שלום לכולם

דביבונת

New member
שלום לכולם ../images/Emo20.gif

כשנכנסים לפורום הזה יש תחושה נעימה ושלווה, והתקבל אצלי הרושם שאנשים כאן שלמים עם עצמם וטוב להם עם מי/מה שהם. אז אם לא אכפת לכם הייתי רוצה לשמוע איך הגעתם לזה. הרי בחברה ובזמנים כמו שלנו, המראה השדוף מככב, הדוגמניות הדקיקות במודעות ובפרסומות מחייכות מכל עבר, והרבה גברים מדברים על הרזות כאידיאל ועל השמנות כמקסימום "בסדר, אבל לא בשבילי" תמיד סבלתי מבעיות השמנה, תמיד היו לי מלחמות עם עצמי ועם המשקל שלי. לכן, אני הייתי מאד רוצה לשמוע דיעות שלכם כדי להבין איך אפשר לשנות גישה, ואיך אני יכולה להפסיק להרגיש כזאת נחותה בגלל שאני לעולם לא אהיה רזה (וגם לא קרוב לזה). איך אפשר לחיות עם עצמך בשלום ובהשלמה ולקבל את עצמך גם אם לעולם לא תוכל להתאים את עצמך למה שנחשב יפה ואידיאלי בעיני רוב האוכלוסיה שסביבך? מה תהליך החשיבה שעלי לעבור כדי לחיות יותר טוב ולהיות פחות ממורמרת בגלל המראה החיצוני שלי? אני מודה לכם מראש על היחס. דביבונת.

Blue Rose

New member
הסוד שלי

לי לא אכפת מהחברה - לא בנקודה הזאת. כמו שנאמר פה פעמים רבות - החברה נוטה לשנות את פניה, ככה שעד שתרצי את ה"תחת של לופז" הם ירצו את ה"בטן של בריטני" - אין לך כל סיכוי לרצות את החברה. כל מה שנשאר לך לעשות זה לרצות את עצמך - ואת האנשים סביבך שמכירים אותך ואוהבים אותך כפי שאת. תחשבי לעצמך - אני אהיה אדם יותר טוב אם ארזה? למי השינוי הזה יועיל? - בהחלט לא יזיז במיוחד ל- "חברה"; במה בעצם אני נאבקת כשאני נאבקת בעצמי? לדעתי הסוד טמון במעט בטחון עצמי- למה שאת לא תהיי מרכז העולם שלך? אני בטוחה שיש לך צדדים חיוביים - למה לא להבליט אותם במקום את המאבק בצדדים אחרים - שכפי שאמרת הוא לשוא. אני מעולם לא חשבתי כמוך - אז קשה לי לדעת אם זה יעזור. רק תדעי שלכל אשה היופי שלה - וכפי שהתמונות פה, ועוד יותר האישיאויות (????) שהתגלו פה, העולם יכול להיות מקום מאוד יפה. מקוה שזה יעזור... A B&B Blue Rose

גילה37

New member
קודם כל עשית צעד נכון בכיוון

הגעת אלינו , לקבל את עצמך זה אומר להשלים עם עובדת היותך שמנה בראש ובראשונה , ולהפסיק את כל המלחמה סביב אוכל וסביב כל נושא הדיאטה למשל. אח"כ זיקפי ראש וכתפיים ולכי לך בראש מורם ותיראי שזה לא כל כך נורא... דברים יחלו להגיע אליך לאט לאט ,כל פעם תעשי צעד . והכי חשוב זה לקום בבוקר מחר ולהחליט שאת חשובה לעצמך בלבד שלך גילה

למעלה