שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

אני לסבית גאה,עם חברה מקסימה
מה קוראים אותה סופ'נק'ה. אני וסופינק'ה שלי מאוד מאוד אוהבות. אבל מעולם לא סיפרתי אותה להוריי,אני מפחדת שהוריי ישתוללו וינתקו איתי כל קשר. אני בת 22 אגב. אני חוששת לספר להורי שהם דתיים והם בשום פנים ואופן לא יקבלו את זה שבתם לסבית. מה לעשות ? תודה תודה תודה לכל העונים.
ואל תשכחו תמיד ברגעים קשים :תנו חיוך הכל לטובה.

תודה לך קארינוש,קארינל'ה שלי, .../images/Emo24.gif

חושב ואוהבת אוץך,רק עשי טובה לכי לרופא שיניים טוב כבר.

Shexy Peanut

New member
אחרי השוק הראשוני..

אני חייבת לציין שאף פעם לא תיארתי לעצמי, שאת הדתיה האדוקה.. שאת לסבית. ומה עוד.. את וסופינק'ה? זה עוד יותר שוק. מילא את את ומור.. הייתן באותו ראש אני זוכרת עוד מהימים הטובים. נחזור לנושא.. אממ.. ההורים שלך כמו שהבנתי נורא אדוקים לא כך? חונכת בבית דתי.. ואביך נורא קרוב לרבנות נכון? מה אגיד לך הונלי יקירתי.. תנסי.. תראי.. אולי הורייך יפתיעו אותך.. ואם לא.. ממ
אף פעם לא היית קרובה אליהם במיוחד אחרי שהתבגרת.. בגלל כל האשפוזים.. בעצמך רמזת לא פעם שלא באים לבקר אותך ומשעמם לך שם... בהצלחה עם סופ'לה
מי יודע אולי עוד תאמצו

Shexy Peanut

New member
בעצם.. אני לא יודעת עם בישראל מרשים לאמץ

טוב לא נורא
תגידי שאת חד הורית
המון אהבה
מקווה לראות אותך שוב בפורום סרטים או בפורום סרטי אימה ומתח.. נעלמת לנו קצת

Leather

New member
מאד קשה לאמץ כך בישראל

יש אופציה לאימוץ הדדי של הילדים- אבל גם זה כרוך דם, יזע, דמעות ואישורים מחו"ל לרב. אבל אין לאבד תקווה. (יש גם את פורם "הורות הומולסבית" שיכול להועיל מאד!)

יש לך אפשרות לחיות את

חייך בשתי צורות: 1. בשקר במסתור. ואז תהיה בקשר "טוב" עם ההורים שלך אבל לעולם לא תיהי שלמה עם הקשר 2. תספרי להם ותאפשרי להם להחליט לבד איך להתנהג. או שתיהי בקשר טוב איתם אח"כ או שלא תיהי בקשר בכלל. איזו אופציה עדיפה לך?

אני אלך על האופציה הראשונה.

אני מאוד מאוד קשורה להוריי,ויהיו לי רגשות אשם קשים ביותר אם זה יהרוס את חייהם. חייהם קודמים לחיי.
תודה לך על התשובה ,העצה והאכפתיות,יש לך פורום מקסים.

super girl 15

New member
אחח אחח הונלי איך נפלת...

אבל את בעצמך אמרת לתת חיוך כי הכל לטובה.. גם אם ההורים שלך ידחו אותך - זה יהיה לטובה... גם אם סופינק'ה תבגוד בך = תחייכי זה יהיה לטובה... גם אם יאנוס אותך גמל - זה יהיה לטובה... אם תתאשפזי שוב - תדעי שזה לטובה... שתחליטי סופית להיתאבד - תעשי את זה בחיוך! זה רק לטובה (במיוחד בשבלינו!!!)
מתעלייך חיימשלי!!!! מואה!!!! תבחרי את ההחלטה הנכונה!@#$%^&* (ותתאבדי!)

למה לדבר ככה אליי ?../images/Emo46.gif

את לא מתביישת ?אני בחורה דתיה ומאמינה שהחיים הם ערך עליון. מטורפת,מטורפת,את והחברות שלך חבורה של מטורפות,מעזות להתגדף ולהתחצף אליי. שהאל ישלם לך כגמולך.

Leather

New member
פשוט נוראי!

ובדיוק על דברים כאלו יש לחסום מהפורם, אם לא מהחברה בעיניי.

צול1

New member
אל תספרי להם

אני לא קראתי את שאר התגובות מעלי, אבל אני תומך בזה שלא תספרי להם. חכי עד שמסלול החיים שלך יתבהר ושלא תהי תלויה בהם יותר מכל בחינה שהיא. כשתגורי לבד, כשתממני את עצמך. כשהזמן הנכון יגיע את תדעי לספר להם. אם את חושבת שזה יכול להזיק לך באופן אישי, ושהם לא יקבלו את זה, אל תעשי את זה. לפחות לא עכשיו.

כן אני גם חושבת ככה.../images/Emo9.gif

אבא שלי עלול להשתולל,אם יוודע לו שבתו הטהורה חובבת נשים.ומה עם הבושות בבית הכנסת ?לא,לא זה יהרוג את אבי. תודה לך על העצה,תודה ושוב תודה.
אתה בחור חכם ונבון.

למעלה