שלום לכולם

יאקומו

New member
אני מעדיפה את "הדור הבא"!!!

הדור הבא הוא בעצם "הדור הקודם": סקוט, במקום להיות בן 25 (בדוק) בן 17!!!!! וככה ג´ין וכל החבריה! אבל את רוג, הם שינו לפראית. רוג בעברית זה ´פראית´, אבל למה לשנות את השם היפה שלה?! דרך אגב, זה כל יום שבת בשעה 16:50, בערוץ הילדים. זו סדרה מ-ד-ה-י-מ-ה! כדאי! מומלצת! צריך לראות אותה!!! בלי אביתר (גוהן, מושרמבו) לא הייתי יודעת אליה!

yamato ishida

New member
אני פה רק לכמה דקות

ורוג זה אמור להיות סוג של גנבת (בדקתי אצל אחותי, ואחותי היא מילון אנגלית מהלך על שתיים) אבל עם לתרגם... אז למה לא לשם האמיתי שלה?! אז שיקראו לה רוג, ומסכנה קיטי, למה קראו לה חתולית?! זה קיטי!! וטלי (3) תמציאי דמות בנתיים, הנה הנתונים: שם: לבנדר-ריק משפחה: בלאק גיל: 14 מקום לידה: יפן, אודיבה מקום מגורים: יפן, שינזוקו דיג´יכלי\טיימר\די3: שילוב של הכל, שחור, אופל דיג´ימון: פיית´מון צבע שיער: שחור צבע עיינים: מתחלפות עם מצב רוח צבע אהוב: שחור חולצה: אפורה ככהה מכנסיים\חצאית: חצאית אפורה בהירה על מכנסיים שחורים נעליים: שחורות עבר: גנבת עם תיקים במשטרה, בלי משפחה, הם נהרגו בתאונת דרכים. גרה ברחוב ועם את רוצה את יכולה להוסיף עוד... נתונים ודמויות

איזה מכשפה עשית אותה...

טוב אז הינה שלי: שם: ללי (סתם שמעתי את זה פעם זה היה שם של ילדה שהכרתי ואני יודעת שזה דפוק אבל אני אוהבת את זה) משפחה: אני כבר אחשוב על משהו ואומר אחר כך גיל: 13 מקום לידה: קנדה מקום מגורים: יפן (היא לא יפנית אבל ההורים שלה עברו לשם) דיג´יכלי/טיימר/די3: כמו של העונה הרביעית שכחתי איך קוראים לו אבל היא לא גדלה איתו לדיג´ימון והוא בצבע סגול דיג´ימון: אגומון (רציתי אימפמון אבל אם ליסטה תצטרף אז נשאיר לה אותו) צבע שיער: חום בהיר מאוד כמעט בלונדיני אבל לא צבע עיניים: תכלת צבע אהוב: סגול חולצה: חולצת בטן לבנה חלקה מכנסיים/חצאית: חצאית מיני מבד ג´ינס בצבע תכלת נעליים: סנדלי ג´ינס (ויש דבר כזה) עבר: ברחה מהבית וגרה בבית שהיה של חברה שלה שמתה והורישה לה את הבית היא עובדת בתור מלצרית והיא די חצופה וגם קצת (אבל רק קצת) סנובית אני יודעת שהיא נשמעת זוועה אבל זה מה שעלה לי לראש

yamato ishida

New member
חזרתי אבל רק ל20 דקות

ורוג זה אמור להיות סוג של גנבת (בדקתי אצל אחותי, ואחותי היא מילון אנגלית מהלך על שתיים) אבל עם לתרגם... אז למה לא לשם האמיתי שלה?! אז שיקראו לה רוג, ומסכנה קיטי, למה קראו לה חתולית?! זה קיטי!! וטלי (3) תמציאי דמות בנתיים, הנה הנתונים: שם: לבנדר-ריק משפחה: בלאק גיל: 14 מקום לידה: יפן, אודיבה מקום מגורים: יפן, שינזוקו דיג´יכלי\טיימר\די3: שילוב של הכל, שחור, אופל דיג´ימון: פיית´מון צבע שיער: שחור צבע עיינים: מתחלפות עם מצב רוח צבע אהוב: שחור חולצה: אפורה ככהה מכנסיים\חצאית: חצאית אפורה בהירה על מכנסיים שחורים נעליים: שחורות עבר: גנבת עם תיקים במשטרה, בלי משפחה, הם נהרגו בתאונת דרכים. גרה ברחוב ועם את רוצה את יכולה להוסיף עוד... נתונים ודמויות

נשמע נחמד..

