שלום לכולם

S v e t l a n a

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן...והאמת היא שאני לא ממש מעריצה שרופה של אירוסמית'... מה לעשות? זאת האמת. מישהי מאוד חמודה המליצה לי על הפורום הנ"ל, ולכן החלטתי להצטרף. אני מקווה שעם הזמן אני אעריץ את הלהקה כמעט כמוכם...חחחח אז- אשמח להכיר אתכם.......ואולי אני אפילו אבוא למפגש הבא שלכם ( כן, כן, ידעתי על המפגש עוד לפני שביקרתי בפורום הזה וראיתי את כל ההודעות..חחח....) חג חנוכה שמח ל כ ו ל ם !!!!!!!! תאכלו הרבה סופגניות
(וספורט, כמובן
)

Hangman Jury 87

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

רק משהו= לא חייב להיות מעריץ "שרוף", אני לא משתמש במילה הזאת אף פעם, (מילה טיפה ילדותית, לדעתי
) העיקר שאוהבים אותם ויש להם מוזיקה טובה תהני

S v e t l a n a

New member
../images/Emo4.gifילדותית???

טוב, אולי אתה צודק בכל אופן...שמחה להצטרף אליכם...
נעים מאוד!

S v e t l a n a

New member
הלו, נטשה../images/Emo39.gif

מה העניינים? מזמן לא דיברנו, אה?....חחחחחחחחחחחח

AeroTom

New member
Welcome to the show

מקווים שעם הזמן תיכנסי יותר ללהקה ותאהבי אותם יותר. את כמובן מוזמנת לשאול כל שאלה ולהתעניין מכל דבר...בשביל זה אנחנו פה. נשמח גם לדעת עוד עלייך ומה השירים האהובים עלייך כרגע ומהם האלבומים האהובים וכו'... Welcome!

SaintJohn

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

הגעת לפורום הכי נכון להיות בו, ואין לי ספק שכשתתחילי להכיר יותר ויותר שירים של אירוסמית', אז את תאהבי אותם יותר ויותר, וזה בדיוק המקום בשביל שזה יקרה
אנחנו גם מאוד נשמח לראות אותך במפגש שלנו, את כמובן מוזמנת לבוא ולהכיר אותנו, ואנחנו מאוד נשמח להכיר גם אותך! כל שאלה שיש לך לגבי אירוסמית' את יותר ממוזמנת לשאול כאן בפורום, ונשמח לענות לך. מקווה לראות אותך כאן אצלנו כמה שיותר!

S v e t l a n a

New member
רב תודות../images/Emo24.gif

אמרתי כבר שאתם כולכם מאוד נחמדים? אני לא חושבת שאני אגיע למפגש הקרוב שלכם...אבל אני אשמח לבוא למפגש הבא שלכם.

oritmagnezy

New member
ברוכה הבאה!!!! אני באמת מצטרפת למה

שנועם אמר כי זה מה שקרה לי.. ובטוח שגם לשאר חברי הפורום.. זה אני יכולה להבטיח לך אפילו, ככל שתשמעי עוד שיר ועוד שיר תתאהבי בהם יותר! (קשה שלא...:) בכל אופן, ברוכה הבאה..!!;)

S v e t l a n a

New member
תודה גם לך../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה אכן מה שיקרה בכל אופן, אני שמחה להיות כאן!

AeroSlash

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

ואם כבר מפגש, אני אומרת בבושת פנים שרק עכשיו נזכרתי שיש לנו מפגש מחר
פשוט לאבא היה היום יומולדת ורק עכשיו נגר הקרצוף המייגע שבא אחרי כל פארטי... לפחות נזכרתי עכשיו... עילגת שכמותי

AeroTom

New member
רק אל תשכחי להביא את עצמך...

ואני מקווה שאני אקום מחר בכלל...
שמישהו יוודא שקמתי
אני מגיע גם עם צרור דברים...בטח אני אצפצף ליד כל כניסה ושער כמו פעם שעברה שחקרו אותי כאילו החבאתי סמים בתוך ה-DVD של עולמו של ווין 2... המשך לילה מרתק!

AeroSlash

New member
אני עצמי אהיה נוכחת ../images/Emo70.gif

אם לא יהיו הפרעות לא צפויות בדרך
וגמני לא ממש יודעת איך זה שאני ערה עכשיו אחרי שנרדמתי בסביבות ה-4 וחצי :\ ויש בכלל עוד מישהו בבית או שכולם יצאו כבר למפגש?

AeroTom

New member
קמתי ב-9 אחרי שנרדמתי ב-5 ומשהו...

יום טוב! בעצם- יום מצויין ומשעשע לכולנו!

S v e t l a n a

New member
שלום שלום

המון מזל טוב לאבא שלך
....את מספרת לי בקשר לקירצוף?! לא נורא...מקווה שהגעת למפגש שמתקיים ממש ברגעים אלה... אשמח לשמוע ממך רשמים של היום שאחרי ...וגם קצת מידע על הלהקה אירוסמית' כמו ששמת לב, אני חדשה
יום טוב וחג שמח

S v e t l a n a

New member
../images/Emo24.gifנעים מאוד

ואני סבטלנה...(אם עוד לא ניחשת
) שמחה להכיר גם אותך...ואשמח לשמוע כמה דברים נחמדים על אירוסמית' ממך

למעלה