שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo209.gif

שמי דניאל ואני ביכתה ז' , בת 13. לפני כמה שנים רקדתי בלט 3 שנים (שאולי זה נחשב 4 כי במקום לעלות רמה אחת עליתי שתיים) אחר כך עברתי לג'אז (ברוב טיפשותי) ואז הפסקתי לרקוד. ילדה אחת שרוקדת הרבה ולא הפסיקה אמר הלי שזה מאוחר מידי להתחיל לרקוד, אבל אני ממש חולה על ריקודים אני כל הזמן רוקדת ואני כל כך מצטערת על זה שעזבתי את הבלט. אני מתה להתחיל שוב בריקוד אבל אני רוצה לרקוד רציני. מישהו יודע איפה אני יכולה לרקוד רציני ולכפר על 3-4 שנים שלא רקדתי?, אני גרה בראשלצ. ועוד שאלה. האם, עם הרבה הרבה השקעה והתמדה יש מצב שאני אוכל לעסוק בזה מבחינה מקצועית בעתיד?

yaeltal12

New member
ברוכה הבאה!

אממ אין לי מקום להמליץ לך קרוב לראשון לציון אבל אני כן יכולה לומר לך שאת יכולה להתחיל לרקוד מתי שאת רוצה. אם תסתכלי כמה דפים אחורה תראי שיש מלא אנשים הרבה יותר גדולים ממך (+20) שרק עכשיו מתחילים לרקוד וכולם מעודדים אותם שאף פעם לא מאוחר להתחיל. אני לא חושבת שיש גיל מאוחר מדי כמו שחברה שלך אמרה, אולי בסטודיו שלה חובה ניסיון מגיל צעיר אבל בהחלט לא בכל מקום. אז אני מקווה שעזרתי למרות שלא המלצתי לך על אף מקום! תהני בפורום!

yaeltal12

New member
אוי איך שכחתי?!

אני יעל בת 13 וחודש בדיוק היום וגם אני כיתה ז' מגבעתיים.

ממש לא מאוחר מדי! ../images/Emo24.gif

היי! אני ענת ואני מחיפה, בת 15 ורוקדת 11 שנים בלט קלאסי ושלוש שנים ג'אז רחוב. ידעת שעידו תדמור התחיל לרקוד רק בגיל 17? הוא הגיע למעמד של אחד הרקדנים הטובים בעולם. כמובן שאת יכולה להתחיל בריקוד. הסיכוי שלך לעסוק בריקוד באופן מקצועי תלוי ברצון שלך, בכוח הרצון, בכישרון, ובדברים נוספים. אך מעל הכל, כוח הרצון וההתמדה שנשמע שיש לך! בהצלחה!

ShirUsh22

New member
ברוכה הבאה../images/Emo204.gif../images/Emo20.gif

אני שיר בת 14
אני לא מכירה מקומות בראשל"צ.. ועל השאר כבר ענו לך

רקדנית1

New member
היי ברוכה הבאה:)!

אני רוקדת בראשון לציון בסטודיו של ורדה שובל. לורדה שובל יש שני סטודיואים האחד נמצא בקריית גנים שבמערב ראשון והשני נצמא בהיכל התרבות. ובוודאי שאת תוכלי לעזוק בזה מבחינה מקצועית מכיוון שאת עדיין צעירה ואם את תעבדי קשה ונכון לפי התיקונים שהמורה תתן לך, את תוכלי להשתפר מאוד ולהיות לאחר מספר שנים ברמה מקצועית.

כנסי....

פיי... שנים שלא הייתי פה... אז ככה אני מראשון ואני רוקדת אצל לימור שולב יש סטודיחו אחד בגן נחום ואחד בקריית ראשון.. אני בגן נחום ויש כל מיני סגנונות ריקוד.. גאז בלט היפהופ מודרני פוינט.....

ממש ממש לא מאוחר../images/Emo204.gif

גם אני התחלתי לרקוד(בלט) בגיל 13.אחרי שרקדתי בגיל הגן וא'. אני היום בת מעל 30 ורוקדת.ומתכוונת לרקוד תמיד. לרקוד ניתן בכל גיל. אז אל ייאוש!

Swan ninetynine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo109.gif

גיל 13 זה ממש לא גיל מאוחר, כל עוד את מוכנה להשקיע. אני רוקדת בראשון לציון באקדמיה למחול של נדין בומר, ליד קניון רוטשילד. אם תרצי פרטים את יכולה לשלוח לי מסר
בהצלחה!

למעלה