שלום לכולם

Purple LaLi

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני צופה בפורום מדי פעם ורואה איך שאתם עוזרים לאנשים.. תבורכו קודם כל
ואולי תוכלו לתת גם לי עצה... היה לי חבר 4 שנים.. היינו ידידים חצי שנה ואז התחלנו לצאת אני לא אספר את כל הסיפור אבל אני אגיד שאנחנו מאוד קרובים נפרדנו בהדדיות לפני חודש בערך.. (שנינו בני 22 אגב - אני החברה הרצינית הראשונה שלו, אצלי היו עוד קשרים רציניים חוץ ממנו) והוא הכיר מישהי.. זה לא הפריע לי בהתחלה (כמובן שזה לא אמור להפריע), ואמרתי לו שאין לי בעיה להקשיב לו ושיספר לי עליה ואיך הולך איתה. לפני שבוע הוא אמר עליה דברים שאני ב4 שנים לא שמעתי.. כל בן אדם משתנה כשהוא עם אחר, אבל אני הרגשתי שכל עולמי חרב עליי ושכל ה-4 שנים האלו לא היו בכלל. הוא טוען ש"הכל בסדר" ושום דבר לא השתנה, אבל אני מרגישה שכן מצד אחד... אני מאוד קרובה אליו והוא ידיד טוב שלי, למרות שאנחנו לא ביחד מצד שני... כואב לי לשמוע שהוא אומר על מישהי אחרת שהיא "מיוחדת" בזמן ששלוש וחצי שנים קיבלתי יחס לא משהו.. אני מבולבלת וכואב לי לא יודעת מה לעשות לנתק איתו קשר? להגיד לו לא לספר לי על דברים כאלה? אם מישהו יכול לתת לי עצה אני אשמח.. אגב, אני בעצמי רוצה קשר חדש לגמרי והקשר איתו לא מפריע לי לצאת עם אחרים והכל.

elena20

New member
אני לא בעד לשמור על

קשרים קרובים עם האקסים, אלא אם כן כבר אין רגשות בכלל. וכמובן שלא לספר אחד לשני על אנשים שאתם יוצאים כי כפי שאת רואה, זו גורם לקנאה, זה לא עושה לך טוב. אם קשה לך, את לא חייבת להתנתק ממנו לגמרי, אבל תתרחקי קצת ותדברי איתו פחות.

Purple LaLi

New member
כן זה מה שאני מנסה כל הזמן..

בזמן האחרון אנחנו באמת מדברים הרבה פחות ממה שהיינו מדברים.. מילה מוזרה קנאה.. לא קינאתי לאף אחד אף פעם ופתאום זה נוחת עליך ואתה לא יודע איך להתמודד עם זה הרגשות שלי אליו כבר לא רלוונטיים בגלל היחס שהיה.. אז זו כבר לא הבעיה פה..

Reddit

New member
זה לא כל כך עובד..

לשמור על קשר ידידותי עם אקסים בזמן הקרוב של אחרי הפרידה, אבל זה כן יעבוד ברגע שגם את תמשיכי הלאה ותמצאי אהבה, כמו שהוא מצא.. בנתיים, אתם צריכים להתרחק, כדי שכל אחד יוכל באמת להמשיך הלאה. ואם כבר לדבר, אז בטח שלא לחפור בפצעים ולזרות מלח ולספר כמה שנהדר לי עכשיו עם מישהו אחר, שהוא לא אתה. קצת טאקט.. זה לא נעים לשמוע.. וזה פוגע תמיד.

תגובה

שיספר, והשתדלי להקשיב ולהשתתף ברצון. ככל שהוא טוב ונעים אליך, סביר שיותר אוהב אותך. אם אינו נותן לך מספיק יחס טוב, בקשי ממנו עזרה כשתרצי. את צריכה לשמוח, שהוא מרגיש טוב עם חברה מיוחדת ונחמדה.

Purple LaLi

New member
כנראה שלא ממש הבנת את המקרה..

