שלום לכולם!!!

angel202

New member
לאחר שאקבל את כל התגובות ../images/Emo142.gif

ארשום לך מה מתוך הדברים נכון לדעתי לגבי ספציפית ומה לא כ"כ תואם אני פשוט לא רוצה להשפיע על התגובות...

shamon51

New member
עוד תגובה ../images/Emo13.gif

הי מיטל, החיים נראים לך בסבבה, ואם זה היה תלוי בך אז היית מבלה אותם על חוף הים, בבילויים או בקניות. (ומי לא?) את מרוכזת בהנאות של כאן ועכשיו, ללא שאיפות רמות ומרחיקות לכת וגם ללא יצרים עזים. את ממש לא אוהבת לריב עם אף אחד ותמיד תשאפי שהכל יהיה שקט ושלו. את מבצעת גל דבר בצורה טובה אך לא מעבר לזה לעיתים בצורה מכנית בזמן שבראש עתחולמת לך על כל מני דברים חסרי משמעות או תכלית את מעדיפה קשר שיאפשר לך להתפנק ולחיות את החיים הטובים ושהוא ירוץ ויתאמץ וישיג ואת תוכלי לחייך לפנק ולהתפנק. קצת ילדותי, לא? שמעון

מעניין שדוקא ציור הלב יצא קצת יותר

תכליתי להשגת מטרות ופחות נפעם, רגשני, מושפע ומשתכנע כפי שניתן אולי להתרשם מההיבט הצורני בכתב. שימו לב שהקשתות הקעורות ש' "האישיים" ז' "הזוגיות" יצאו סימטריות, תחת הכוונה ובקרה שמנטרלים במדה כזו או אחרת את הדומיננטיות של הקערות הנ"ל כפי שמשתקף בצורה. רק נקודות למחשבה.

nili6

New member
עוד קצת

בעיניי הכי בולט זה המעצורים, הבלימה. אז נכון שהרגש (איזור אמצעי) מאוד מפותח, אבל איזו הדחקה יש כאן... מעין ביטול עצמי (ייתכן שכבר נכתב קודם) והקריאות נפגמת למשל "מיטל" אפשר לקרוא גם "מיסל" או "קריירה" כמו הריירה ההחנקה של האיזור התחתון פלוס העליון- עד כדי פגימה בקריאות.

angel202

New member
תגובה לנילי 6 ../images/Emo42.gif

הי נילי ותודה על התגובה... אז ככה... ה"מעצורים" מתבטאים באמת באישיות שלי שמישורים רבים... מוכנה סבול בכדי לא לריב לקרוע את את עצמי לבטל תוכניות לשנות תוכניות לשנות מצבים נוטה להילחץ והכל בשביל שלא יהיה חילוקי דעות שיהיה שביעות רצון ושלווה... עוד ביטול שמתבטא ולא מתוך בחירה... בתחום הזוגיות שכרגע חלק דומיננטי בחיי... מוכנה לתת את הנשמה לבטל תוכניות להבריז לאנשים אבל שיהיה לנו טוב כמו זוג יונים... הזוגיות מרגיעה אותי מקנה לי בטחון עד חיים אני יודעת שזה שגוי אך זה חזק ממני... שלך, מיטל

angel202

New member
בשמחה מקווה שלא הגזמתי... ../images/Emo9.gif

בזה שעניתי לכל אחד באופן פרטי... מיטל

angel202

New member
תגובה לאודי .... ../images/Emo20.gif ושאלונת...

קודם כל אני רוצה לתת לך פידבק שהפורום הזה מדהים אתה מנהל פורום ממש מקסים זה בזכותך ובזכות הנוכחים... בנוגע לכתב... רגשני - מאוד קולע מאוד מאוד רגשנית... לוקחת הכל אישית וללב גם אם זה לא היה מכוון... מושפע ומשתכנע... - נקודה חזקה. תמיד צריכה חיזוקים מהסביבה משתכנעת בקלות אך יש מצבים בהם העקשנות קיצונית במיוחד... אני לא מבינה בניתוח ובמונחים אבל יש נקודה מעניית אולי זה מחזק את מה שרשמת... אני דומינטית אוהבת צומת לב אך זקוקב לחיזוק - שאני במערכת זוגיות אני מעין מבטלת את עצמי הבן זוג קודם לי ... צריכה הרבה חיזוקים ומעין "אישורים" ממנו הוא הדומינטי בזוגיות.... האם זה מתבטא? תודה, מיטל

