שלום לכולם

shanyz

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

זוכרים אותי? אז ככה- לא ראיתי כבר מלא מלא מלא זמן כי יש לי נורא לחת בלימודים אבל עכשיו בבוקר ראיתי קטעים בודדים... יש לי כמה שאלות אליכם. אריק שכב עם ניקול נכון? ואז החליט שזה לא היה בסדר ושהוא חוזר לקולרדו? ואז יש לו תאונה עם הרכבת? הוא ימות? ולאן מימי ברחה ברכבת? ומה היה עם ברנדון וסמי? ראיתי ממש רק שניה אחרונה שמישהו דחף אותו- לאן הוא דחף אותו? ומי זה האיש הזה ואיפה הם היו בכלל? וקייט וויקטור השלימו? מה קורה איתם? ולוקאס חזר לשתות!?!?! טוב- יש לי פול שאלות ואני מזה מצטערת פשוט יקח לי זמן זמן לעבור פה על כל מה שרשמתם ואין לי זמן עכשיו לי עוד מבחן עכישו ללמוד אליו
אוף עם הלימודים האלה.. אז תוכלו לענות לי בקצרה על מה ששאלתי? תודה

CAMILABENJA

New member
תשובות ../images/Emo187.gif

כן, אריק שכב עם ניקול.. הוא נורא לא החלטי בקטע הזה
קודם הוא אומר שזה לא מוסרי ואז היא עושה פרצוף והם הולכים למיטה.. בכל מקרה.. החיים שלו הסתבכו קצת עם כל הקטע של ניקול, אז הוא החליט לעזוב לקולורדו לזמן בלתי מוגבל ולשמור על קשר עם ניקול משם... הוא לא ימות... אבל אחרי התאונה הזאת הוא עוזב ולא שב יותר
מימי עלתה על הרכבת משא בשביל לברוח לשיקגו... בקשר לברמי- האיש הזה הוא בלש פרטי שויקטור שכר בשביל שהוא יעקב אחריהם ואחרי ההתפתחויות בכל החקירה של רצח פרנקו... והוא מתכנן להפיל את הזוג החביב מהצוק- שם יש להם קוטג' שהם יתגוררו בו.. אז הוא דחף את ברנדון בשביל שהוא יפול ויעשה ספלאש גדול על הסלעים
אבל אין לי מושג מה קורה אח"כ.. מצטערת
קייט ו-ויקטור לא השלימו, אבל הוא עוזר לה וללוקאס עם כל הפרשה הזאת של החקירה של סמי... הוא כל הזמן יורד על לוקאס וזה קורע.. :) ולוקאס לא עמד בכל הלחץ של ניקול וסמי וחזר לשתות... זהו

למעלה