שלום לכולם

agapi20

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

מה שלומכם? אני מאד שמחה שמצאתי את הפורום הזה, שיכול לתת מענה לשאלות מסויימות שיש לי, ואין כ"כ את מי לשאול... אני מחפשת כל מידע, על הזמר היווני סוטיס וולאניס, כל פיסת מידע, קטנה ככל שתהיה, תתקבל בברכה. תודה לכולם..... gia sas...

xבישי

New member
אכן לא רב החומר על פוטיס ....

אבל מהמעט שהצלחתי לדלות מצ"ב אתר שסוקר דיסקים והוצאות חדשים ביוון, ובתוכם גם את פוטיס , ועוד אתר נוסף תוכלי לשמוע קטעי שירים מהאלבום שלו וכן לרכוש את הדיסק שלו . הצעה אישית לא להנעל על פוטיס בלבד , אלא להיות פתוחה לסגנונות אחרים גם ישנים יותר . פשפשי באתר עם השמות המוצעים יש המון דברים חדשים ,וכן לא רעים בכלל.

ThaGaPa

New member
פוטיס שמוטיס

הבה נעזוב את פוטיס עם כל הכבוד, הבה לא נעודד את מעריצי פוטיס.. שימצאו להם מקום אחר. אתה אוהב את מלינה קנה ואני שומעת עכשיו שיר יפה תחפש בקאזה KANA-MALAMAS אני מאזינה למילים ותצחק שיש שם את המילים טו פוטי....פרוטי

xבישי

New member
טעם וסגנון ...

פוטיס זמר פופולארי ביוון בימים אלו ואף בישראל, אנני מחבב כל כך את הסגנון שלו, אבל,על טעם אישי אין להתוכח, אפרופו מלינה קנה אני צופה כרגע בווידאו בהופעה חיה של להקה ששמה סוטריה לאונרדו הסגנון: לייקא משובח לטעמי, ואני חייב לציין, שהזמרת נראת 2 טיפות מים מלינה קנה...

F a d i

New member
חחחחחח קוראים לבחור סוטיס

ולא פוטיס....וודאי לא שמוטיס (:) אבל באמת...כל אחד והטעם שלו..! לילה טוב

ככה לגרש מהפורום? לא יפה,,

אז את שומעת את המובחר שבמובחר ולך יש את הטעם הכי שבעולם את המושלמת ואת הנהדרת את המקסימה ואת ה.. וה.. אבל ככה לגרש מהפורום? כן את מושלמת

ThaGaPa

New member
ואווו

יש זמר יווני שקוראים לו סוטיס ששר את השיר חלום מתוק ביוונית- ויש זמר ישראלי שקוראים לו פוטיס (או אולי נוטיס) הפונה התכוונה ליווני, ואבישי לישראלי בכל אופן סליחה אם פגעתי במשהוא שבת שלום

arem12

New member
אני אוהבת את פוטיס

את פנטסיז ואת קארס שהם לא טעמך האנין את יכולה לסלק אותי?

למעלה