angel202

New member
תגובה לשמעון... ../images/Emo41.gif

הי שמעון קודם כל תודה על ההתיחסות, בנוגע לניתוח הכתב... אני לא יודעת עד כמה נכון העניין של הנאות של כאן ועכשיו אני רק בת 20 ובקשר וכבר חושבת על ילדים חתונה הצלחה בלימודים... חושבת על העתיד דווקא בצורה קיצונית משאר האנשים ..." הנורמלים" ... העתיד מאוד מעסיק אותי... בנוגע לזה שאני לא אוהבת לריב ותמיד אשאף לשקט ושלווה זה מאוד אבל מאוד נכון, אני מוכנה לאכול הרבה קש סבל ולשתוק בשביל לא להיות חלק מריב כלשהו... זה חוויה קשה עד מאוד -ריבים- בשבילי בנוגע לזוגיות וקשר... אומנם אני מאוד רוצה שהוא ירוץ ידאג ויפנק אבל! אני נותנת את הנשמה אני אוהבת להתפנק אבל מאוד מפנקת... ילדותי...? לא יודעת האמת אני רואה בזה קשר אידיאלי של לתת לקבל לא? תודה, מיטל

angel202

New member
../images/Emo39.gifתגובה...

אז ככה אני באמת מאוד מאוד אבל מאוד רגישה, הכל פועל לפי הרגש... בעניין המוטיבציה וההתלהבות הדועכת אני לא כ"כ מסכימה אם כי אני אוכל למצוא מקרים ספציפים שהתלוו במוטיבציה גדולה ודעיכה... אך לדעתי ולדעת הסובבים אותי - אי אפשר לומר שזה הרגל או מאפיין שלי... בנוגע לזה שאני חסרת בטחון אך אוהבת להתבלט זה מאוד אבל מאוד נכון... תמיד חייבת חיזוקים מבחוץ ואוהבת שצומת הלב מודגשת כלפי... והמבטים... יש לציין שאומנם אני בת 20+ אך גובהי אינו גבוהה 1.55 אולי זה מה שמשפיע על חוסר הבטחון... תודה על הניתוח - זו חוויה מדהימה... מיטל - קבל חיוך חזרה...

נעמייה

New member
היי מיטל,

תחילה אציין שאני רק בתחילת לימודי, לכן קחי את דברי בערבון מוגבל. מצד אחד אני רואה בכתב שלך רצון חזק להצליח (בכל התחומים), מוטיבציה גבוהה ולמעשה רצון אמיתי להתקדם בחיים... ומנגד אני רואה פאסיביות, כבדות (עצלות מה..) ופינוק. את אוהבת להתפנק, להתפנן, להתחרדן בשמש... ומצד שני לא כ"כ אוהבת להוציא על הפינוקים האלה כספים... בנוסף, לפי הכתב, את מתעכבת ומתעקשת על דברים קטנים ופעוטים, חסרי משמעות... ביקורת עצמית גבוהה ולסיום... נטיות וכשרים ציוריים, חוש אסתטי מפותח.. מה שמעיד על אונה ימנית מפותחת.

nili6

New member
שאלה לנעמייה

במה את רואה את המוטיבאציה הגבוהה להצליח? (אילו סימנים גראפיים)?

angel202

New member
שאני חושבת על זה... ../images/Emo127.gif

טוב זה די מסובך אבל אולי... נמוטיבציה הגבוהה מתבטאת בכדי לקבל משוב חיובי ולהצטיין בדבר שאני עושה ובאמצעות זו להתבלט עלפני אחרים ולקבל צומת לב (רגש)...

