שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo20.gif

אני מצרפת כאן את כתב היד שלי ואשמח לשמוע את כל מה שיש לכם לומר עליו. אבל כמו שכבר אמרתי אם תוכלו להרחיב יותר מבחינת עיסוק ואם תוכלו לגעת קצת בנושא של זוגיות אני מאוד אשמח. תודה רבה

shamon51

New member
שאלות ../images/Emo24.gif

כותבת ביד ימין או שמאל? באיזה עט כתבת ?
כדורי, נובע, אחר ? אם היית צריכה להגדיר את הטיפוס שלך במילה אחת = במה היית בוחרת ?

כתבתי גם בקובץ המצורף

אני כותבת ביד שמאל וכתבתי בעט כדורי. ולא כ"כ הבנתי את השאלה האחרונה שלך? זאת אומרת למה היא מתקשרת? זה די קשה להגדיר במילה אחת...

שלום תותית

הדבר הבולט בכתב ידך הוא שאת מרגישה שחזרת לאחור. את בתקופה של רצון מאוד עז לשינוי בחיים ולבחירה בדרך חדשה, אבל את בתחושה שאת מאבדת בהדרגה את היכולות והכישורים החברתיים שלך. הסיבה היא מעבר בין מסגרות. לדוגמא, השורה הראשונה שלך מאוד פורמלית ופתוחה, והיא רחוקה מהשאר. את אדם צנוע בדרך כלל (לפי ה-א') ונותנת אמון באחרים. אפשר להתרשם שאת יודעת להציג את דעותיך ועצמך בצורה בהירה ופקחית. כתב היד שלך משונן מאוד בצד השמאלי שלו. למעשה יש בו כמעט 'רתיעה' מהשוליים השמאליים של הדף. זה מעיד על חששות מהעתיד, ומצב של חוסר החלטיות באשר לבחירות שאת מרגישה שהגיע הזמן לקבל בחיים. היה מעניין לנסות לפרש חלום או שניים שלך, אם את רוצה שלחי לי הודעה, כי אני גם יודע לנתח חלומות

shamon51

New member
פיסטוק, כמה כשרונות?

נראה לי שהגיע המתחרה לאיילון

נדהמתי לקרוא את מה שכתבת

ואיך מכמה שורות על דף אפשר ממש להכיר בנאדם... אני חושבת שאין דבר שלא צדקת בו. אבל מה לפי מה שנראה לך מתאים לי מבחינת עיסוק? וכל דבר אחר שאתה רואה דרך הכתב אני אשמח לשמוע. וכאשר יהיו חלומות שארצה לפרש אני בהחלט אשאל

מילי7

New member
נראה שאת מרגישה מאד לבד.

מצד אחד כשאת חולמת לך בינך לבין עצמך את מתה ליחסים, לאהבה, לקשר טוב. אבל בפועל את שומרת מרחק רציני מכולם ולא נפתחת כמעט לאף אחד.

מילי7

New member
זה לא סותר. אולי רק איתו את בקשר

טוב ועם כל האחרים שומרת מרחק רציני, גם מחברות. חוץ מזה - זה שיש לך חבר לא אומר כלום על טיב ואיכות הקשר, לא?

טוב אז לא ראיתי את זה ככה

עכשיו זה כבר נשמע אחרת. הקשר איתו מעולה. אבל חוץ ממנו באמת אין לי אף אחד. פשוט ככה זה יצא לא כי אני רוצה או משהו כזה. הוא הכל בשבילי. למרות שלפעמים אני מרגישה קצת לבד בכלל לאו דווקא בפרט. ממש נחמד לשמוע דעות שונות תודה לכולם

shamon51

New member
לדעתי

תותית היא טיפוס שנשמר לעצמו כלומר לא נפתח בקלות לכל אחד בחברה ויודעת מדי פעם להתכנס עם עצמה גם היא עם אנישם קרובים. זה לא הופך אותה בהכרח לבן אדם בודד

shamon51

New member
סמנטיקה ?

להיות בודד, זה טיפוס שאף אחד לא רוצה בחברתו אבל תותית היא טיפוס שהרגש והנתינה הם בנפשה (ציפור קטנה לחשה לי
) ועל כן אין כאן בעיה שאנשים לא רוצים בחברתה.

shamon51

New member
בעצם נדמה לי

שהיא לעיתים טובה מדי והולכת עם אחרים יותר מדי ויתכן והיו בעבר מי שניצלו זאת לרעה על כן עכשיו היא נזהרת ולא "מתקרבת" לכל אחד

כדאי לקחת בחשבון ניגודים בין

הקערות הנאות שהזמינו את אהדת המנתחים והביאו אותם להצמיד לה מרכיבי רגש, נתינה וטוב לב עד כדי פריירית שמספיק אפצ'י אחד והיא משתכנעת, לבין זקיפות והרחקת אותיות שמשולים לחסימת ההתקדמות התנועית לחצית שאמורה לתמוך במרכיבי הקער שצוינו. תיתכן הפרשנות של שמעון של נוצלה וכעת נזהרת בצוננין וסלקטיבית למי היא טובה. תיתכן גם פרשנות שזה משהו שמבקשים להקרינו כלפי חוץ כחלק בלתי נפרד ממנה, כהגזמה מסוימת שלא בהכרח משקפת אותה. כאוהבי הגדרות, האם הכתב העיגולי והנאה הוא כתב פרסונה ?

האם תוכל לכתוב ביותר פשטות

כדי שגם אני אבין? או שמא מה שהבנתי הוא מה שהתכוונת אליו למשל:"נתינה וטוב לב עד כדי פריירית שמספיק אפצ'י אחד והיא משתכנעת..." תודה

למעלה