שלום לכולם..

Effoliation

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo24.gif

אני כרגע נמצאת בקורס מיכא"ל, אני בכיתה ט'. והמדריך שלי החליט שאני צריכה להרצות בשיעור הבא מול כולם על הנושא הולוגרמה. דבר ראשון-אני יודעת מה זה הולוגרמה אבל אני לא מצליחה למצוא בשום מקום פירוש לדבר הזה.. :\ ולא מצאתי בויקיפדיה.. ובאנציקלופדיה של Yנט אין. דבר שני-אולי אני לא מקרינה את זה, אבל כמעט ואין לי בטחון עצמי, ואני ממש לא רואה את עצמי עומדת מול בערך 30 ילדים ומתחילה להרצות להם מה זה הולוגרמה. אני אתחיל לרעוד ואני כל כך מפחדת..
השיעור הבא מחר
נשארתי אובדת עצות.. יש לכם רעיון מה עושים במצב כזה?

noagdfan

New member
../images/Emo24.gif

קחי את עצמך בידיים. את תהיי מצוינת! ואת לא תרעדי, את תעמדי בזה כמו גדולה! כשאומרים לנו להרצות זה נשמע ממש מפחיד אבל ברגע שאת עומדת מול כל הכיתה המילים יוצאות לך חלק ואת מרצה נהדר. בקשר לחומר להרצאה- אל תחפשי רק במקורות מפורסמים. אם תשבי כמה שעות על כל מה שמצאת בחיפוש ב-GOOGLE את תראי שיהיה לך מספיק חומר
יום טוב. בהצלחה מחר

adi23e

New member
שלום לך, וברוכה הבאה:

התשובה נמצאת אצלך בהודעה:"אני ממש לא רואה את עצמי עומדת מול בערך 30 ילדים..". זו התשובה. תדמייני את עצמך החל מעכשיו עומדת מול 30 ילדים, גם אם זה נשמע מצחיק, תעמדי מול המראה ותדברי, תעמדי מול בני משפחה, חברים, מול הספרים.. תשתמשי בדמיון, תדמייני את עצמך בכיתה. ככל שתעשי זאת יותר פעמים כך הביטחון שלך ייגדל, וברגע האמת זה יראה לך שטויות כי עשית את זה כל כך הרבה פעמים.. וגם אם תרעדי, לא קרה שום דבר. העולם לא יתמוטט. יש עוד מקורות חוץ מויקיפדיה וYנט.. שיהיה לך המון בהצלחה, מקווה שכנסי לכאן מחר ותספרי עד כמה זה לא היה כזה נורא..

Effoliation

New member
תודה רבה,

העלתם קצת את הבטחון, מצאתי חומר וקראתי אותו כמה פעמים ואני מרגישה מוכנה ל"משימה".. חברות שלי גם עשו איתי שיחות נפש ושגעו אותי עד שאני אבין שכולנו אנשים רגילים.. הכל יהיה בסדר. תודה.

Effoliation

New member
זה עבר!

אני בשוק אבל הצלחתי.. עמדתי מולם.. והם באמת הבינו.. אני כ"כ גאה בעצמי

adi23e

New member
../images/Emo45.gif גאה בך

כל הכבוד, רואה, השד לא כזה נורא..

היי חמודה!

חח אני יודעת שאני מגיבה לך קצת מאוחר אבל תקשיבי שעור הבא של מיכאל אצלי זה השעור ה-10 אני גם הייתי צריכה להרצות על משהו הלכתי חיפשתי חומר ותאמיני לי כמה שאני ביישנית הצלחתי ובגדול אין לך מושג כמה היה לי קשה לעמוד מול כל הכיתה ולהתחיל להסביר זה לא שלא היה לי כוח זה שאני ביישנית חח חסרת ביטחון מבינה? אני חושבת שבזכות מיכאל למדתי להיפתח קצת [אני יודעת מה אני אומרת לך תחכי להמשך]להבין מה אני רוצה בחיים ולא להתבייש כי מי שמתבייש-מתיבש חח|!

SadClown

New member
דניאל! ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה לראות אותך פה מתוקה.

למעלה