שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

נכון שהיו בעיות עם הקישור לפני שבוע, אבל אני מקווה מאוד שהפעם נצליח...... אם לא - אני סתם אבלבל לכם קצת בשכל... ולא תדעו על מה אני מדברת
ובכן... מכירים את אדי? אדי פאדאל היה "דיסג'וקי" בתחנת רדיו בדאלאס. לראשונה פגש את אלביס בפברואר 1956, כשאלביס התארח בתוכניתו כדי לקדם את אלבומו החדש. לאחר מס' חודשים הם נפגשו מאחורי הקלעים בסיום הופעה של אלביס בטקסס, ואדי הזמין את אלביס להתארח בביתו כשיהיה באיזור. בשנת 1958, כששירת אלביס בטקסס.... זה בדיוק מה שעשה
הוידאו הבא The lost Elvis home movies- אורכו כ-36 דקות, והוא מורכב ברובו מזכרונותיה של ג'ניס, בתו של אדי, שהיתה בת 6 בתקופה שבה החל אלביס לבקר בביתם. בנוסף לזכרונותיה מביקוריו הפתאומיים, משולבים גם סרטי הוידאו הביתיים שצולמו בביקורים הללו. ברוב הצילומים, אגב, מצולמים דווקא החברים שהתלוו לאלביס בביקורים. אדי ביקש שלא להתמקד תמיד בו כדי שירגיש בבית... וגם כדי שהאחרים לא ירגישו כי כל תשומת הלב ניתנת לאלביס. מאוחר יותר, אדי בנה לאלביס חדר מיוחד, מעוצב בצבעים החביבים עליו בזמנו: שחור וורוד, וכשהיה מבקר, היו הולכים לשבת בחדר הזה, שומעים מוסיקה, נהנים וצוחקים
הסרט נחמד, ומאפשר לנו להתוודא לאלביס בצורה אישית יותר. תהנו.
מקווה שיעבוד.....

למעלה