שלום לכולם!!!!!

SuGar TeeN

New member
שלום לכולם!!!!!../images/Emo24.gif

היי קוראים לי שירה אני בת 13 מארה"ב (עברתי לשם באוגסט) הפורום נראה ממש נחמד אזיש לי סיפור כזה משהו שקרה לי בחופש הגדול שעברתי אז שעברתי לפה רציתי להכיר ילדים מהכיתה שלי אז הכרתי ילדה מהכיתה שלי שהיא ממש נמחדה והתחלנו להיפגש הרבה (בקיץ) אז הרגשתי שאנחנו מכירות שנים אז לה יש חברה טובה שהיא מכירה 11 שנים אז אני יודעת שהם החברות הכי טובות אבל כיאלו אני מרגישה שאני רוצה שהילדה שהתחברתי איתה בקיץ תיהיה החברה הכי טובה שלי אך רק שלי שהתחלנו ביצפר היינו גם חברות טובות ונפגשנו כל שבוע היא אמרה לי שאני (והחברה הכי טובה שלה שהיא מכירה 11 שנה) החברות הכי טובות שלה אבל עדיין אני יודעת שלעולם אני לא אהיה בקשר כמו שהיא והחברה השנייה כי הם מכירות 11 שנה והיא מכירה אותי 3 חודשים קרה לכם משהו כזה?

Benja GiRl

New member
אני הייתי במצב הזה

כמה שנים... אבל אני התאמצתי והצלחתי... את צריכה להתאמץ, ולהיות החברה הכי-טובה!!! גם אם זה ייקח זמן, הרבה זממממןןןן בסוף את תצליחי... הבטחה שלי!!

Y a h a v

New member
תנסי

טוב תראי שירה תמשיכי לדבר איתה והכל ואז בסופו של דבר היא תמיד תהיה חברה שלך אבל תמיד תהיי חברה של כולם לא רק של אחת כי גם לי היה סיפור כמו שלך .. אז תעשי מה שחברה צריכה לעשות ואז את תדעי כבר מה יהיה בהמשך ..!! טום יהב

אני במצב כזה עכשיו.../images/Emo3.gif

ואין מה לעשות... וזה לא בדיוק אותו דבר... אבל ממש ממש דומה.

GirlFriend

New member
אל תדאגי...

אם אתן באמת חברות טובות, אולי עוד יקרה מצב שהיא תהיה החברה הכי טובה שלך, אבל ביינתיים, אל תתבאסי... גם להיות חברה טובה זה סבבה, כי לפי מה שהבנתי שלושתיכן חברות טובות...

למעלה