שלום לכולם

סבאאורי

New member
איזו,עלייזה,בימבו,מנורה,פזי ו... ו.

מסכים אתכם. דרוש תיקון דחוף. יעלי - לתשומת לבך כבר מזמן אמרתי שיש לבטל את תקנון הפורום שלך ולנהוג לפי התקנון הכללי של תפוז ברכות

izuizu1234

New member
סבא אורי-ערב טוב - ערב טוב לכולם

שמח אנוכי שיש עוד חברים החושבים כמוני . איפה אתם כולכם ? ברחתם ? עזבתם את הבית ? לא יפה . בשביל בית יש להלחם . והמקום הכי מתאים הוא להלחם בית. אז שובו בנים ובנות . לא עוזבים בית בלי להלחם עליו . אז קדימה

אדזה

New member
לא שוכחים אדם.........

עלייזה יקרה:היום זה יום השיטוט שלי במחשב,לא תמיד אני מתפנה אליו אבל יותר טוב מעט מאשר כלום.תוך כדי שיטוט נתקלתי במשפט שלך:לא שוכחים אדם וכו' ולא הצלחתי לפענח אותו. הרי לא זוכרים אדם על פי הכדאיות. האם תואילי להסביר?תודה

yaely2

New member
מנהל
היי. אני עם איזו, בימבו עלייזה ו...

עם כולם. אנחנו כולנו פה י חד בפורום. שלום לחבריי הפורום
אני מסכימה איתכם שלא צריך למנוע מאף אחד לדבר על נושאים מסוימים, אבל בהחלט יש מקום להגביל את הכמות או את המיקום. אין לי כל בעיה שגולש יקשר לכמה שירים שהוא רוצה כל עוד הוא עושה את זה בשרשור אחד. אם גולש מעוניין לכתוב כל
לחן בשרשורים נפרדים או מעורבים אז הוא צריך להגביל את עצמו ל 4 שרשורים בעמוד. עם כל הכבוד לאותו גולש, יש בפורום גם גולשים אחרים המעונינים לדבר על נושאים אחרים, והדעת לא נותנת שבפורום שהנושא שלו כללי, ישתלט נושא אחד על עמוד הפורום. בדיוק לשם כך קיימת אפשרות השרשור. אני חושבת שהמעט שאותו גולש יכול לעשות הוא לשרשר את הודעותיו על מנת שלא לדחוק נושאים אחרים כלפי מטה.
איזוזו, כתבת יפה. אני לא חושבת שצריך מישהו שיסביר טוב יותר ממך, כי לדעתי אין כזה. יחד עם זאת הקישור שאני כביכול מפרסמת נמצא על הכרטיס האישי שלי, מותר גם לך לכתוב בכרטיס שלך מה שאתה רוצה. יתרה מזאת, בכל פורום יש למנהל אפשרות למחוק קישור של גולש, אף מנהל אינו יכול למחוק את מה שכתוב על הכרטיס האישי. כי זה זה לא שייך לפורום, זה שייך לתפוז הכללי. עלייזה חמודה, ראשית
על המחמאה. מחמאות תמיד עושות לי טוב. אשמח אם תכתבי לי היכן בחיים אין הגבלה. הדוגמה יכולה להיות מעל או מתחת לגיל 12. בהמון הערכה

ציטוט,

"אני מסכימה איתכם שלא צריך למנוע מאף אחד לדבר על נושאים מסוימים, אבל בהחלט יש מקום להגביל את הכמות או את המיקום" שאלה אלייך יעלי מדוע להגביל????? מדוע?? תשובתך אינה מספקת כלל, חסר מקום לתפוז? נגמר הדף? העיפרון? מה? האינך רואה באמת שזאת החלטה שרירותית מצידך שאינה מקובלת על חברייך לפורום? אינני באה לבקר,פשוט אני שואלת את עצמי,האם את כל כך מאמינה בצידקתך עד כדי שתסכימי לאבד את חברייך לפורום? לא חבל ? מדוע שלא תתני לחברים להחליט מה יוגבל מתי ואיפה? נכון שאת מנהלת הפורום ,אך נראה כאילו שאת מנהלת בית ספר. אין לי כוונה לפגוע בך חלילה לדעתי את צריכה לעשות חושבים ומהר. ערב טוב.