נכון למה לשנות את רוג לפראית... אגב יאקומו ראית את המסר??? ונייקו אני אשמח גם כן להשתתף בפיק שלכן..למרות שיש לי כבר 2 שאני עובדת עליהם שני אחד מהם..והשני זה רומח הדרקון אבל לא משנה..אני יכולה להשתתף???

Digi Lista

New member
רק שאלה...

מה חכם להתחיל 7000 פיקים מבלי לסיים אף אחד?התחלנו שתי גרסאות על סוכות,הפיק על שני שאר העולם והחמור שמנהל רומן עם העז של השכן ממול ואת פיק הרשעים(אישית הוא הכי אהוב עליי!), כולם הופכים להיות היפראקטיבים כמוני?...טוב העיקר שלא יהיה יבש...

yamato ishida

New member
מה לעשות

אני מודה ששני די נתקע זה תמיד אותו דבר: מדברים, בורחים ושוב מדברים... בלי להעליב. אז אני יכולה להמשיך את שני? ואת פיק הרשעים המשכתי ואף אחד לא המשיך אחרי!! לא פייר!! את סוכות אנחנו מטפלים בזה... ומה עוד?

Digi Lista

New member
כן את יכולה להמשיך.

הייתי שמחה שעוד אנשים ישתתפו בכול פיק,תחרות,דיון...אבל כנראה שאי אפשר לדרוש הכול... את הפיק על הרשעים המשכת?טוב אז נקפיץ אותו ונחכה כרגיל שמישהו ימשיך... ולגביי שני, הבעיה היא שלא מצליחים להביא את הסיפור לתפנית רצינית,משהו קורה ונגמר לפני שהספיקו לפתח אותו...

החמור...

זה סוד...חחחחח..סתאאאאםםםם.... החמור זה בגלל שיש שם עז ואסור לקפח חמורים....הם יפגעו..גם להם יש רגש אני מתכוונת ללכת לאגודת "חמור ורגש..גם להם יש רגשות!"

Digi Lista

New member
ווילו צודקת...

גם אני חברה באגודת "חמור ורגש...גם להם יש רגשות!" סוף סוף מצאתי למען מי להלחם!אז נעים להכיר- ליסטה-דיג´יליסטה לוחמת למען שרשורים וחמורים!(ויוצרת חרוזים שיגרמו להנהלת תפוז לפטר אותה...)

ניצול שרשור בקשר לספוילרים

אלה שאחראים אם אתם כאן אז יש לי שאלה למה כתבתם על פרקים 28-29? לא היה יותר טוב לכתוב על פרק מספר אחת? או שתיים? או משהו קצת יותר קרוב להתחלה? אני מתכוונת קראתי ואני די יודעת מה היה בפרקים הראשונים ועל מה הסיפור וגם יש לי פרקים במחשב (שהם ביפנית אבל אני מצליחה להבין אותם אחרי שאני רואה אותם 1-5 פעמים) אבל את פרק אחד אין לי ולדעתי יש הרבה ילדים שלא ידעו אז אם כותבים שלפחות יהיה מההתחלה ולא מהאמצע... לא שאני מתלוננת או משהו אני סתם שואלת מתוך סקרנות ויש לי עוד שאלה - אתם יודעים כמה פרקים יש בעונה הרביעית? וליסטה סליחה שאני מנצלת את השרשור פשוט חשבתי שחבל לפתוח שרשור חדש על סתם שאלה שהיא לא הכי משמעותית וסתם מסקרנת אותי

burhtk1

New member
בגלל...

שכמעט כולם מכירים מה יש בפרקים הראשונים...והם לא ממש חשובים...בפרקים 28-29-30 יש את העיקרון של העונה הרביעית...למשל שקוג´י-טאקויה גדלים לצורת האדוונס שלהם וגם שהביצה של סראפימון בוקעת או שאחרון ההייברידים הרעים מושמד...זה מעניין הרבה יותר מאשר את הפרקים הראשונים <<שזה לא ספויילרים חמים>>

Digi Lista

New member
אין על מה להתנצל!

ברור שאפשר ואפילו רצוי לצרף(שימו לב להבדל...)הודעות לשרשורים ולא להציף,אני סתם מקשקשת על זכויות השרשור והאגודה להגנת זכויותיו...

למעלה