שלום לכולם

אנפה2

New member
../images/Emo112.gifשלום לכם../images/Emo160.gif

מזמן לא ביקרתי בפורום שלכם, פלומה אני מאחלת לך טיסה נעימה, כבר איחלתי לך קודם אבל פעמיים יותר טוב. איזה כף לך שאת טסה למקום שלא צריך "ויזה" לנו בדיוק נגמרה הויזה לארה"ב וזה מאוד מעצבן למלא את הטפסים שהם דורשים, אבל אין מה לעשות אם רוצים לטוס לשם צריך למלא את הטפסים , אגב זה גם עולה די הרבה כסף. יש חדש בפורום? טוב אני יעשה את העבודה לבד ויקרא את מה שכתבתם.

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

לחבריי הפורום, בתקנון הפורום מספר אחד כתוב, ששאלה ליחיד נשאלת רק במסר. הדבר נכתב עוד בתחילת היות הפורום פורום. תמיד לקחתי בחשבון שיש חברים שאינם יודעים זאת והשארתי את ההודעות הפומביות. אני אישית עונה בשאלה של אחד לאחד ולא בצורה פומבית. אבקש ממי שרוצה לשאול מה שהוא רוצה, שיפנה במסר. עתה אני מקווה יודעים כולם את הכלל. (הכלל חל גם על שני חברים ולאו דווקא בקשר לסדרנית השרשורים)

חיניה

New member
בוקר טוב לכולם.האם המחשב שלי

נתקע שוב או שזה נכון שמאז אתמול אחהצ איש לא כתב דבר בפורום.אולי אין ליזכות לדעה כי אני לא מרבה לכתוב אבל עד היום הרביתי לקרוא והיה לי נעים להכנס. עכשיו יש לי הרושם שפתאום גלשו למריבות יוקרה קטנוניות .אנשים ,חבל. הפורום מקום נחמד אל תהרסו אותו. אין כאן יוקרה של אף אחד והנעימות היא של כולנו. אם יצוצו ויכוחים קטנוניים הפורום יתפרק ואז אנה אנו באים???(יפה אמרתי?)

p a l o m a

New member
בוקר טוב לכל החברים../images/Emo140.gif אני

אומרת לכם שלום ולהתראות.. אני נוסעת לשבועיים וחצי לחו"ל.. מקוה לחזור בריאה ושלמה ולמצוא אתכם כאן באותו מצב, שמחים ורעננים... אז צ'מרו על המולדת, ועל הגחלת.... ביי ביי קיץ נעים ו ל ה ת ר א ו ת...

דרדרית

New member
../images/Emo50.gifונסיעה טובה פלומה

איזה יופי להתחיל את היום עם בשורות טובות כל כך פלומה- תהני מכל רגע, תצברי חוויות למכביר ושובי אלינו בריאה ושלמה אגב- לאן את טסה? ולכולנו- שיהיה לכולנו יום נפלא

p a l o m a

New member
דרדרית..אנו טסים ../images/Emo140.gif

למרסיי.. מזרחה למונקו... עולים צפונה דרך האלפים.. יעעני גרנובל אנאסי.. ועוברים במונט בלאן (משמוני..כנראה...) עוברים לשוויץ... 8 ימים בצרפת.. ו8 ימים בשוויץ... נכון כייף? שנהיה בריאים...
.........

אֵפִי

New member
בוקר טוב לכולם - פלומה נסיעה ../images/Emo160.gif

טובה. סעי בשלום וחזרי בשלום. יום נעים אפי

cara13

New member
../images/Emo160.gif תיהני פלומה ,תעשי לך רשימות

וכשתחזרי בשלום תספרי לנו איך היה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפלומה חיניה דרדרית וכולם

