שלום לכולם

אוגי 22

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן מעל לשבוע, ממש התגעגעתי. היום הייתי אצל נוירולוג בקשר לרעידות בידיים ולכאבי הראש החזקים, וזאת התשובה שלו: אם הרעידות באות והולכות זה לא משהו רציני ובקשר לכאבי הראש קחי אקמול או אופטלגין (ושתבינו שאני סובלת ממיגרנות מגיל 0) בכל אופן זה ממש מראה את רמת הרופאים בקופ"ח לאומית!!! אני מאוד מאוכזבת בנוסף לזה בתחילת השיחה אמרתי לו אני צריכה כדורים, הסברתי לו כמה אני צריכה כי קשה לו להבין לפי התיעודים בתיק הרפואי, ובסוף השיחה הוא שואל אותי "את צריכה כדורים?" - וזה עד כמה הוא היה מרוכז בשיחה!!! ובנוסף לזה אני יורדת לבית מרקחת ומתברר שהוא כתב שם רק 30 כדורים במקום 60, בקיצור ולעניין יש על מי לסמוך!!! שיהיה ערב מקסים לכולם

אוגי 22

New member
אה שכחתי לציין

הוא עשה לי טובה ונתן לי בדיקות דם כל כך נחמד מצידו

qt1

New member
אוגי למה את לא עוברת לנוירולוג אחר?

מה זה?

חייםלוי

Member
מנהל
זה לא נוירולוג זה בדיחה עצובה

כמו שאמרה קיוטי תעברי לנוירולוג אחר. הוא לא היחידי בארץ.

Blueberry Kiss

New member
מה לגבי לעבור קופ"ח?

אמרת שהרופא הזה מראה את הרמה בקופ"ח לאומית, אז למה לא לעבור?

אוגי 22

New member
יש הרבה בעיות בנוגע לעצות שלכם

בכל חיפה ואזור הצפון אין נוירולוג אחר חוץ מהנוירולוג הזה, נכון לכרגע אני אלך חד פעמי לד"ר שילר באופן פרטי אבל כולנו יודעים שזה לא פיתרון ולכן אני צריכה לברר עם קופ"ח אחרת עד כמה יוכלו לסבסד לי את הכדורים, כי קופ"ח כללית לא תיתן לי אותם תנאים כמו לאומית. דרך אגב מישהו יודע עם איזה קופ"ח ד"ר שילר עובד?

qt1

New member
הוא עובד ברמב"ם

עם איזה בתי חולים עובדים בלאומית? את צריכה לבקש הפנייה אליו ולקוות שתקבלי טופס 17 , אחרת את באמת צריכה לשלם באופן פרטי. אין סיבה שמישהו כאן ישלם באופן פרטי,את יכולה לעבור לקופ"ח אחרת אם את לא מרוצה משרותי קופת חולים לאומית או לעבור לנוירולוג אחר בצפון, יש אגב עוד נוירולוגים חוץ מד"ר שילר שהוא כמובן גם אפילפטולוג.

hashy

New member
מה ז"א שכללית לא תיתן לך את אותם

תנאים כמו הכללית? האם בדקת את זה? לכל הפרמטרים הכללית יותר טובה מלאומית [זה נבדק על ידי המועצה לצרכנות] ולמעשה הכללית מובילה בתנאי השירות שלה, מספר המומחים וכו'.

oRockGirLr

New member
מה? :|

שמעת על המחלקה הנוירולוגית של רמב"ם? יש שפע של נוירולוגים. יש גם את המניאק שטיפל בי בהתחלה, מר אלי שחר. ועוד אחת.. ד"ר רביד שאיבחנה את תוצאות האי אי ג'י. יש המון ברמב"ם. אז בבקשה... בלי שטויות ולשילר קשה למצוא תור לזמן קרוב. [לא לכולם יש קשרים עם יפה פרץ
]

oRockGirLr

New member
אה ובבקשה.. "מנהלים",

לרגע הפסיקו עם החרם עליי ועל לימור. ואל תמחקו את ההודעה הזאת.

