שלום לכולם....!!!

mominman

New member
שלום לכולם....!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שלום לכולם , אני אליאור בן 14 מחדרה... ורציתי להגיד שאני פשוט מטורף על שוטי הנבואה ועל השירים שלהם... כי ממש ממש מתחבר אליהם...! הכל התחיל מאחי ואחותי שיום אחד לקחתי להם את הדיסק והתחלתי לשמוע.... אפשר להגיד שחוץ מלשמוע את השירים שלהם אף פעם לא התענינתי ממש בהם..אני מעריץ מתחיל
אז... אני ישמח לדעת איך קוראים להם - אפילו את זה אני לא יודע... מתי יצא סופסוף האללבום החדש שלהם... איך קוראים לשיר החדש ( ראיתי את הקליפ בגיא פינס ) והאם הם מופיעים בפסטיבל בומבמלה....?! תודה... ואני מקווה להשתלב יפה...!! א ל י א ו ר

the iron fairy1

New member
שלום אליאור..

וברוכים הבאים לפורום שלנו.. מקווים שתשתלב.. :) מממ... אני יודעת שיש את הגינג'י שקוראים לו גלעד.. רואי - שזה השחום שתמיד לובש משהו לבן כזה על הראש. יש את אבי שזה המוזר עם המשקפיים.. ויש אחד שקוראים לו עמית כרמלי ואני לא יודעת תשאר.. (נראה לי..) האלבום החדש שלהם יוצא או בסוף אפריל או בתחילת מאי נראה לי .. לשיר החדש קוראים ידיעה.. ולא.. הם לחא מופיעים בבומבומלה.. אכזבה גדולה לכולנו ! ביי..

הם לא מופיעים בבובמבמלה כי...

הם אמרו שהם לא מאמינים בפסטיבלים האלה וסתם סתם קשקוש ושטויות הם היו אצלי בביצפר וראיינו אותם...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

תהנה בפורום.. דיי הגיבו לך על כל השאלות..אין לי ממש מה להוסיף..

nawa

New member
שלום גם לך !

וברוך הבא לביתנו הקט...אתה מוזמן להשתתף ולשתף, מקווים שתיהנה !

../images/Emo110.gifוולקאאאאאאאם../images/Emo24.gif

יאא כמה חדשים!!!!!!!!!! שיש:) ברוך הבא, התמכרות נעימה לפורומינו הקט אני רונית (רוניטה\רוניתע\פינגווין\שאר כינויים טיפשיים) לשירותך:p

ל י מ ו ן

New member
חתולה...

את יכולה ווקשע לפרט קצת יותר מה הייתה התשובה שלהם לשאלה??? טודא..

למעלה