שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

וואוו...איזה כייף להכנס ולראות כאן את כולם (כמעט כולם)
ברוך שובך מרין
ברוך שובך ריקי
ברוך שובך בת הים
ברוך שובך מאויין
איזה כייף שחזרתם...
אני מקווה מאוד שזה לא רק ביקור אלא אני רוצה לדעת שחזרתם ה
ה
הנה...תשבו...הכנתי לכם
אחד למרין
אחד לריקי
אחד למאויין
אחד לבת הים
נו..... הקפה טוב
מרין...בנוגע לבעיה שלך...תפסיקי עם זה מיד...זה לא בריא, גם אני באותו מצב כמוך וזה רק גורם למריבות... תגידי...קראת את ההודעות שכתבתי לך אתמול
אם לא אז חפשי למטה איפשהוא. ובאשר לצבעי הסקס...
: אני אוהבת בורדו, שחור, וכחול... אז........ מה זה אומר.....
שאני אוהבת סקס מסתורי בנוסח סאדו-מאזו
שאני עבריינית סקס
שאני פרטנרית מצויינת
שאני משקיענית
שלפור-פליי יש מעמד של קדושה אצלי
נו טוב...לא הכל נכון
ואת ניקולי....
איפה היומן להיום
זהו... ידעתי... את כבר לא
אותי
ג'ס...לדעתי צריך להביא הנה כאורח מישהו שיש לו קשר כלשהוא לאכזבות, לא יודעת מי בדיוק אבל זה יכול להיות פסיכולוג מומחה למקרים כאלה, או יועץ נישואין שעבר המון עם זוגות שהתאכזבו אחד מהשני...או אפילו........ את יאיר לפיד....
שיספר לנו עד כמה היה מאוכזב מאשתו ליהיא... או כמה שהיה מאוכזב ממרב מיכאלי ולכן חזר לאישתו... סתאם......... בקיצור נראה לי שתחליטו לבד כי אני ממש לא טובה בעניין
בת הים... בנוגע למסכות... אם תפגשי אותו תגידי לו שאם הוא יפול לי בידיים הוא יראה כך:
אם לא כך:
או כך:
ו........אה כן... אני קצת
כי כתבתי הודעות ואף אחד לא הגיב לי... חוץ ממיקי... טוב... שיהיה לכולם יום נפלא...בייייייייי

ושוב... אני מגיב...

קטנטונת... איזו השקעה... כפי שאת רואה... יש ניצוץ של תקווה... אולי הפורום מתאושש... מה חדש אצלך ?

נו....זה שוב פעם קורה...../images/Emo46.gif

מיקי... איזה חמוד אתה... רק אתה מגיב לי... זהו... אני ברוגז עם כל השאר...
אז מה חדש מיקי??? אצלי הכל טוב לעת עתה, ומה איתך? איך החיים? איך העבודה? איך הילדה? ומה עם שירן? (בנתיים נראה לי שאתה מדבר איתה יותר ממני?) טוב אני מחכה לתשובה..ממך..גם כך אף אחד לא מגיב לי...
אבל אני שמחה שאתה עונה לי...

הכל תקין...

החיים מתנהלים להם לעתם, ובסך הכל הכל נראה תקין. שירן בסדר, היתה קצת חולה, אך אני מקווה כי היא מתאוששת. טרם דיברתי איתה היום, אבל אמסור לה את אהבתך כשאדבר איתה...

למעלה