בוקר טוב
נסיעה טובה לך פלומה, חזרי אלינו עם הרבה זיכרונות נעימים וחלקי אותם איתנו אחר כך. צאתך לשלום ובואך לשלום.
הפורום מחכה לך.
הפורום שלנו מעונין באנשים ואני אני כך. אינני מגרשת ואינני מתגרשת (כפי שנמסר לי שכאילו עשיתי) . אני שופטת מעשה ולא אדם.
מאז הקמת הבית המשותף שלנו גדלו והתרחבנו. אני מצרפת תמונה של בית שנוספו לו אגפים. גם לנו, יש אגף מוסיקה בשם פזנון בו אפשר לשמוע לקלוט ואף לבקש כל סוגי המוזיקה שבעולם בכל שפה ולשון. באגף הפורום "שישים פלוס" יש מקום לכתיבה, לחוויה, המלצה על סרטים, ספרים ומחזות ועוד ועוד..... . מאחר ויש אגף שלם למוזיקה אין צורך באגף הזה במוזיקה נוספת. אך התקנון מאפשר בכל זאת ארבע לפנים משורת הדין. יום טוב ונעים לכולם עם הרבה בריאות
על כל גווניה כדי שגם אנו נוכל לבלות בנעימים
ויהיה לנו הרבה בריאות והרבה כסף
לכך.

yaely2

New member
מנהל
שלום, הנה הבית שהתכוונתי../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

הזדמנות לכתוב שוב ולומר שאני מעריכה ואוהבת כל אחד ואחת בפורום.

sitvaniyot

New member
ו.. כמה חם הבוקר, אז..

1. לפלומה נסיעה טובה. 2. למי שנתקע המחשב.. נו במילא לא יקרא הודעה זו. אבל למי שכן קורא.. צעד ראשון. לכבות לגמרי את המחשב. לנתק את החיבור למאינטרנט. לשתות כוס קפה. לחבר הכל מחדש. בדרך כלל, זה עובד. למי שהמחשב כל כך תקוע שלא יכול לכבות, אז מותר להשתמש בכפתור ה restart. 3. ולמי שחם, וזמנו בידו, פרט ללהדליק מזגן, שאני שונאת באופן אישי, אפשר לגשת לשפת הים, שם קריר ב5 מעלות וזה משמעותי. או להכנס לרכב אם יש וליסוע, לפארק מעינות הירקון שליד כ. הבפטיסטים, לנחל אלכסנדר - ליד קיבוץ מעברות, או למעין עין השופט, ליד צומת יקנעם, בכביש שמחבר את יקנעם עם צומת מגידו. בכל המקומות יש צל, מים זורמים, ועם ישראל לא ממש מציף אותם. באמצע השבוע, זה בכלל חוץ לארץ. אז תהינו.

בוקר טוב לכולם בילוי נעים לפלומה

נכון זה הזמן לצאת לחופשה אבל למקומות יותר קרים אני מתכוננן בחודש הבאה ועדיין אין החלטה היכן לצאת היה מדובר שבפורום נהרגן משהו ,השנה לא יצא אולי לשנים הבאות יום נעים לכולם

אדזה

New member
המחשב

לסיתוניות תודה רבה על ההערה לגבי המחשב.גם לי קורה שהוא נתקע ולא זז ,ניסיתי את משהצעת וזה עובד, בכל אופן רשמתי לפני ותהי ברוכה. בכלל הרבה דברים למדתי על פי ההערות השונות בפורום ואני אסירת תודה לכולם. אמנם אני לא מבקרת הרבה אבל מציצה מידי פעם ואוהבת אותכם.נראה לי שקיימת חברותה יפה ושכולם אוהבים את כולם בפרט שאתם גם נוהגים להיפגש מחוץ לכותלי הפורום.אז יישר כח לכולם ולהתראות על גבי המסך.

נהיה קריר ונעים מקריאת התיאורים...

