שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo201.gif

באתי לשאוב קצת ידע... אז הינה גם אנחנו פה.. אנחנו בבירור לפני הזרעות והינה זה בא, פתאום, ברגע.....בלי הכנה... אולטרסאונד אחד מאבחן נקודה שחורה ליד השחלה בגודל 25*25 מ"מ והעתיד נצבע בשחור... עשרות US ומעולם לא נשמע משהו אפילו קרוב לזה. מאיפה זה בא פתאום? הרופא שביצע את הUS די משוכנע, מומחה הפריון לא מתרגש ואני שקעתי לעצב עמוק... הסימפטומים לא קיימים... בבקשה תגידו לי שאפשר להיכנס להריון וללדת

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא הבנתי האם אובחנת כסובלת מאנדומטריוזיס ואם כן על סמך מה? ולשאלתך - גם נשים עם אנדומטריוזיס יכולות להרות וללדת.

ר ו מ י ה

New member
תבקשי מהרופא שלך

לעשות בדיקת דם הנקראת ca-125 , ייתכן וזה ייתן לך אינדקציה נוספת. האם את יודעת מה מראה הציסטה?

הלו, הלו - זה לא סוף העולם

תבצעי את הבירורים הנדרשים.תלכי לרופא שמבין במחלה, עדיף למרפאה בתל השומר. אנדו' זה לא נעים בכלל אבל יש חולירות יותר גדולות. יש כאן נשים שהרו וילדו ויש כאן גם נשים שאימצו.יש כאן כל מיני. בהצלחה

לא צריך להכנס לפאניקה!

אנדו' זה לא סוף העולם....יש באמת דברים יותר גרועים מזה, שלא נדע טפו טפו טפו... גם לי היו ציסטות, והרבה הרבה הרבה יותר גדולות ממה שאת מתארת כאן, כך שאת יכולה להיות רגועה. וזאת הסיבה שהרופא מומחה הפריון שלך אינו מתרגש מזה. כן ניתן להרות עם אנדו' ואם לא באופן טבעי אז בעזרת טיפולים. אין צורך להכנס להיסטריה....את יכולה לקרוא במאמרים כאן כמה נשים הצליחו להרות. אז מתוקה, קחי אוויר ותחשבי חיובי!!! האייקון של החיבוק לא נפתח לי אז אין פה צבעוניות שעושה טוב על הלב
אבל בכל זאת קבלי חיבוק גדול...........!

למעלה