שלום לכולם../images/Emo24.gif
שלום וברכה לכולם...אני חדש כאן בפורום...יותר נכון הייתי כאן לפני הגיוס שלי לצבא ...ומאז לא נכנסתי. אני אספר על עצמי בקצרה ובכך אומר בעצם מה אני מחפש... אני בחור בן 22 וחצי...משוחרר טרי טרי מצה"ל...שירתתי כקצין לוחם בנח"ל. אני מוגדר כבחור מסורתי..שומר שבת מניח תפילין וכו...(לא חובש כיפה) אנישוכר דירה בתל אביב...ומנסה להתברגן
(סתםסתם) אני נמצא בזוגיות מאוד כיפית ומעניינת עם בחור חילוני...הזוגיות שלנו שורדת כבר 5 חודשים(נדיר?!) הבחורצ'יק הוא חייל סדירניק...וממש מתוק...בקיצור אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה מכם ולאיפה מתקדמות כל החפירות אה?! אז הנה זה מגיע... בקיצור...אנחנו מחפשים להכיר זוגות...לבילויים משותפים(לא סקס!!ממש לא סקס!) סרטים..פאבים...טיולים..הצגות...בתי קפה..מסעדות...ואפילו לעשות שבתות ביחד זה יהיה ממש נחמד...אז אם יש כאן זוגות בראש טוב שבא להם להכיר עוד זוג חברים ולהרחיב את מעגל החברים....אנחנו נשמח להכיר... תודה רבה. 
שלום וברכה לכולם...אני חדש כאן בפורום...יותר נכון הייתי כאן לפני הגיוס שלי לצבא ...ומאז לא נכנסתי. אני אספר על עצמי בקצרה ובכך אומר בעצם מה אני מחפש... אני בחור בן 22 וחצי...משוחרר טרי טרי מצה"ל...שירתתי כקצין לוחם בנח"ל. אני מוגדר כבחור מסורתי..שומר שבת מניח תפילין וכו...(לא חובש כיפה) אנישוכר דירה בתל אביב...ומנסה להתברגן