חיקוי של ערס קלאסי נתנייתי, אבל לא הולך לי... XD ברוך הבא וכל הפארש האחר... מי הדמות הכי אהובה עליך באנימה? ותתחיל לקרוא את המאנגה, זה טוב O___O
K Kawaii Me New member 29/3/06 #18 ../images/Emo204.gifשלום וברוך הבא^______^ מר אני-חדש-בפורום-ורציתי-שתדעו-שאני-קיים^_^ ברוך הבא ואעכשיו אנחנו יודעים *חיבוק קבוצתי מרגש*
../images/Emo204.gifשלום וברוך הבא^______^ מר אני-חדש-בפורום-ורציתי-שתדעו-שאני-קיים^_^ ברוך הבא ואעכשיו אנחנו יודעים *חיבוק קבוצתי מרגש*
S Sakura Kinomoto New member 29/3/06 #22 ברוך הבא!!../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif