d o n a f l o r
New member
שלום לכולם......./images/Emo24.gif
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושאולי חלק מכם יוכלו לענות לי על שאלה שמציקה לי מאוד בזמן האחרון: לפני כמה שנים קיבלתי מאמא שלי ספר שהיא קראה והמליצה לי מאוד לקרוא- "מבשרי השחר -
מסרים מהפליאדות" של ברברה מרסיניאק. ניסיתי לקרוא את הספר כמה וכמה פעמים אך לא ממש הבנתי במה מדובר... לפני כשבועיים פתחתי אותו שוב ופתאום הצלחתי להבין פחות או יותר... אך לקריאת הספר היצטרפו סיוטים בלילה (לא בטוחה כ"כ שיש קשר...). הספר נשמע כ"כ אמיתי ומשכנע, מלווה בהסברים שאסור לפחד אך עדיין קצת הפחיד אותי. מבדיקת היתעניינות קצרה באינטרנט ניתקלתי במישהי שחוותה את אותה החוויה ושאלה האם המסרים מהפליאדיאנים חיוביים או שליליים?(ממסריו של רפאל המלאך- הם נקראים "אנשי הקוטב השלילי") היא קיבלה תשובה כזו: "הם אכן שייכים לקוטב השלילי ואני לא הייתי מנסה להיתעסק איתם.................היה להם תפקיד מאוד חשוב, הם אלה שהביאו את ההיגיון לפה ואחת התוצאות לכך היא שקיעת אטלנטיס." מה זאת אומרת? מישהו מוכן להסביר לי מהי "שקיעת אטלנטיס"??? מצד אחד, המסרים שלהם נשמעים כ"כ אמיתיים ונכונים, מצד שני, "קוטב שלילי"? לא להיתעסק? מה ז"א????????
חייבת עזרה ד ח ו ף ! ! !- אפילו למסרים... תודה.
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושאולי חלק מכם יוכלו לענות לי על שאלה שמציקה לי מאוד בזמן האחרון: לפני כמה שנים קיבלתי מאמא שלי ספר שהיא קראה והמליצה לי מאוד לקרוא- "מבשרי השחר -