שלום לכולם!

שקר החן

New member
שלום לכולם!../images/Emo24.gif

שמי חן ואני אנהל את הפורום. לאור היעדרותה של kiticat נקראתי לדגל. אני מנהל עוד 2 פורומים בפרדס וחלקכם מכירים אותי מפורום "נקודת הג'ק", לאלה שלא מכירים, נעים מאוד. חוץ מנקודת הג'ק אני מנהל את פורום "סאונד, הקלטה ויצירה" שהוא פורום מקצועי לכל דבר וממש ממש מהנה. הנושא של ניו מטאל בכלל לא חדש לי, בפלייליסט שלי אפשר למצוא להקות כמו: korn, limp bizkit, chevelle, deftones, system of down, tool, disturbed, a perfect circle ועוד רבים וטובים אחרים. על מנת שנכיר יותר טוב ויהיה לנו נחמד, נפתח בזאת שרשור היכרות שם כל אחד יציין: שם: (אני חן) גיל: (אני 27) איזור מגורים: (אני ב"ש) להקה\ות אהובה\ות: (ציינתי כבר למעלה) בקרוב אעדכן בפורום כל מה שדרוש עדכון ואני מקווה שיהיה לנו נחמד ביחד, אז שיהיה לכולנו המשך גלישה נעים... שלכם, חן.

Evil_Nookie

New member
גם אני חדש כאן..

היי גם אני שומע בערך אותו דבר.. בזמן האחרון שומע בעיקר Cold, Disturbed, Sevendust, soad, cave in להקות אהובות "בכל הזמנים": Limp bizkit, linkin park, k's choice ועוד כל מיני אבל אלה העיקר. שמי טל, בן 21 וגם אני מב"ש..

T a L L L

New member
שלום ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 15 איזור מגורים: צפון להקה\ות אהובה\ות: בעקרון אני שומע המון להקה שהם לא ניו מטאל, ואני מעריץ את ניקלבאק..אבל הנה כמה להקות ניו מטאל שאני שומע: Cold Linkin Park Soil Disturbed Godsmack Thirty Seconds To Mars Korn Papa Roach ill Nino ועוד רבים...

enjoi butterfly

New member
1..מזל טוב..

אני מקווה שהפורום קצת יתעורר.. למרוט שהוא באמת יתעורר פה בימים שזה סבבה.. ושלום לכול החדשים.. ואני יאיר בן 18 וחצי. מהמרכז.. ולהקות אין לי כוח עכשיו לרשום אז אני יוסיף מאוחר יותר..

Negative one

New member
או.קיי,שוב הכרות

שם:דורון גיל:כמעט 17 איזור מגורים:ראשון להקות אהובות: מלא,אבל בניו מטאל בעיקר korn,system of a down,slaves on dope,disturbed,cky ועוד כל מלא שאין לי כח לפרט.

bestrafemich

New member
ואללה.....

ברוך הבא מנהל חדש! אני ג'סיקה... יש מצב שאתה זוכר אותי מהצ'ט של נקודת הג'ק אתמול... (זכיתי בכניסה..) אז ככה, כמו שאמרתי אני ג'סיקה בת 18 וחצי מרעננה... הלהקות האהובות עליי הן Rammstein, SOAD, Incubus, The Used.. ועוד המון... כל מה שפ'אנק מטאל נחשב בעיקרון אז זהו, נעים מאוד, אני מקווה שהפורום הזה יתעורר כבר... אז בהצלחה לך עם יצורים כמו שנפלת עלים... P:

maxbass

New member
ואיי, חן, רק באת והפורום קם לתחייה

שמ: מקסים גיל: 20 איזור מגורים: ראשל"צ להקות אהובות (מסביבת הנושא של הפורום): system of a down, korn,puya,taproot,drowning pool, one minute silence, hoobastank, rob zombie, raging speedhorn...... חלק מהלהקות שמעתי רק שיר אחד או שניים, אבל מה ששמעתי נוראא אהבתי (לדוגמה: Raging Speedhorn - Thumper ) וזה בערך כל הלהקות שאני חושב שאני מכיר שמשוייכות לאיזור הניו מטאל... או חלקן לא ממש משוייכות, אבל אין לי כח לדקויות. כמובן שחוץ מאלה יש לי עוד מיליון(לא באמת מיליון) להקות שאני אוהב שהם ממש לא ניו מטאל.. אז זהו!

ExTReMe GiRL

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוך הבא לפורום ! שמ: בקי גיל : 16 וחצי אזור מגורים : גם אני מב"ש להקה/ת אהובה/ת: ill nino,disturbed,korn,afi,powerman 5000,system of a down ועוד הרבה להקות...

Manic Subsidal

New member
שלום שלום

ליאב, 17, מגדל העמק (אי שם בצפון) מת על פאנק ונו מטאל\נו בריד, אין לי להקה שאני ממש אוהב במיוחד ( offspring... אבל זה פאנק כן?), בזמן האחרון אולי TRUSTcompany .

ShMo0LiKiPoDa

New member
בהצלחה!

הפורום קם לתחייה... נחמד
אני טליה, מקרית חיים בת 16. שומעת ניו מטאל, מטאלקור, אימוקור, קצת אימו ועוד דברים שלא קשורים לפה ממש
להקות אהובות?.. קשה מדי לענות על זה :|

למעלה