שלום לכולם

אוגי 22

New member
חחחחחחחח קיוטי

יש בעיה, את זה אני יודעת מזמן, עכשיו צריך למצוא פתרונות

qt1

New member
../images/Emo4.gif את רוצה לעבור לכללית מכבי

או אולי קופה אחרת? בדקת באינטרנט את הקופות האחרות ויצרת קשר דרך המייל אולי? כשאני חשבתי לעבור קופה אני ניגשתי ושוחחתי עם מנהלת מרפאה וכך החלטתי מה עדיף לי. כדאי לך לגשת ולשוחח , מה עם יו"ר צרכני ישראל? פנית אליו? עירבת אותו בנושא הכאוב שלך?

אוגי 22

New member
הגשתי מכתב תלונה

לקופ"ח לאומית על היחס של הרופא ושל עוד כמה רופאים שם, זה סיפור ארוך ולא כל כך קשור לעניין. בקשר לקופ"ח אחרת מאוד חשוב לי קודם לדעת איזה קופה תשלח אותי בוודאות לד"ר שילר ולא תקשה עלי את התהליך לפני שאני מצטרפת

qt1

New member
יש לך את המס' של ביאטריס שחם?

אני שולחת לך במסר את המס' של האחות המוסמכת שעובדת עם ד"ר שילר, היא מקסימה! תמסרי לה ד"ש ממני, תשאלי אותה מה היא ממליצה לך לעשות, אני מאמינה שיש לה תשובות לשאלות שלך , אם היא לא עונה לך תשאירי הודעה במשיבון , תגידי לה שהגעת דרך הפורום. יאללה שיהיה בהצלחה. אני הגעתי דרך הכללית נתנו לי טופס 17 , אבל קשה לי להשיג שוב, מבקשים ממני לגשת בעיר מגוריי, בגלל שאני מאוזנת ולא מוצאים שום סיבה לכך שאסע אליו- ככה זה. מקווה שזה יעזור.
נ.ב. זה פלא של עבודה אז לא להתבייש אה?

oRockGirLr

New member
מסכן ד"ר שילר :\

די. כמה מטופלים יכולים להיות לו. לא חסרים מומחים חוץ ממנו. זה לא בסדר שכולם עכשיו ילכו לד"ר שילר.

estelina

New member
נאורולוגים נוספים באיזור חיפה

ובכן, גם אני מאזור חיפה, אבל אף פעם לא שמעתי על דר שילר אני מטופלת באופן פרטי אצל פרופ בנטל שאמנם הינו רופא בפנסיה אבל עם המון ידע ונסיון. כמו כו, יש את רופאי המחלקה של בית חולים הכרמל, אני שייכת לקופת חולים כללית, וכדי להגיע לכרמל (לדר גולדהמר -רופאה בכירה) אני צריכה רק טופס 17 ללא ביקור אצל רופא המשפחה שלי והוא מסופק במקום אצל המזכירות הרפואיות. ישנו נאורולוג מעולה שמקבל גם בחיפה דר ניר גלעדי, אבל ביקור ראשון אצלו עולה 900 ש"ח ,וכמובן יש החזר של המושלם אבל זה עדיין הרבה. ישנו גם דר זערור, נוארוכירוג, הבן של הרופא שגילה לי את האפליפסיה לפני 30 שנה , למי שחושבים לעשות ניתוח בראש. הוא מבית חולים רמבם. מקווה שקצת עזרתי ירדן

qt1

New member
ירדן המון תודה על המידע החשוב../images/Emo70.gif

אני מקווה שאחד מאיתנו יעלה את הדברים שכתבת לטאגליינס עוד הלילה או מחר כדי שאחרים יוכלו להסתייע במידע.
ליל מנוחה ושוב: תודה גדולה.

לא להתייאש

אני בקופת חולים כללית וכן הצלחתי ללכת לדוקטור שילר למרות שאני גר באזור השרון מה לעשות לפעמים במדינה שלנו בכדי לקבל טופס 17 צריך להקים רעש לא קטן כי אחרת זה כמו לדבר לקירות שיהיה לך בהצלחה.

למעלה