חייםלוי

Member
מנהל
ל"מנהלים" אין שום חרם עליך

אבל לא נוכל להרשות כינויי גנאי על רופאים ובכלל על אנשים. לכן זו הפעם האחרונה שאת משתמשת בביטויים כפי שהשתמשת כאן. כל הודעה אחרת בנוסח דומה תימחק מייד.

oRockGirLr

New member
זו ההודעה היחידה שהשתמשתי

ב"כינויי גנאי" וההודעה הקודמת שנמחקה זה היה בגלל שהגבתי ללימור. עוד לא הבנתי את האינטרס שלך :\

qt1

New member
ההודעה הקודמת שלך נמחקה

בגלל שאת כתבת משהו על בני עדה מסויימת , תפסיקי להתחבא מאחורי לימור בבקשה וקחי אחריות על הדברים שאת כותבת, את לא ילדה קטנה אור. אם יש לך משהו אישי להגיד על רופא מסויים את יכולה לשלוח מסר לכותב/ת, את צריכה לקחת בחשבון שגם רופאים קוראים את הפורום שלנו ומה שאת כותבת עלול להעליב אותם , גם הם בני אדם. אני מאוד ממליצה לך לקרוא את ההודעות שלך כמה פעמים לפני שאת לוחצת על 'שלח'

oRockGirLr

New member
אני לא מנסה להתחבא מאחורי לימור.

*מה הקשר |: ובסך הכל זאת בדיחה פרטית שלי ושל לימור, למה להיות כל כך כבדים?! *אני חושבת שמותר לי בכל צורה להעליב את מר אלי שחר אחרי שהוא צחק לי בפרצוף, עשה ממני צחוק, והתייחס רק לחלק מהטענות שלי. אני יצאתי אחרי פגישה איתו בוכה אז לא אכפת לי להכפיש את שמו או להעליב אותו.גם אני בנאדם!!!!! לעזאזל. *אני כן ילדה קטנה, ככה אתם מתייחסים אליי.

אוגי 22

New member
איזה שטויות?

ומי מדבר על הרופאים ברמב"ם בכלל, נראה לי לא הבנת את ההודעה שלי בכלל

oRockGirLr

New member
אררררררגגג

"בכל חיפה ואזור הצפון אין נוירולוג אחר חוץ מהנוירולוג הזה" ההודעה שלי הייתה מכוונת למשפט הזה.

יפעת 1 2

New member
היי סיווני

התגעגענו באמת תהיתי איפה את... ובאמת החברים פה צודקים... תחליפי נוירולוג זה ביזיון... ערב טוב חברים (היי לימור)

אוגי 22

New member
זה סיפור קצת יותר מסובך

בקשר לד"ר שילר, חשוב לי ללכת אליו כי הוא זה שגילה לי את האפילפסיה מהתחלה, ואצלו הייתי מטופלת כשגילו לי את זה בצבא, כשיצאתי מהצבא עברתי לקופ"ח לאומית כמו שהייתי לפני הצבא, רק ששם לא אישרו לי להמשיך אצל ד"ר שילר, כי הם עובדים עם בי"ח רוטשילד ולא רמב"ם איפה שד"ר שילר עובד. מה שקרה זה שקופ"ח כללית לא מסכימים להכיר לי באופן מלא באפילפסיה, זה כמו שאני אעשה עכשיו ביטוח חיים או משהו כזה והם יאשרו הכל אבל יחריגו כל מה שקשור לאפילפסיה ולמוח, בכל אופן כמו שאמרתי זה סיפור מסובך ואני אחזור על השאלה, מישהו יודע איזה קופ"ח עובדת עם ביח רמב"ם, כדי שאוכל ללכת לד"ר שילר? תודה לכולם סיון

tropic

New member
הי אוגי

קראתי את אשר את כתבת וממש מוזר לי לשמוע שקופ"ח לא מוכנה להכיר בעניין של אפילפסיה באופן מלא... לדעתי זה רק מטעמי תקציב, הם לא יגידו לך לא לעבור אליהם אבל להוציא עליך תרופות זה כבר כנראה לא נראה להם.... בעניין בי"ח רמב"ם - הכי טוב זה להתקשר לבי"ח עצמו ולשאול שם עם איזה קופות חולים הם עובדים. שיהיה לך המון בהצלחה

qt1

New member
אודות רמב"ם

אני מצרפת קישור אל האתר של ביה"ח רמב"ם בשביל כולם, יש שם פורום התייעצות רפואי של אפילפסיה עבור כולנו , כך שניתן להתייעץ שם וחשבתי שזה יכול להועיל לכולנו. לשאלתך, אני הגעתי אל ד"ר שילר דרך קופ"ח כללית , אם כי אני חייבת לציין שזה היה מאוד קשה להגיע אליו וללא עזרת אי"ל אני לא הייתי יודעת על קיומו של ד"ר שילר. אם את תושבת חיפה לא תהיה לך בעיה- אם את תעברי לקופ"ח כללית בהנחה שהם יכירו באפילפסיה שלך. במידה ולא , יש בעיה אוגי...

למעלה