שלום לכולם!

pצצה 007

New member
שלום לכולם!../images/Emo20.gif

אני חדשה בפורום הזה וכבר כולם נראים נחמדים. אני אשמח אם תשלחו לי תגובות. הכרות:קוראים לי יעל, אני מראשל"צ ואני בת 15. אני אוהבת לרקוד לבלות ללכת לים לראות טלוויזיה ומה שאני שונאת זה ללמוד.(למרות שאני די מצליחה בלימודים, בלי להשוויץ) מי שרוצה לספר על עצמו מוזמן.

swirrrly

New member
../images/Emo20.gif

שלום גם לך. ואם את באמת רוצה להתחיל ברגל ימין אז כדאי שתהיי נחמדה אליי כי כידוע אני הכי פופולארית כאן, אז קראי והגבי על ההודעה שנמצאת למטה בפורום (שנכתבה על ידי וכותרתה "אהבתי! עכשיו תורי"), או להלן קישור.

pצצה 007

New member
פשש...

אני רואה שמישהו פה בעננים... אבל ברצינות, כמו שאמרת למה להתחיל ברגל שמאל? אני ילדה נחמדה בסה"כ אבל כשמישהו מתנשא אליי, אני לא ממש נחמדה אליו... אבל אני לא רוצה לריב.

swirrrly

New member
זה היה ציניות או סתם הלצה מה שבא ל

אני רק רוצה שיקראו את ההודעה שלי ושיגיבו, אחרי כל ההשקעה שלי.
. שיר
י

abca

New member
היי!../images/Emo41.gif

הניק שלי הוא איי-בי-סי-איי.
אחרי ששפכתי בפנייך את קורות חיי, אני אספר לך ששירלי משווקת את ההודעה שלה יום ולילה, אז אם לא תגיבי עליה יהיה רע.
עד כמה את אוהבת "לחיי האהבה"? מי הדמות האהובה עליך? שנואה? יש לך תאוריות בקשר לאחת הדמויות? גילית משהו נסתר? טעות מביכה? סיפור דמיוני שכתבת על הדמויות? עם הזמן תלמדי שסמדר היא אשה חמה ואנושית, ובעצם כמעט הכי טובה מכולם (אבל אני הכי מעריץ אותה).
יום עצמאות שמח! ועוד דבר קטן, זה:
לא כלנית אלא צבעוני. טעות מביכה...

pצצה 007

New member
קצת על ההמשך...

אלי וסמדר יפלילו את רונה בגניבת יינות מהיקב והיא תיכנס לכלא. מאיה תשכב עם אבנר. אלכס יפרד משלומית ויציע לורדה נישואים והיא כמובן תסכים.

actress

New member
ברוכה הבאה, ומשהו שקשור בswirrrly

אז נכון את אוהבת לרקוד ולבלות אז swirrrly פה טורחת כ"כ הרבה לצלילים חדשים על לחיי אהבה אז היא תשיר ואת תרקדי וככה היא תשמח שעונים לה על ההודעות
איזה יחצנות עשיתי לה. ושתהיה לך שהות מהנה פה

למעלה