שלום לכולם

דוידו 16

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

אני די שמאלני בדעות שלי ואני ממש תומך במרצ ובמה שהיא מציעה קראתי את המצע ופשוט הסכמתי עם 90% ממה שכתוב שם וכנראה שבבחירות אני יבחר במרצ כי היא הכי מתאימה לדעות שלי. אבבבבבבבבבבבבבבבבל משהו אחד ממש ממש מפריע לי, למרות הכל ולהתחשב בכל ההתקדמות של ארץ ישראל במשך השנים ולהתחשב בכל הזרמים עדיין אנחנו מדינה יהודית וזאת הארץ היחידה שלנו ולא ראיתי במצע שום זכר לאיזה שהיא זיקה ליהדות ולמסורת וזיקה לארץ. אתם באמת מוכנים לוותר ככה על כל זה?

vantan

New member
מרצ פועלת לטשטש את הזהות היהודית

של המדינה וליצור יצור כלאיים של 'מדינה יהודית וכל אזרחיה'. היא מחוייבת גם לשינוי ההימנון והדגל ולהכנסת תכנים ערביים לתוכם.

זו מרץ....

לכולם ארץ ישראל חשובה (יש כאלה שלא) אבל יש כאלה ששמים אותה במקום הראשון בחשיבות המצע שלהם ויש כאלה שהיא במקום האחרון במצע שלהם (כי זכויות הערבים יותר חשובות מהיהודים וארץ ישראל) אתה צריך להחליט, האים לך זה במקום הראשון או האחרון ולפי זה להצביע למיפלגה המתאימה !

השמצות חסרות רסן.

לא צריך אנשים עם כיפה על הראש ושצועקים לחייל קריאות גנאי כדי שהוא יהיה יותר יהודי. מרצ יודעת לכבד את היהדות ובגלל זה אנחנו במרצ רואים את האדם במרכז !!!

כול בני האדם נולדו שווים.

זה טיפשי לחשוב שביגלל שאדם נולד במקום כול שהוא אחר, אז הוא שווה פחות ! עד כאן אני ממש מרץ, נכון ? אבל זה טיפשי גם, להיתיחס לאדם או לקבוצת בני אדם, שבאמונה שלהם (תיבדוק בקוראן) זה להרוג כופרים (כול מי שלא מוסלמי) והם עושים את זה בפועל ! להיתיחס אליהם בצורה שווה, כמו שמיתיחסים לבני אדם אחרים, זו ממש בושה וחרפה. לרוצח תיתיחס כמו רוצח ! החמאס הוא אירגון טרור שניבחר ברוב גדול על ידי " העם" הפלסטיני.

חבל שאתה שוב מדבר לא לעניין...

הבאת כאן האשמה מאוד חמורה, טענת שכל המוסלמים רוצחים... כך לפחות הובן ממה שאתה כתבת. מי שכותב דברים כאלה לא רק שלא מקומו בפורום הזה, אלא מקומו מאחורי סורג ובריח!

לא המרתי כך........

אמרתי שהאיסלם זו דת כזאת. והאמירה שלי מגובה בהוכחות היסטוריות ואקטואליות. יש לך טלביזיה ??

אז הקוראן כותב...התנ"ך יותר טוב?

ויקרא י"ח 22 - הומוסקסואליות היא תועבה - דינה מוות. שמות י"א 7 - לכל אב מותר למכור את ביתו לעבדות. שמות ל"ה 2 - דין מוות למחללי שבת. הדת שלנו יותר טובה? ע"פ הדת שלנו יש להרוג 10% מהישראלים כי הם הומואים ולהוציא להורג 60% מהיהודים שמחללים שבת. והנה 'פסק הלכה' שנקבע ע"י רב מאיתמר (??) אשר מועמד לתפקיד הרב הראשי לצה"ל - חיי גוי אינם דוחים שבת. גזענות ביהדות! השבת חשובה יותר מחיי גוי. חיי יהודי דוחים שבת. עלינו לבקר את עצמנו. רק שיפור עצמי יביא לנו שיפור עם אלו שמסביבנו.

