שלום לכולם!

מירב ד

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אז כמו שאתם יודעים (או שלא...) עשיתי רשיון לאופנוע (50 סמ"ק) ועכשיו אני בשלבי חיפוש אחרי "אביר חלומותי"... בכל אופן... נתקלתי בבעיה מאוד קשה!!! בגלל שזה האופנוע הראשון שלי... אני בכלל לא מבינה באופנועים... אז הדבר היחיד שאני יכולה להגיד על אופנוע כשאני רואה אותו... זה "אחלה צבע..." ובגלל זה אני לא יכולה ללכת לבדוק אופנוע לבד... הבן אדם היחיד שיכול לעזור לי הוא אח שלי..אבל הוא חייל..והוא יוצא הביתה פעם בשבועיים... ויש לי הרגשה שזה בערך הדבר האחרון שמעניין אותו כשהוא יוצא הביתה... אז... אני יודעת שזה קשה מאוד להסביר את הדברים האלה בתאוריה... אבל אני צריכה שתגידו לי איזה דברים אני צריכה לבדוק כשאני רואה אופנוע... אני לא מתכוונת לבדיקה רצינית ויסודית...אני מתכוונת לבדיקה ראשונית...רק כדי להחליט אם יש בכלל על מה לדבר... וברור לי שאחרי זה צריך לבדוק בצורה רצינית את האופנוע..וכומובן לקחת אותו לבדיקה במוסך... אם...זאת ניראת לכם ההודעה הכי טיפשית בעולם...אז תתעלמו ממנה.. או שתכתבו לי ילדה... לכי תלמדי מה זה אופנוע ואחר כך תחזרי...
אבל אני באמת רוצה שתעזרו לי...כי אני כבר ממש רוצה אופנוע... וד"א כנראה שאני עוברת דירה(למרות שאני ממש ממש לא רוצה)...בצורה הכי ספונטנית בעולם... לחדרה... ונראה לי שכאן יהיה לי קצת יותר קל למצוא אופנוע.... שלכם מירב (חדשה בחדרה... עם ק.ט.מ 400 בגינה...שאסור לי אפילו להסתכל עליו!)

מירב ד

New member
כן כן... סגורה על DT ...

זה כבר החלטתי מזמן....... אבל מה עכשיו??.. ו"המתחדש" - מה נסגר איתך??...

מה זאמרת מה עכשיו ?

איזה תקציב יש לך ? חדש ? משומש? כמה ממון זאת השאלה .. ואחר כך תתחילי לנבור במוטו מדריך עד שתמצאי קולרגול

מירב ד

New member
אז ככה......

התקציב הוא 18,000... שצריך לכלול בתוכו: אופנוע ביטוח חובה ביטוח צד ג´ ציוד וזהו בנתיים... אני לא רוצה חדש... לא רוצה לבזבז הכל על האופנוע עצמו אני יודעת שמחיר של חדש עומד היום על 14,880... אז אני רוצה יד דשניה... נברתי במוטו מדריך האחרון... לא מצאתי.... חיפשתי גם באינטרנט... ובעיתונים... ולא מצאתי... אז.... ? מירב

לאציל הפתרונות

תתאזרי בסבלנות ותמצאי החיפזון מהשטן יש לך סכום יפה תמתיני מעט ותראי ברכה האציל המתצפת

../images/Emo57.gif זופי אחי... ../images/Emo57.gif

קומו סאבה? יש מצב ליום חמישי? הגם אתה מצטרף עימי לכס הקדוש? והנשיא? כלום אתה מדמיין את אצולת יער שרווד בפריימריז... נשיקות לשועל מסוהא מעריצתו... וד"ש ענק לראיס שנשקף שם במראה בביתך... ח. שאינו טומן...

stivenz

New member
הנער לא שוקט לרגע...

בין טיול לטיול לשיפור הטכניקה(כבר לוקח סיבובים בצורת S של 90 מעלות ב65 קמ"ש(מתלהב...)) מוחו של סטיב קודח בחיפושיו אחר תשובות הולמות למועצה המחוקקת.. דניאל (להלן- העוזר הטלפוני) נקרא לדגל וכעת סטיב במשא ומתן עימו על התשובות תמורת קטמ 426 (חדש חדיש...
) שיינתן לו במתנה לתשובותיו... ככזה היום.. אף אחד לא נותן כלום בחינם... הסטיב הבטיח בשרשור לעיל שתשובות סופיות יסופקו לכול הדורש עד מוצאי יום שלישי הבא עלינו לטובה... סטיב מקובל עליכם?