כמה חבל שבלתי אפשרי עבורי באמת להגיע למקומות שאת מזכירה ובהם יש צל ומים זורמים וכו' ואני יכולה רק לתאר לעצמי ולדמיין שאני באתר כזה...

izuizu1234

New member
יום טוב יעלי- יום טוב לכולם

מאחר ואני לא משתמש בכלי שקוראים לו העברת מסרים אני לא מעביר ולא עונה למסרים ואילו הסודות שלי אני לא מתחלק איתם עם חברי הפורום אלא שומר אותם לעצמי לכן מה שאני רוצה להגיד לכם אני אגיד בגלוי . לא ייתכן להגביל אנשים בפורום ולהכתיב להם איזה נושא יעלו אותו בפורום . אחד רוצה לשרבט כל מיני מילים ולקרוא לזה שירה . שיבוסם לו. השני רוצה לספר בדיחה למה לא ? השלישי רוצה להפנות אותנו לאתר שיש בו שיר מסויים או שירים . למה לא ?.אחת רוצה להעביר מתכון לעוגה טובה למה לא ? שיהיה ברור לכולכם כולל מנהלת הפורום לאף אחד מחברי הפורום אין לו תחנת שידור והוא לא יכול לשדר בסך הכל הוא שולח לנו כתובת בה אנחנו יכולים לשמוע את השיר או השירים למה זה אסור ? ולמה להגביל שהוא יכול לשלוח אותנו רק ל4 כתובות ? ואם הוא רוצה לשלוח אותנו ל-5 כתובות אסור לו ? ואם מישהוא רוצה לכתוב שירה יגבילו אותו כמה שורות לכתוב ?תראו איזה אבסורד . אם מישהוא יכוון אותנו לאיזה כתבה ב-ynet זה בסדר אבל אם הוא יכוון אותנו לאתר אידיש בתפוז ששם מאוחסנים 200 שירים באידיש אסור לו ? תשומת לבכם שלמנהלת הפורום כל הודעה שלה בפורום בלי יוצא מהכלל היא שולחת נוסף על ההודעה גם הודעה נוספת בה היא שולחת אותנו לקומונה מסוימת והדבר נעשה בקביעות . אז מה ? לה מותר להפנות אותנו בלי הפסק לכתובת מסויימת ולמישהוא אחר אסור ? צר לי שכושר ההסבר שלי לא משופר ואני מזמין חברי הפורום שכושרם בהסברה יותר טוב ממני לפתח את הנושא ולהסביר לכם מה זה אינטרנט . מה זה URL ומה אנחנו אמורים לעשות באינטרנט בכלל ואנחנו 60+ בפרט . היום הצנזורה שבקה חיים בכלל ובאינטרנט בפרט . אז אני מצפה לאנשים בעלי כושר הסברה {ויש כאלה בפורום} לקחת את המסימה כאתגר. תודה מראש . יום טוב לכם

izuizu1234

New member
נ.ב.-אבקש לא לשלוח תגובות

לכתוב לעיל במסר אלא להגיב בגלוי ואם מישהוא רוצה לשוחח איתי הוא מוזמן . יש לי כל התוכנות המיועדות לכך icq yahoo mesenger msn mesenger odigo skypye מיהוא מכיר תוכנה שלא הזכרתי ? lol

עלייזה

New member
יעל,יש לי הרגשה שהחברים נטשו אותך

אולי הגיע הזמן שתביני, את הרי אשה חכמה.. אינך יכולה להגביל אנשים מעל גיל 12 ולהורות להם מה לכתוב היכן ומתי, בסופו של דבר ההפסד יהיה כולו שלך.וחבל.

חיניה

New member
עלייזה אני שומעת קצת שמחה לאיד?

אני לא יודעת מה בדיוק התרחש בימים האחרונים כי לא הרביתי להכנס.אבל גם אם אדם עושה צעד שאינו לרוחם של אחרים מותר לו לחשוב ואם הוא רוצה-לתקן את עצמו.כל אחד מאתנו (או לפחות רובנו) עברנו את גיל 6 , 10 פעמים לפחות.אז למה ליצור אי נעימויות? ודי לחכימה ברמיזא.

למעלה