שלום לכולם!

1 SweetY KittY

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי, שמי לינור, אני בת 16 ואני חדשה כאן בפורום..
קראתי כל מיני הודעות של אנשים בפורום הזה ו.. אממ זה מוזר לי. מה הם באמת רציניים?? מה באמת יש דבר כזה שנקרא רוחות רפאים? תמיד חשבתי שזה לא אמיתי. זה מפחיד כזה.. תמיד חשבתי שזה משהו שאנשים המציאו. ז"א, אין באמת רוחות, נכון??
אנשים באמת יכולים לראות אותם? להרגיש אותם? אני לא יודעת אפילו איך לשאול את זה.. קשה לי. ספרו לי על זה, הנושא מעניין אותי מאוד. אשמח לקבל תגובות מכם.
תודה מראש
אני חדשה כאן! תתייחסו אלי יפה

הממ, שלום../images/Emo140.gif

אני לא ממש ברמה של להסביר, אני עוד לומדת וקוראת, אבל בטוחה שאנשים שמבינים יותר ממני יגיבו לך...[: רק משהו אחרון-אפשר הסבר על החתימה?

P a n Z e r

New member
שלום לינור

ברוכה הבאה לעולם שמעבר לחושים פה תהיה לך הזדמנות לשמוע סיפורים וללמוד מושגים חדשים כמו מדיום,תופעות על חושיות,בתים רדופים ועוד. <אני רוצה להגיד משהו לכול המפקפקים> אחד המדענים העוסקים בחקר תופעות על-חושיות,כמו גן בתחומי מדע שונים נוספים הצהיר הצהרה מעניינת-הוא סיפר שבכל פעם בה נשאל או התבקש למסור אינפורמציה על עיניין מדעי כלשהו דבריו נתקבלו ע"י השומעים כתורה מסיני. הוא היה יכול למסור להם מידע מהימן או לחרבט ולהמציא עובדות אבל דבריו תמיד נתקבלו ברצינות והתיחסו אליהם כאל עובדות מוצקות גם אם לא מסר הוכחות מדעיות כלשהן. לעומת זאת ברגע שהתחיל לדבר על תופעות על טבעיות אנשים רבים סרבו להאמין לו! מדעי התחום העל חושי כבר יצא מהארון.לאחר שהאדם הגיע אל החלל נאלצו בני האדם ברחוב להרחיב ולפתח את מודעתם אל מעבר לחוקים הפיסיקליים הידועים בעקבות המציאות החדשה שכאילו לקוחה מסרטי מדע בדיוני שהחלה להתממש מול עיניהם.

LoveBeing

New member
היי לינור... הייתי בתוכנית שלך :0)

אז אני כבר יודע גם איך את נראית... ואת חמודה נורא.. אבל לעניינינו! בקשר לרוחות רפאים... אני כבר מגיל 12 מאמין. ככה שבשבילי זה כל כך טבעי כבר... שאני אפילו כבר לא חושב על זה. כי את כל זה עשיתי ממזמן. אני אוהב יתר לחשוב על מלאכים. הם אלו שאיתנו ועוזרים לנו.. רוחות הרפאים יותר תקועים כאן מאשר עוזרים... במקרה הזה אנחנו אלו שצריכים לעזור להם.. ובדרך כלל הן בכלל לא מוכנות לעזרה. ראית את החוש השישי? סרט מעולה שבטח עזר המון.. נורא אהבתי אותו! יצאתי עם חיוך :0) כי הבנתי שגם אנחנו בעצם רוחות רפאים.. ולא טוב לפחד ולזלזל בהן.. כי מי יודע? באהבה, גיל :0)

למעלה