שלום לכולם

נופ18

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אני צריכה קצת עזרה בתקופה האחרונה החלה לי נשירת שיער רצינית אני מדברת על "גושים" של שיער שלמים שיורדים בבת אחת תמיד הייתה לי נשירה אבל לא בצורה כזאת ולאחרונה זה החריף מאוד. בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואין לי חוסר בשום ויטמין וכו'. אני כבר לא יודעת מה לעשות..... ואני גם לא יודעת מה גורם לזה... מה עליי לעשות? \:

0 אור 0

New member
בדיקות נוספות

גושים של שיער שיורדים בבת אחת זה מדאיג, אני מציעה במקביל לחזור לבדיקות נוספות ברפואה הרגילה, אבל גם לעבור אבחון ולהתחיל לקבל טיפול אצל מטפל ברפואה משלימה

נופ18

New member
תודה :)

אני אוכל ללכת לרופא המשפחה ולקבל הפניות וכו'? ולאיזה אבחון את מתכוונת? אילו אבחונים בנוגע לנשירת שיער יש? שוב, תודה על העזרה

freearth10

New member
שמן רוזמרין

עשה לי ולכל הסובבים אותי פלאים. אבל כמובן שיכול מאוד להיות שלי זה התאים ולך בכלל לא. הייתי ממליצה לך לעסות את השיער כל בוקר כמה דקות. לעשות דברים שמרגיעים אותך ולסלק גורמי לחץ בחייך. ואם יש אפשרות להתחיל טיפול הוליסטי.
מאיה

האם נוצרו קרחות?

זו בעיה מוכרת שנגרמת, על פי רוב, בתקופות של מתח נפשי קיצוני. כשהשיער נושר, זו אינדיקציה לכך שיש חוסר מסויים בגוף, ולכן הוא בוחר לנתב את האנרגיה שלו (הדם) למקומות שבהם הוא יותר נחוץ על מנת לשרוד. זה יכול להיגרם מכך שאין מספיק דם, ויטמינים או חומרים אחרים בגוף, או מכך שיש חסימה שמונעת מהדם להגיע לכל המקומות שבהם הוא נחוץ. השאלה היא מה גורם לגוף שלך להגיב כך, האם עברת תקופה קשה, מה את אוכלת, האם יש בעיות נוספות שמטרידות אותך ועוד. מכיוון שבדרך כלל זה לא מופיע יש מאין, אלא יש לזה סיבות ועוד בעיות נלוות, אני ממליצה לפנות לטיפול באחת משיטות הרפואה המשלימה. יש הרבה שיטות שיכולות לעזור, את יכולה לקרוא קצת, לשאול את מכרייך אם הם מכירים מטפל/ת טוב/ה מהתחום, ולהתחיל בתהליך שיעזור לך להבין את עצמך טוב יותר ולהיפטר מהבעיה המציקה. בהצלחה

למעלה