שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הגעתי לפורום לפני כשבוע ומאז אני רק קוראת והיום החלטתי שגם אני רוצה להיות חלק מכם ומהפורום המחבק הזה, לצערי לא הכרתי אותו לפני הרבה זמן , שיהיה שבוע נפלא לכולנו עם הרבה שימחה בלב בעיקר
מירי

meshi4

New member
מתוקה...את מוזמנת

להרגיש בבית להשתתף ולשתף
. שבוע טוב לכולנו והרבה שמחה ב-

חחחח אשמח לאחים ואחיות../images/Emo24.gif

כי אין לי אף אחד ולצערי לא הכרתי את הפורום הזה כדי להתעודד ולעודד אחרים

לא נהיה לבד אם לא נרצה בזה,אחותי.

"מתוקה" צריך מעט רצון,המון פתיחות,אמונה,אמונה,אמונה בזכותך לא להיות לבד. עידוד(פה תקבלי המון)מאיתנו ומעצמך בע"ה לא ירחק הזמן ולא תהי"לבד יושבת בעולם אכזר"שיר של אביהו מדינה. לא את ולא אף אחד מאיתנו,רק אחר כך נצתרך להחליף את שם הפורום. פורום"זוגיות שניה מאושרת".אמן על כולנו

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה על שהחלטת להצטרף אלינו , מקווה שתמצאי פה בבית חם ותומך .. נשמח לשמוע עליך מעט .. בברכה
טלי

תודה לכם../images/Emo140.gif

אני גם מאזור חיפה לפני כשבועיים סגרתי 17 שנות אלמנות
+2 ילדים בת 17 ובן 21 חמודים והם גרים בבית איתי את כל השנים הללו חיתי לבד ללא בן זוג ולא בגלל שלא רציתי פשוט לא פגשתי כנראה את האנשים הנכונים, אני שמחה שמצאתי אותכם

אחותי המתוקה ברוך בואך../images/Emo140.gif

בוקר טוב. החברה כאן טובים,תקראי מה כל אחד עבר ואיך התמודד,או איך ראה את חייו ומה חושבים עכשיו. אני מאמין שתמצאי כאן חברה טובה שבה את יכולה לפרוק,ללמוד וללמד איך מתמודדים,מה לעשות בכדי לחיות,לחיות,לחיות בזכות עצמך. זהו בית נחמד שמחליפים דיעות,מכבדים,לומדים ומנסים להרים ראש. ברוכה הבאה אחותי(של מתוק בלבד,לא לגנוב אחים/ות)

אחותי המתוקה ברוך בואך../images/Emo140.gif

בוקר טוב. החברה כאן טובים,תקראי מה כל אחד עבר ואיך התמודד,או איך ראה את חייו ומה חושבים עכשיו. אני מאמין שתמצאי כאן חברה טובה שבה את יכולה לפרוק,ללמוד וללמד איך מתמודדים,מה לעשות בכדי לחיות,לחיות,לחיות בזכות עצמך. זהו בית נחמד שמחליפים דיעות,מכבדים,לומדים ומנסים להרים ראש. ברוכה הבאה אחותי(של מתוק בלבד,לא לגנוב אחים/ות)

meshi4

New member
למצוא את האנשים

הנכונים/מתאימים.......זה מה שרובינו חושבים
.ככל שמסתגלים לחיות ללא בן/ת זוג ככה זה נהיה קשה לחזור לזוגיות. בכל זאת חושבת שויתרת מוקדם .אולי כי הילדים היו קטנים?

כמה תשובות

אינני חושבת שזו רק הסתגלות. זה יותר הישרדות כשנשארים לבד לאחר נישואים קצרים עם תינוקות ללא משפחה קרובה או חברת אנשים שהית מוקפת בה כשהית בסטטוס של זוג, ועוד יותר גרוע כשנשארת גם ללא מקור פרנסה קבוע ומכובד בזמן קשה כמו התאלמנות ואת נאלצת לחיות מקצבת שארים בלבד. לצערי לזה אני קוראת הסתגלות מתוך הישרדות ,שהיא הצד הכי גרוע במצבים כאילו שאין לך גב חברתי וכלכלי חזק, לעינין הנכונים\ מתאימים
ומה שאני חושבים על כך
לא לכל אדם יכולה להתאים מערכת יחסים עם אישה\גבר אלמנה ולגדל ילדים של מישהו אחר בהבנה סבלנות ואהבה כאילו הם "ילדיו" ובטח לא עם אלמנה במצב כלכלי נמוך. (משפט ששמעתי הרבה פעמים). ואני עדיין לא מותרת
במיוחד לא עכשיו שילדי גדלו והיום אני יותר פנויה (הם תמיד עודדו אותי להכיר).

אמת,מילותיך חזקות,כואבות.אבל...

תתפלאי לדעת שיש גם אחרים. תתפלאי שיש גם היפוך למה שכתבת יש כאלה שמוכנים בשמחה,רק הצד המקבל לא יודע להשתמש בזה נכון ויש בריחה של הנותן. בגדול.דבריך כואבים,מובנים.איתך בהבנתך

meshi4

New member
מתוקה.....התמודדות והסתגלות

מתוך הישרדות כפי שתיארת בלי גב כלכלי וחברתי בהחלט תנאים מכבידים ובטוחה שאת גאה בעצמך שהצלחת לגדל את הילדים ולעשות למענם כל מה שיכולת. מאחלת לך להגשים את שאיפותייך האישיות
בהצלחה.

המון תודה../images/Emo140.gif

כן אני מאוד גאה שהצלחתי למרות כל הקשיים לגדל את ילדי ולהיות לבני אדם טובים. תודה על האיחולים ומאחלת לכולם פה שיהיה לנו רק טוב ושנצליח להגשים כל משאלה שליבנו חפץ בה אמן !!

למעלה