שלום לכולם

y o s i x

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

טוב אז נראה לי שאני היחיד שלא הגיב פה לעניין "טוטובל" פשוט הייתי בבית חולים ועברתי ניתוח אני יכול להגיד שלפני שהרדימו אותי לפני הניתוח נרדמתי עם להקת אתניקס בראש בין יתר המחשבות שעוברים לך בראש (ילדים,משפחה וכו') וחזרתי להכרה עם הרכב חדש מסתבר ששמו בישראל כמו שידעתם לפניי "טוטובל". אז אני מעודכן כבר בהכול תודות ללינקים שלכם והנה אני סוף סוף ליד מחשב ונמצא בפורום שהתווסף לו עוד שם ליד אתניקס ובצדק מבחינתי למרות מורת רוח של כמה מאנשי הפורום. לגבי הויכוחים שלכם לגבי עתידה של אתניקס יש תשובה טובה לכך במוסף "פרומו" במעריב של סופשבוע זה ששם זאב מסביר בקצרה על מה שקרה,על מה שקורה ועל מה שיקרה עם שני ההרכבים. (אני מצטער שאין לי את היכולת להעלות לכם את הכתבה). בכול מקרה ראיתי שהפורום חזר לחיים ובגדול ושאנחנו בתור מעריצים עומדים לפני המון פעילות בתקופה הקרובה לפי מה שהבטיחו לנו (דיסק חדש,הופעות,תכניות טלוויזיה וראיונות) פשוט כיף אחד גדול. אז אני מאחל לכולנו שנה טוטובלית ואתניקסית גדושה בפעילות ללא הפסקה אוהב את כולכם ביי.
נ.ב גם אני רוצה להזמין חולצות של אתניקס: 1.חולצה לבנה קצרה מידה L 2.סווצ'ר שחור ארוך מידה L אני מתחייב לשלם כמה שזה יעלה ותודה לך איתי על היוזמה המבורכת ועל הטרחה תודה.

יוסיX, ברוך שובך לפורום והחלמה מהירה

דעותייך כאן היו חסרות בעיתות הוויכוחים (שכמובן היו מיותרים לחלוטין), שנסובו סביב הקמת ההרכב החדש.

למעלה