izuizu1234

New member
ערב טוב יעל -ערב טוב כולם

צר לי שלא היה לי זמן להגיב על דברייך דלעיל ורק עכשיו התפניתי לענות לך . ובכן את כלל וכלל טועה ומטעה ואסביר מדוע : הקישור שאת מפרסמת הוא לא שונה מכל קישור אחר ןמטבע הדברים בכל הודעה שאת כותבת בפורום את גם מפנה אותנו לקישור הנ"ל. נכון שכל אחד יכול לעשות אותו הדבר אז מי מונע ממני או ממישהוא אחר שאותו קישור יהיה בנושא מוזיקה . ומי מונע ממני לשנות את הקישור כל כמה זמן שאני ארצה ? יוצא מזה שאף אחד לא יכול לפקח על כמות הלינקים שכל אחד מעביר נוסף על כך תפוז מאפשר לכל מי שרוצה להשתתף בפורום ולהשאר אנונימי רק שיזדהה ב- nick name וכן מאפשר למי שרוצה להחליף את ה-nick name כל כמה זמן שהוא רוצה וכן להופיע בשמות שונים כאוות נפשו אז הוא יכול להעביר לינק מוזיקה כשהוא מופיע בשם xועוד לינק כשהוא יופיע בשם Y וכך הלאה בלי סוף . אז איך תפקחי על האנשים האלו ? אף אחד לא יכול למנוע את זה מהם . אני יכול להמשיך להוכיח לך שאת הולכת להלחם בלי כל סיכוי לשכנע שהצדק איתך . לכן רדי מהנושא ואל תטילי צנזורה על אנשים בני 60+ הם יודעים לצנזר את עצמם בצורה הטובה ביותר . ןשיהיה לך ולכולם לילה טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב איזוזו - אתה צודק ../images/Emo9.gif

שלום לך, כל אדם יכול לפתוח בתפוז כמה כרטיסים, - היינו כמה ניקים חדשים שהוא רוצה, כל אדם יכול לשנות את הכתוב בחתימה שבכרטיס האישי שלו כאוות נפשו, זה אינו מעניינו של הפורום, ואינו עומד לשאלה כלל. אם אתה מוצא לנכון לשנות את החתימה בכרטיס האישי שלך הרבה פעמים, או לשנות את הניק יחד עם שינוי החתימה גם כן מספר פעמים מותר וגם מותר לך. זה אינו שייך לפורום ואין לפורום כל עניין ויכולת להתערב בזה. לא על החתימה בכרטיס נסוב דיונינו.
כל טוב ותודה על תשומת הלב

izuizu1234

New member
יעלי שלום רב

מה לעשות ואת לא משכנעת. את חוזרת וטוענת שאת מסכימה איתי שמותר לשנות את הניק כמה פעמים שכל אחד רוצה ועל ידי כך הוא גם יכול להעלות לינקים כאוות נפשו ואת מוסיפה שזה לא ענין של הפורום אלא ענינו של תפוז וזה מוביל אותנו למסקנה אחת ויחידה שתפוז מאפשר לכל אחד להעלות כמה לינקים שהוא רוצה אבל באה מנהלת הורום של 60+ ואומרת לא לא לא לא לא אצלי בפורום . אצלי בפורום אני לא מרשה את זה. את שוכחת שאנחנו חלק מתפוז ואת פועלת בניגוד לתקנות של תפוז. עצה אחת יש לי . בטלי מיד את תקנון הפורום ומאחר והפורום הוא אחד מכ_700 פורומים בתפוז ואנו ננהג לפי תקנון תפוז בלבד ויבוא שלום על ישראל . אמן

yaely2

New member
מנהל
שלום איזוזו, אני אחשוב על ההצעה שלך

dani 123

New member
חזרתי ממספר ימי העדרות

אפשר לקבל הסבר מה קרה??? להיכן נעלמו רוב החברים?? האם ההסטוריה חוזרת לאחר כשנה של רגיעה והתקנון חוגג??

למעלה