אתה מבדיל בין עשיה לאמירה ??

אומרים הרבה, בכול הדתות הקיימות. רק באיסלם, רצח כופרים, זה דבר שמיתבצע בפועל !

דוידו 16

New member
לכל הדתות...

לכל דת יש את פאקים שלה אז מה? אני יכול להראות לך דברים הרבה יותר גרועים באיסלם שיש להם בדת שהם מבצעים עד היום! כל אחד יכול לקחת מהיהדות את מה שהוא רוצה יש מליון ואחת ויותר מזה דרכים להיות יהודי ולהאמין באלוהים לא חייבים להיות קיצוניים וגם לא חייבים להתנתק יש אמצע!!!

במרצ יש אנשים עם זיקה גדולה ליהדות

ביילין למשל הוא יוזם תכנית "תגלית" המעלה בני נוער יהודים לארץ, ג'ומס ואבו הם אנשי ההתיישבות העובדת הציונית, חקלאים בחסד שחסרים להמון מפלגות, זהבה גלאון בת למהגרים יהודים מרוסיה... ועוד לא הזכרנו את צביה גרינפילד!

וזה, אגב, מתוך מסמך היסוד של מרצ:

1. זהות המדינה: ישראל כמדינת העם היהודי ובה מיעוט לאומי ערבי במצב רב-תרבותי, זהות המדינה מורכבת. ישראל היא מדינת הלאום של העם היהודי. כעמים אחרים, גם העם היהודי זכאי להגדרה עצמית במסגרתה של מדינה עצמאית. כמו כן, היהודים הם רוב אוכלוסית ישראל, ורובם המכריע של היהודים החיים בישראל מעוניינים בשימור אופיה של ישראל כמדינת העם היהודי. אך בישראל חי גם מיעוט לאומי ערבי גדול. • בהתאם לכך שישראל היא מדינת העם היהודי ייוותר חוק השבות על כנו. המדינה תדאג לפיתוח התרבות היהודית, על פי ביטוייה השונים בחייהם של היהודים החיים בישראל. בנוסף, לוח השנה של המדינה, השפה הרשמית של המדינה, ההמנון של המדינה, הדגל של המדינה ימשיכו לבטא את זהותה של ישראל כמדינת העם היהודי. תישקל האפשרות להכנסת שינויים להמנון ולדגל המדינה כדי שיכילו גם סמלים ותכנים ערביים.

adecto

New member
תאר לך שלהמנון הפלסטיני

היו מכניסים כמה שורות כדי שהמתנחלים היהודים יזדהו עם זה... הרי הייתה פורצת מלחמה ותאר לך אם היה ח"כ יהודי בפרלמנט הפלסטיני היו מעלימים אותו יותר מהר מלפני 60 שנה

היה שר יהודי ברשות הפלשתינאית

בישראל עוד לא היה שר ערבי למיטב זכרוני, אבל ערפאת מינה בזמנו את הרב הירש לשר בממשלתו ולא הייתה לפלשתינאים שום בעיה עם זה. הוא היה שר מצויין, כך טוענים, והוא החזיק בתפקיד השר לענייני יהודים כמה שנים טובות.

עובדה שאז הוא לא נסקל באבנים.

אם כיום החמאס לא רוצה נציגות יהודית אצלו זו זכותו, כמו שזכותו של הליכוד, אם חס וחלילה יקים ממשלה, זה לא לקחת לממשלה את בל"ד...

אמורוסו

New member
כי הוא היה מנטולי כרתא

הוא לא הכיר בזכות ישראל להתקיים - ממש הישג ! חחחחח. זה כמו שאנחנו נכניס ערבי שרוצה להרוג את כל הערבים. חוץ מזה אצלנו כבר היה סגן שר ערבי, הוא רק התגלה כמושחת אח"כ (מטעם העבודה).

למעלה