היי. אני עם איזו, בימבו עלייזה ו...
עם כולם. אנחנו כולנו פה י חד בפורום. שלום לחבריי הפורום
אני מסכימה איתכם שלא צריך למנוע מאף אחד לדבר על נושאים מסוימים, אבל בהחלט יש מקום להגביל את הכמות או את המיקום. אין לי כל בעיה שגולש יקשר לכמה שירים שהוא רוצה כל עוד הוא עושה את זה בשרשור אחד. אם גולש מעוניין לכתוב כל
לחן בשרשורים נפרדים או מעורבים אז הוא צריך להגביל את עצמו ל 4 שרשורים בעמוד. עם כל הכבוד לאותו גולש, יש בפורום גם גולשים אחרים המעונינים לדבר על נושאים אחרים, והדעת לא נותנת שבפורום שהנושא שלו כללי, ישתלט נושא אחד על עמוד הפורום. בדיוק לשם כך קיימת אפשרות השרשור. אני חושבת שהמעט שאותו גולש יכול לעשות הוא לשרשר את הודעותיו על מנת שלא לדחוק נושאים אחרים כלפי מטה.
איזוזו, כתבת יפה. אני לא חושבת שצריך מישהו שיסביר טוב יותר ממך, כי לדעתי אין כזה. יחד עם זאת הקישור שאני כביכול מפרסמת נמצא על הכרטיס האישי שלי, מותר גם לך לכתוב בכרטיס שלך מה שאתה רוצה. יתרה מזאת, בכל פורום יש למנהל אפשרות למחוק קישור של גולש, אף מנהל אינו יכול למחוק את מה שכתוב על הכרטיס האישי. כי זה
זה לא שייך לפורום, זה שייך לתפוז הכללי. עלייזה חמודה, ראשית
על המחמאה. מחמאות תמיד עושות לי טוב. אשמח אם תכתבי לי היכן בחיים אין הגבלה. הדוגמה יכולה להיות מעל או מתחת לגיל 12. בהמון הערכה