נעמייה

New member
נילי,

האמת, אני עדיין לא מספיק משופשפת בענייני הגרפולוגיה, ועדיין לא יכולה להסתכל על כתב יד ולהתאים לו תכונות אופי. אני מכינה ניתוח על פי הסימנים
מרכזת את כל התכונות
ואז מקבצת את התכונות שחוזרות על עצמן. את המוטיבציה ראיתי בכמה סימנים, אבל אחרי כל ניתוח הנייר הולך לפח, אז תשובה אין לי...

angel202

New member
תגובה לנעמייה ../images/Emo110.gif

אז ככה קודם תודה על ההתיחסות... מוטיבציה גדולה - זה מאוד נכון לגבי אוהבת להשקיע לתת את הנשמה לעשות תמקסימום בשביל האחר הזולת נמשפחה רק לא בשבילי מוכנה לסבול בשביל שלאחר יהיה יותר טוב... בנוגע לכבדות אני לא יודעת עד כמה זה נכון אולי לפעמים קל "לקחת טרמפ" על דברים... אבל אני נלחצת בטירוף אחר כך ומצטערת שפינקתי את עצמי... כי תמיד זה בא על חשבון גורם אחר בענין הכספי... אני חסכנית אוהבת לדעת שיש אבל אוהבת להתפנק... לכן אני יוצאת מבלה מבזבזת ואחר כל - מרגישה אשמה על הביזבוז... זה המצב... עקשנית מאוד מתעקשת על דברים קטנים כי אני קפדנית אובססיבית לסדר ולדברים - כמו שאני רוצה... אני יודעת שהכל נשמע סותר אבל זה פשוט ככה... ביקורת עצמית גבוהה זה מאוד מאוד חזק אצלי... נטיות וכישרוים ציורים... אני כותבת, מציירת מפסלת אז נכון שהתחום חזק אצלי ואני אוהבת את זה... ושוב תודה, מיטל

nili6

New member
זהו בדיוק

זהו בדיוק, איפה המוטיבאציה האישית שלך להתקדם ולהצליח, זה חסר לי. כמו שארז אמר, אני מסכימה איתו, זה לא נראה בכתב... מסירות והקרבה לזולת עד לביטול העצמיות זה דבר אחד, שאפתנות במישור האישי, ההתקדמות האישית,- דבר אחר... ואפילו אפשר להגיד סותר.

sserez

New member
שאלה למיטל

מיטל, יש לי שתי שאלות אליך, שקשורות לתהיות גרפולוגיות שיש לחברי הפורום. 1. האם מתוך מודעת רבה לרגש הרב שבך, את מפעילה גם מנגנון של בקרה וריסון? 2. או לחלופין, האם את מפנה את כל המשאבים וההתרכזות שלך לנושא הרגש? אשמח אם תעני. ארז

angel202

New member
תשובה לארז ../images/Emo9.gif

אז ככה בנוגע לאופציה הראשונה אני ממש לא חושבת שהידע והמודעות לגודל הרגש שמנחה ומלווה אותי הוא זה שמשפיע על הריסון אלא הוא הגורם לריסון אם הבנתי נכון... המצב הוא כזה... בעקבות שאני רגשנית ולא רוצה שיווצרו מהומות ומצבים שלא נעמים ליולאחרים - בגללי אני מרסנת הרבה דברים... דבר שני... אני לא מפנה את כל המשאבים לנושא הרגש אלא... הרגש הוא זה שמנחה אותי ויוצר ומשפיע על סיטואציוצ בחיים החלטות הרגשה אישית ומצבי רוח... בצורה מאוד אבל מאוד קיצונית... אם לא הגורם היחידי... מקווה שעניתי ועזרתי אשמח לעזור אם תרצו עוד פרטים ומידע... מיטל

angel202

New member
ועוד דבר קטנטן ../images/Emo11.gif

הרבה החלטות בחיים אני עושה מעין ויתור על רצון ועל מה שבאמת מתחשק לי ויעשה לי טוב מבחינה הגיונית והבנתית... בגלל פחד שיהיה מצב שיפגע לי ברגשות אם זה יתבטא בדרך זו או אחרת... גלוי או סמויה... אם זה יקרה או לא.. בכל מקרה ארגיש לא טוב עם ההחלטה... מקווה שהבנת... מיטל

למעלה