Justin

New member
אז ככה

אם יש לך
אז רק דרבי סנדה א. צבע יפה כך שגם בלי להבין באופנועים את תאהבי אותו ב.אחלה אופנוע ג.כי אני אמרתי סתם בקיצור אני ממליץ על הסנדה יש לי ואני מבסוט אם את צריכה עזרה אני לשרותך או כאן או ב אי סי קיו 30461763

מירב ד

New member
בעיה קטנה...../images/Emo4.gif

יש
..אפילו די הרבה... הבעיה היא אחרת... הבנתי שהסנדה אופנוע גבוה (יחסית ל50 סמ"ק)... הגובה שלי הוא 1.65 ולפי מה שאני יודעת (וזה לא אומר הרבה) רק הDT והCRM הם אופנועים נמוכים... והמליצוא לי יותר על הDT מאשר על הCRM. אני די סגורה על DT. ובקשר לצבע... רצוי שיהיה עם הדוגמא של הזברה... מכירים?

הופה עוברת לחדרה !

מביטח לך איך שאת בחדרה 12 אופנועי DT למכירה רק לבוא לראות חדרה קרוב זה כבר טוב
יאללה ביי

stivenz

New member
חולה- מה עם האיסיק יו שלך?

משום מה אתה אצלי בOFFLINE תמידי.. בערך... נ.ב- בררת לי?

Justin

New member
חבל

כי סנדה אחלה אופנוע אבל לפי דעתי crm אם מנוע טוב עדיף על dt לחבר שלי יש crm אם מנוע חדש (הוא חידש אותו) וזה ה אופנוע ואם יש
זה לא יקר לסדר לו את המנוע

תפסיק אתה לרדת על הדיטי! העובדות

מדברות בשם עצמם. הדיטי היה השולט ב 50 סמ"ק ונשאר השולט! ולא יעזור לך כלום למרות שהסנדה כלי יפה וטוב אך עדיין שמו של הדיטי רץ כמה מטרים קדימה לפני שמו של הסנדה יש מבין? סוף סיפור.

YZ125

New member
תקני דיטי

כדי מאוד לקנות די טי, אחלה אופנוע, שווה את הכסף רק שלא ידפקו אותך במצב של המנוע, יש לי כזה עשיתי מנוע, והוא בן זונה נהנה מכל רגע, החיסרון בשבילי שהוא באמת קצת נמוך לי, וקשה לי לעמוד איתו אבל מסתדרים.....

זאביקDR

New member
לגבי הבדיקה

כשבודקים אופנוע 1) צריך להיסתכל אם יש לאופנוע נזילות שמן מאזור המנוע התחתון 2) יש יש לבדוק מצב גלג"ש ושרשרת 3) להוריד את הקיק סטרט עם היד ולראות אם יש היתנגדות (כמובן שב50 סמק היא לא כל כך חזקה למרות שכשהמנוע חדש אני לא בטוח הבחורה בת 16 תצליח להוריד אותו ביד) 4) רצוי לבדוק מצב כללי חיצוני (זה מעיד על אופן הטיפול) 5) את אכן ילדה 6) אם את צריכה עזרה והכוונה את יכולה לצלצל 051-474799 ואני יעזור לך 7) DT הוא האופנוע שלפי דעתי (בתור אחד שבזמנו רכב על כל סוגי ה50 סמ"ק שהיו בשנת 96) הוא ה50 סמ"ק הכי טוב בשטח והכי טוב בכביש והחיסרון היחיד שלו הוא יופי זאביק

מירב ד

New member
תודה רבה לכולם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

עזרתם מאוד.. (אפילו שרובכם לא ענו לי על השאלה.... ) אבל בכל זאת! תודה לכל מי שהציע לעזור... נחמד מאוד מצדכם! אני בכל אופן... עוברת שבוע הבא לחדרה... ואני אתחיל לחפש אופנוע... זאביקDR - נכון אני ילדה... אבל אתה קצת מזלזל... חלק מהדברים שאמרת: "להוריד את הקיק סטרט עם היד ולראות אם יש היתנגדות (כמובן שב50 סמק היא לא כל כך חזקה למרות שכשהמנוע חדש אני לא בטוח הבחורה בת 16 תצליח להוריד אותו ביד) " אבל תרשה לי להתעלם....... אז שוב תודה לכל מי שהציע עזרה... וחולה... נדבר באי סי... מירב (בבית... מתחילה לארוז הכל...)

למעלה