הוא מתייחס אליי לא יפה בכלל כמה שמשקיעים ככה יותר לא מעריכים אותך אצלי משום מה זה ככה ובגדול כי אני ממש משקיעה את הנשמה שלי במי שאני אוהבת והוא לא העריך את זה או מתוך תמימות התנהג ככה אני לא שמחה בכלל עם ההתנהגות הזו שיהיה לו בהצלחה וזהו

omer73

New member
תראי,

אני לא יודע מה היה טיב היחסים ביניכם, אבל את מדברת על חתיכת תקופה, שבמהלכה בנאדם משתנה וגם כל מע' יחסים היא שונה. תחשבי על זה שגם את בטוח השתנת, ויכול להיות שהבחור חסר הניסיון שהכרת לפני 4 שנים הוא היום בנאדם אחר (במקרה הזה שיודע לבטא רגשות ובטח בעוד דברים עברו עליו שינויים...) אז יכול להיות שהיחסים החדשים זורמים בצורה אחרת ובמקביל יכול להיות שהוא השתנה, וביחד זה גורם לך להרגיש פחות חשובה מהחברה הנוכחית. בכל מקרה, אני הייתי ממליץ לך לקרר טיפה את היחסים, כי זה לא עושה לך טוב בשלב הזה, וזה פשטו לא בריא, את כל הזמן תעשי את ההשוואות ביחס שלו, "למה הוא עשה עבורה ככה?" , או דיבר עליה בצורה אחרת וכו'... ואולי בהמשך, כשאת תכנסי לזוגיות חדשה, וכל כולך יהיה בקשר החדש יהיה יותר טוב לחזור לידידות קרובה אליו.

SabbabiT

New member
רק עכשיו קראתי את מה שכתבת...מסכימה עם כל

מילה, מזל שיש גברים פה בפורום שאפשר לשמוע גם את דעתם ולהחכים :) "דברים שרואים מכאן לא רואים משם"

omer73

New member
../images/Emo13.gif

כיף לשמוע, ודר"כ, יש פה גם מהמין השני שיש להן דעות עם הרבה חכמת חיים.

SabbabiT

New member
היי, מניסיוני האישי הייתי ממליצה לך כרגע

להיות רק בקשר הכרחי, הכוונה שאם קשה לך להתנתק ממנו (בכל זאת 4 שנים זאת תקופה...)אז פעם ב... טלפון של מה נשמע מה שלומך וזהו, במיוחד בשלבים הראשונים שלאחר הפרידה אנחנו רגישים, השיחות היותר מורכבות איתו עושות לך רע, מה גם שיתכן והוא אפילו מעוניין להרגיז אותך או להכאיב לך (לכי תדעי?!) מסיבות שרק הוא מודע להן בכל אופן לפני 7 חודשים היתה לי פרידה מבן זוג שהיינו יחד 8 חודשים צפופים (מגורים ביחד) עד לפני חודש כל שבועיים שלושה הוא היה מתקשר ושולח לי אי מיילים חמודים ומשתף אותי בחייו ובחוויותיו וע"י זה "שומר אותי על אש קטנה". לפני חודש החלטתי שדייי! ושעדיף שאני אשתחרר ממנו ובשיחה האחרונה הייתי איומה! ואכן מאז לא שמעתי ממנו יותר...זה כואב!!! יש בי געגועים אבל אני יודעת שזה עדיף כך! אם נשמע לך מתאים תאמצי! ולגבי ידידות , למרות שהיא מעולם לא ממש התפתחה, אחרי מערכת שהיתה כוללת אינטימיות, כי כשזה נגמר זה נגמר ואני חושבת לעצמי "למה שאני ארצה להיות ידידה/חברה שלו אם לא הסתדרנו בתור זוג", בכל זאת אפשר לחזור לידידות אחרי תקופת צינון וניקוי רגשות ורצוי אחרי ששני הצדדים כבר עם בן זוג חדש. יום טוב :)

Purple LaLi

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

באמת טוב לשמוע את הצד של הגברים בעניין.. הוא גם ככה במילא לא מתקשר ולא מתייחס אליי אז באמת למה שאני אתייחס אליו..? אם אומרים לי כבר כמה אנשים שאני צריכה תקופת ריחוק ממנו כנראה יש דברים בגו לא? אז ככה.. אחרי אתמול החלטתי להתרחק ממנו.. בעצת חברה שלי בלי להגיד לו כלום גם ופשוט להמשיך עם החיים שלי.. לא חסרים לי דברים לעשות ברוך השם.. אז יכאב.. בשביל זה יש חברות שיהיו לצדי ואתכם אם תסכימו
תודה שחלקתם איתי את דעתכם ואת הסיפורים זה עזר לי מאוד ועזר לי "לראות את האור" כמו שאומרים במצבים של חושך. שיהיה לנו יום נפלא

smartblonda

New member
עשית בשכל שהחלטת

להתרחק ממנו. אין לך מה לחפש בכיוון שלו,ומה שתימצאי יגרום לך רק כאב וחוסר נעימות. תכלס זו התעסקות מיותרת ומעיקה. שמחה שהחלטת להמשיך הלאה.

למעלה