אהבתי ת'חתימה שלך, אגב
A a girl named tal New member 29/11/05 #17 ../images/Emo88.gif תפסיקי להתחנף לחדשים ממי, יש לנו מעט בנים פה אסור להם לתפוס תחת כל כך מהר (את יכולה להגיד ששירשרת את זה לא במקום הנכון )
../images/Emo88.gif תפסיקי להתחנף לחדשים ממי, יש לנו מעט בנים פה אסור להם לתפוס תחת כל כך מהר (את יכולה להגיד ששירשרת את זה לא במקום הנכון )
S shelly1975 New member 29/11/05 #20 ../images/Emo6.gif או שלא הבנתי לעומק ת'חתימה ואז זה יראה כאילו אני {למה כאילו? } ומ אין צורך לתפוס תחת
../images/Emo6.gif או שלא הבנתי לעומק ת'חתימה ואז זה יראה כאילו אני {למה כאילו? } ומ אין צורך לתפוס תחת
A a girl named tal New member 29/11/05 #16 נו לך תוציא מידע ממזל עקרב.... יא בונקר! טוב, אם שלי לא מתנגדת והדג נחש לא יתערב אני אסכים לאשר לך לספר לנו על עצמך בחמשיר
נו לך תוציא מידע ממזל עקרב.... יא בונקר! טוב, אם שלי לא מתנגדת והדג נחש לא יתערב אני אסכים לאשר לך לספר לנו על עצמך בחמשיר
I incogonito1 New member 29/11/05 #19 מזל עקרב אמיתי../images/Emo6.gif לא מספר ישר על ההתחלה...בונים את המתח לאט... חמשיר? אחרי יום שלם מול המחשב הקריאטיביות שלי בנסיגה רצינית...
מזל עקרב אמיתי../images/Emo6.gif לא מספר ישר על ההתחלה...בונים את המתח לאט... חמשיר? אחרי יום שלם מול המחשב הקריאטיביות שלי בנסיגה רצינית...
A a girl named tal New member 29/11/05 #22 ממי לא לטעת בנו תקוות שווא מזל עקרב לא מספר על ההתחלה וגם לא על הסוף ב ו נ ק ר !!!! אבל לגבי הקריאטיביות שלך, לא יעזור לך, היא תמיד במיטבה... טוב, תשאר בסביבה, אני בונה עליך כשותף לחבורת הצינים התקבלת סופית מה אומר הניק שלך?
ממי לא לטעת בנו תקוות שווא מזל עקרב לא מספר על ההתחלה וגם לא על הסוף ב ו נ ק ר !!!! אבל לגבי הקריאטיביות שלך, לא יעזור לך, היא תמיד במיטבה... טוב, תשאר בסביבה, אני בונה עליך כשותף לחבורת הצינים התקבלת סופית מה אומר הניק שלך?
I incogonito1 New member 29/11/05 #27 את קוראת יותר מידי מעריב לנוער... לא כל מה שמספרים על מזל עקרב הוא נכון. (הרוב) שמח לאללה שהתקבלתי! התחילו לי כבר חששות.. הניק? סתם...לא משהו מיוחד
את קוראת יותר מידי מעריב לנוער... לא כל מה שמספרים על מזל עקרב הוא נכון. (הרוב) שמח לאללה שהתקבלתי! התחילו לי כבר חששות.. הניק? סתם...לא משהו מיוחד
A a girl named tal New member 29/11/05 #29 חצוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!! ידעתי למה קיבלתי אותך ואם אני קוראת משהו, זה רק בלייזר...
S sigal38 New member 29/11/05 #30 תאמיני תאמיני לכל מה שרשום חייתי עם עקרב 22 שנה.........כל מילה סלע!!!!!!!!
A a girl named tal New member 29/11/05 #41 הגזמת ../images/Emo88.gif אתה מאשים אותי פה בעצם, בזה שאני לוקחת חומר מאנשים והופכת אותו באופן קבוע לבידור באופן ציניקן חסר רחמים ??????????? מאיפה אתה מכיר אותי???????????????
הגזמת ../images/Emo88.gif אתה מאשים אותי פה בעצם, בזה שאני לוקחת חומר מאנשים והופכת אותו באופן קבוע לבידור באופן ציניקן חסר רחמים ??????????? מאיפה אתה מכיר אותי???????????????
I incogonito1 New member 29/11/05 #43 ../images/Emo6.gif מה את עושה במשרד בשעות כאלו? (בטח התחלת את היום שלך ב-2 בצהריים)