שלום לכולם

Musta Susi

New member
מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

יש לי אתChrishchenye Ognom"" (תפוזונע
) ו Chimera שלהם.

YellowAce

New member
../images/Emo51.gif לכולם

מקווה באמת להשתלב פה, השם זה אסף
בקשר לעוד להקות פאוור שאני שומע - זה בעיקר איירון מיידן הענקיים שאפשר לומר התחילו את הז'אנר, אבל כידוע פיתחו את כל המטאל בכלל. גאמה ריי של קאי הנסן (הענק - אחד המוסיקאים היותר גדולים שאני מכיר) ינגווי ג'ונאן מאלמסטין. קווינסרייך - שגם אפשר לקרוא לזה פאוור, אבל יותר במובן של פאוור דיכאוני שכזה. אבל כל הנ"ל, וכל המוסיקה בכלל. מתגמדים לדעתי ליד הלווין, שפשוט להקת החלומות לדעתי שמושלמת מכל בחינה. CHEERS

scudnick

New member
ובכן, טכנית,

הלווין המציאו את הפאוור
כמובן שהם הושפעו ממיידן ולהקות נוספות במשך השנים, אבל אלבום הפאוור הראשון נחשב לThe kipper of the seven keys (part 1) של הלווין.

YellowAce

New member
../images/Emo152.gif

ת'כלס, צודק. אבל אם שומעים מיידן, לא צריך להיות גאון כדי לראות שברוב השירים שלהם הם מנגנים פאוור. ודרך אגב האלבום ה-1 של הלווין הוא WALLS OF JERICHO האדיר.

Blade Of Fire

New member
אם אני לא טועה

וכיול להיות שאני טועה בקטע הזה- וולס אוף ג'ריקו נטה יותר לכיוון הספיד מאשר הפאוור. באלבום השני (קיפר פארט 1) הם כבר עשו מכל האלבום פאוור.

YellowAce

New member
וולס

הוא אכן ספיד, אבל שירים כמו STARLIGHT, HOW MANY TEARS. הם פאוור כך שזה אלבום די מעורבב אבל מומלץ ביותר !

צודק

יותר הרג אותי שאנשים אומרים שגרייב דיגר זה פאוור. נכון האלבום הלפני אחרון מושפע ומזכיר קצת פאוור. את האחרון לא שמעתי ויש סיכוי שהוא פאוור אבל חוץ מזה, ל-א

2LIRONOS7

New member
ברוך הבא גבר../images/Emo13.gif

קווינסרייך/קווינסריץ' הם פרוגרסיב מטאל, כמו דרים תיאטר, סימפוני איקס ואופת'. ואגב, השם האמצעי של אינגוויי מאלמסטין הוא יוהאן - ושמו המלא הוא Lars Yngwie Johann Lannerbach Malmsteen. לא תוקף אותך
שהות נעימה בפורום בנאדם!

McBlack

New member
ברוך הבא, אסף בנאדם ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מאיזה יום אתה זוכר את עצמך?
זה בטח היה כה מזמן... אני מאיה
תהנה פה וכו'

smady by

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

לא אוהבת אותם, אבל שלום לך
אני סמדר

YellowAce

New member
איך אפשר? ../images/Emo8.gif

ובאמת, תשמעי KEEPER OF THE SEVEN KEYS PART II - אין מצב שלא תעריכי אותם לפחות. וחוץ מזה נעים להכיר

YellowAce

New member
../images/Emo140.gif

תודה עוד פעם בקשר למיידן הם עושים די הרבה פאוור, ההגדרה שלהם בעיקרון היא הבי מטאל בריטי (כמו ג'ודאס פריטס), אבל בחיית אנשים שאתם שומעים אותם אתם לא נזכרים בפאוור? אולי הם לא מציאו את הפאוור, אבל הם בהחלט מהמשרשים שלו. וקווינסרייך אמנם מנגנים פרוגרסיב, אבל האלבום המוצלח ביותר שלהם (OPREATION MINDCRIME) הוא פאוור טהור.

למעלה