שלום לכולם

adecto

New member
החמאס לא רוצה יהודים בכלל

אולי חבל שהליכוד לא כמוהו כמ שבשטחים לא רוצים יהודים אולי פה לא צריכים להיות ערבים

vantan

New member
אליאס נחלה מוכר לך? שר בממשלת ישראל

דווקא ממשלת שרון ה-1. הוא עצמו היה מהעבודה.

יש אנשים שיותר שתורמים ליהדות

מכל ש"ס ויהדות התורה ביחד שרק רוצים לסחוט כסף לעצמם הם. אפילו היום קיימתי שיחה אישית עם קובי אריאלי, שהוא איש תקשורת חרדי והוא אמר לי שהמפלגה שהכי יכולה לתרום לציבור החרדי זו מרצ כי היא לא מבדילה אותם משאר החברה ובכך מציגה את הגישה הכי יהודית שיכולה להיות...

חחחח, אנשי הציבור החרדי...

בימיוחד קובי אריאלי ואלו שכמוהו, הם בעני בדיחה מהלכת, שבכלל לא מיצגים דעות ימניות ורק כול הזמן מלקקים לשמאל, רק בישביל לקבל לגיטימציה, אפילו חלקית, משילטון התיקשורת השמאלני במדינה.

masterboy

New member
לא מה שאתה עושה זה בדיחה

קודם כל אתה מחליט שכל החרדים הם באותה דעה ואם מישהו סוטה ממנה משהו בו דפוק. בינתיים אני לא רואה יצוג של הימין בתקשורת למרות שאין שום מניעה שזה יהיה, כל אחד יכול להוציא עיתונים, אתרים גדולים וכו' וכו' וכו' אבל זה לא קורה... שיש כבר יצוג אתה תוקף אותם? שים לב מה אתה עושה... זה ממש מצחיק.

מעצבן כבר לשמוע את אותם הדברים

תמיד אנשי הימין טוענים ש'התקשורת שמאלנית' וש'הממסד שמאלני'...אל עליי להזכיר שמאז 1977 ועד 2005, שלט הימין ללא עוררין ב18-20 שנה...בערך 70% מהזמן. הימין שלט גם בערוץ הראשון שהיה במשך שנים היחיד במדינה. ובכל זאת עדיין ישנה טענה שהימין מקופח...שהממסד שמאלני והתקשורת ימנית. בנוסף - במדינה דמוקרטית, כל אחד יכול להקים עיתון, תחנת רדיו, ערוץ טלויזיה - איפה אנשי הימין? עכשיו עולה השאלה, למה יש טענה שהתקשורת שמאלנית? כי לרוב היא דואגת לכסות סיפור על כל צדדיו - הערבי והיהודי. כאשר אצל הימין - אין צד ערבי בכלל. אפשר רק לצפות דקותיים ב-Fox News ולראות שם דמגוגיה בשידור חי עם עיוות מחריד ומחליא של האמת.

מעצבן גם לישמוע בתיקשורת ......

כול הזמן את המישפטים החוזרים והמטומטמים , כמו : 1 - אז מה עוד צהל יכול לעשות שלא עשה (למה שלא ירה לעצמו ברגל מי שאומר את זה ??) 2 - כיבוש (הכיבוש היחיד שאני מכיר, זה כיבוש הר הבית על ידי המוסלמים) ויש עוד הרבה דוגמאות שאני לא זוכר כרגע...

nlth

New member
צודק,נכון,כל הדתיים גנבים וסחטנים.

צריך לגרש מהמדינה את כל הדתיים.לשים את הסחטנים בבית סוהר. ש"ס בכלל לא מספיק דתיים גנבים,הם גם ספרדים. אתה צודק,הם סוחטים כסף לעצמם הם. ואנחנו בכלל,ג'נטלמנים אירופאים.יש שוני בינינו. והם... דתיים... ספרדים... גנבים... סחטנים איך לא חשבתי על זה קודם.שכנעת אותי.מעכשיו אני שוקל לבחור מרצ. אפילו שלא עוברים את אחוז החסימה. הצתת בי את אש השנאה.עכשיו אני האדם הכי מאושר בעולם. עכשיו,שהגעתי למרצ...יש לי את מי לשנוא. יש פה עוד מכנה משותף,חוץ משנאה של הדתיים הסחטנים כסף לעצמם הם??? אני פשוט רוצה להשתלב.הכל חדש לי.אין לי נסיון בשנאות. לימדו אותי בבית שצריך לאהוב את כל היהודים.

לא אמרתי שהחרדים מושחתים

אני חושב שחלק הרבה יותר גדול אצלם מושחת באופן יחסי למרצ, אבל זה לא העניין... מה שטענתי זה שהחרדים הם נציגות סקטוריאלית אשר בדרך החוק רוצה להעביר כספים אל הסקטור שהיא מייצגת. מרצ בניגוד אליהם מייצגת את כל הסקטורים בארץ, גם את הסקטורים שלא שמים מרצ בקלפי (לראיה, חוק הדיור הציבורי).

דוידו 16

New member
הרב מלכיאור הקים את תגלית!

ובקשר לכל מי שהזכרת זה שיש להם זיקה זה טוב ויפה אבל אני דיברתי על המצע של המפלגה

אמורוסו

New member
מרצ היא אנטי יהודית : תברח

כל עוד אתה יכול... אין בינה לבין יהדות שום קשר.

אמורוסו

New member
אגב המצע כמובן לא רלבנטי

תמיד המפלגות פועלות הפוך ממה שאומרים. פשוט צריך להכיר את הנפשות הפועלות ואנשים כמו רן כהן ויוסי ביילין לא אכפת להם מהזהות היהודית של המדינה. הצירוף של החרדייה שלא תיכנס לכנסת בכל מקרה הוא כמובן מזויף מאוד, אל תיפול לתוך המלכודת הזו. זה שיש אנשים מעוותים בכל צד זה ברור, אבל זה לא מייצג שום דבר. אבל משום מה הפעם מרצ אמיתית במצע שלה - שינוי אפשרי של הדגל וההמנון ? כמה לא יהודי אפשר להיות.... רק המשפט הזה מקומם אותי וגורם לי לרצות להקיא. עצב רב על העם שלנו.

אני מבין שאתה בעד דיכוי המיעוט בארץ

יש הרבה דרכים להיות יהודי ובטח גועל הנפש שאתה פולט ממקלדתך לא תורם יותר מדי ליהדותך...

למעלה