שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

שלום שמי יעל ואני חדשה פה.. אני אשמח להכיר אותכם... :)

ranushh

New member
שיללום יעל.ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רן נעים מאוד:)) ותהני בפורום...!!!

SarcaSeriouS

New member
יעלי, כמו ב"גבעת חלופן אינה עונה" ?

היי לך. בת כמה ומאיפה? בארון? מערכת יחסים? ספרי על עצמך משהו...אבל שלא יהיה פחות מעשרים שורות...שיהיה מעניין, מצחיק, עצוב, מזוהה, מרגש וכו' וכו' (וחולרה...). תורידי חזייה והכנסי לעניינים. ד"ש חם כמו תרנגול הודו בתנור.

Zenith87

New member
ברוכה הבאה!

ספרי לנו אודותייך! בת כמה ומאיפה? תחומי עניין ותחביבים?

שללללוווווום יעללללללל

היי יעל נעים להכיר אני הילה ידועה גם בשם נום וגם בשם קוד *מסתכלת לצדדים בחשדנות* מחפשת האמת
עכשיו כשאנחנו מכירות, תתפשטי אה... לא אמרתי כלום *שורקת בתמימות* ועכשיו, לפינתו היומית "השאלות של פלפלת" דובי, עקומה או |סרגל|? מה דעתך על חסה? מה דעתך על מירי לא חסה? בת כמה הצבה הזקנה ביותר עלי אדמות? מהי התשובה לשאלה הגדולה ביותר ביקום (וכל חובב מד"ב ידע את זה)? נכון שפרנקי שקסי? כמה רגליים יש למרבה רגליים נכה? מה מצב הארונית שלך? כמה ירחים יש לשבתאי? ידעת שאולי יש חיים על אירופה? מי הבנאדם הכי אפרסקסי בעולם? |אני| <- נכון שאני חמודה? מתי ראית פעם אחורנה את משה? אליהו רולז! אופס... זאת לא הייתה שאלה... לא משנה את מי הטיפה המרה עשתה כזאת . קטנה? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? על מה את חושבת כשאומרים לך "חצילים"? נכון ששבע זה המספר הכי שווה? מה עדיף בפוקר ובחיים זוגות או שלישיות? נכון שSSS הוא האומואי הכי שקסי שאת מכירה? (כולם ביחד: אוהבים אותך SSS) מי אכל את הירח? מי אמר למי ומתי "גרר ארג"? למה אני ערה בשעה כזאת? ראית פעם חתול בלי חיוך? וחיוך בלי חתול? זה הכל ילדים, בהבהבהבהבה "אני אתפוס אותך יצרו זדוני!" "מיאו?" מוגש מטעם אגודת חש"ע - חתולים לשליטה בעולם

היי היי

חחחח נעים מאוד אני גם שמחה להכיר את כולכם! שמי יעל בת 16 וחושיים מאזור השרון אני לסבית! אוהבת לשמוע מוסיקה פופ,רוק,האוס,טראנס,בקיצור מכל דבר קצת....(מזרחית כבדה לא!!) אוהדת הפועל ת''א בכדורגל!!! אוהדת שרופה! אוהבת לצחוק ובמיוחד אוהבת לאהוב...(נ.ב: מחפשת את האבתי!) :)))

למעלה