שלום לכולם

scooby10

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

שלום וברכה לכולם...אני חדש כאן בפורום...יותר נכון הייתי כאן לפני הגיוס שלי לצבא ...ומאז לא נכנסתי. אני אספר על עצמי בקצרה ובכך אומר בעצם מה אני מחפש... אני בחור בן 22 וחצי...משוחרר טרי טרי מצה"ל...שירתתי כקצין לוחם בנח"ל. אני מוגדר כבחור מסורתי..שומר שבת מניח תפילין וכו...(לא חובש כיפה) אנישוכר דירה בתל אביב...ומנסה להתברגן:)(סתםסתם) אני נמצא בזוגיות מאוד כיפית ומעניינת עם בחור חילוני...הזוגיות שלנו שורדת כבר 5 חודשים(נדיר?!) הבחורצ'יק הוא חייל סדירניק...וממש מתוק...בקיצור אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה מכם ולאיפה מתקדמות כל החפירות אה?! אז הנה זה מגיע... בקיצור...אנחנו מחפשים להכיר זוגות...לבילויים משותפים(לא סקס!!ממש לא סקס!) סרטים..פאבים...טיולים..הצגות...בתי קפה..מסעדות...ואפילו לעשות שבתות ביחד זה יהיה ממש נחמד...אז אם יש כאן זוגות בראש טוב שבא להם להכיר עוד זוג חברים ולהרחיב את מעגל החברים....אנחנו נשמח להכיר... תודה רבה. :)

konito

New member
ברוך הבא

בדיוק עלתה כאן השאלה האם זוגיות בין חילוני לדתי אפשרית. אמנם אתה לא הארד קור דתי אבל נדמה לי שישמחו כאן לשמוע איך זה הולך ומה הויתורים הנדרשים. אני חושב שזוגיות של חמישה חודשים היא לא נדירה וכלל לא מדובר בהשרדות. כאילו מה עדיף, אהבה או ללרלר באטרף עד קץ הקיצים? כיום אין סיבה ששני גברים צעירים מחוץ לארון לא יתמסדו בזוגיות ארוכת טווח. אני לא יודע אם אתם מחוץ לארון אך חד משמעית שילוב המשפחות בזוגיות מחזקת ותומכת בקשר.

konito

New member
אה כן...

רציתי להבין מדוע צריך זוגות הומואים כידידים?

דתיס

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אם תסתכל קצת בהודעות, תראה שלפני כמה ימים העליתי שאלה על זוגיות בין בחור דתי לבין בחור חילוני, אני שמח שאתה מוכיח שישנה "חיה" כזאת. אני מאחל לכם זוגיות ארוכת שנים, שלא תהיה משעממת. וברוך הבא אל הפורום

avitano

New member
ברוך השב :]

שמח שמצאת לך זוגיות מוצלחת ומקווה בשבילך שרק תצליחו ותאהבו אתם מחפשים רק זוגות או גם יחידים? חחח

../images/Emo24.gifברוכים הבאים למשכננו החמים והנעים...

אני מאין שתמצאו כאן מענה להרחיב את חוג החברים שלכם. תהנו אחיי הצעירים...

scooby10

New member
אהלן שוב:)

תודה רבה על הקבלת פנים חח.. האממ...הקשר ביננו לא פשוט כל כך..ולאו דווקא בגלל התפיסת עולם הדתית...הוא גם מחוץ לארון ואני בארון...הוא לקח אותי לפני חודשיים בערך לפגוש את ההורים שלו וזה היה לי ממש מוזר...הוא בא ממשפחה שלא רק רחוקים ממש מהדת אלא ממש שונאים את כל מה שקשור לזה (בעיקר אמא שלו)...אבל היא מקבלת ואוהבת ותומכת. כל שבת שנייה אנחנו עושים ביחד אצלי בדירה והוא בא איתי לביתכנסת בערב שבת(קצת בכפייה אני חייב לציין..אבל כפייה מתוקה כזאת..לא מעצבנת ומטרידה:))עחושים קידוש..שרים שירי שבת..דברי תורה וכו...וכל זה ממש חדש ומוזר לו אבל הוא מקבל והוא ממש חמוד בעניין הזה. למה אנחנו מחפשים ידידים הומואים???כי לאף אחד מאיתנו אין כאלה...וחשבנו שיהיה נחמד להכיר כמה זוגות לבילויים משותפים...

חיים מעניינים יש לכם...

כאן מממש מתקיים האמור: 'כל ישראל אחים'. שתרוו נחת ואושר זה מזה ותמצאו גם חברים טובים.

scooby10

New member
חחח תודה רבה:)

לגבי דברים שקראתי או שנאמרו כאן..אז למזלי הוא לא בליין כל כך גדול אז ככה שאין לו צורך לצאת בערבי שישי

נו אז יצא לך לטובה...

/tapuzforum/images/Emo24.gifלבבי וחם לשניכם גם יחד. כל מאן דעביד רחמנט לטב עביד. ב``ה בחסדי שמיים קיבלתי בחור חמוד שמוכן ב``כפיה`` נעימה ללכת איתך לבית הכנסת בליל שבת, לעשות קידוש ולסעוד סעודות שבת, אשריך שזכית.

konito

New member
שאלתי, משום שאנחנו לא בוחרים חברים ע"פ נטייתם

אנחנו מחוץ לארון אז החברים שלנו הם המשפחה, חברי ילדות, חברים של שנים, מהלימודים, מהעבודה. אין לנו כל קריטריון. רק מה שעושה טוב. וכך בסופו של יום אנחנו כמעט ולא מבלים עם הומואים.

למעלה