שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo20.gif

אני מובטלת מחודש אפריל כי סגרו את החברה שלי. היתי מנהלת מחלקת תעוד(כל נושא התעוד בתקן ISO , העברה מפיתוח לייצור,תיקי ייצור ועצי מוצר וכו...) וגם טיפלתי בכל האדמיניסטרצי בחברה. אני מחפשת עבודה באזור חיפה ואפילו למשרות של פקידות בקושי מזמנים לראיון וזה בטענה שעבדתי במשרה בכירה וזה בטח לא לרמה שלי לעבוד במזכירות. אני גם הנדסאית אלקט' אבל קצת התרחקתי מהנושא. מה עושים יש לכם רעיון? זה ממש מרגיז שאחרי שאתה מתאמץ הרבה שנים להגיע לעמדה בכירה אפילו בשמרות פשוטות לא רוצים להעסיק. סליחה על הקיטורים....

n1r2a3

New member
חפוש עבודה

לדעתי כדאי לך לא להגביל את עצמך לחיפה בלבד אלא להרחיב בהדבה את מעגל החפוש.

לירון- תיעוד דורש אנגלית מעולה

אם אנגלית אינה שפת אם- כדאי לך לשפר אותה באם את רוצה להתמקד בכתיבה טכנית. או שתנסי להכנס לתחום ה QA - יש לך רקע מתאים.

לא מכיר, בכל מקרה תחפשי בכל

הכיוונים ובכל האיזורים (בטח חיפה-מת"מ-טירת הכרמל רלוונטי עבורך אבל רצוי גם במרכז) והכי חשוב- לא להתיאש,זה המצב הכללי שגרוע ולא את .

ליליxx

New member
עובדי QA מתקבלים ללא קורסים

אלה עם רקע וידע חזק ככל האפשר בתחום המחשבים, טכנולוגיה וכל מה שמסביב. אם יש לך ידע רחב בפרוטוקולים ובסטנדרטים, יש לך סיכוי לא רע. כדאי לך לענות למודעות המחפשות עובדי QA ולהבליט את ידיעותיך בנושאים אלה והאפשרות שזה נותן לך להבין את הדרישות בשוק מהמוצרים, ואיזה בדיקות אלה עלולים לעבור לצורך אישור, אצל קליינטים ומוסדות מאשרים. לא ידוע לי על עובד QA שעבר קורס קודם (כעובד QA).

lilithmm

New member
איך נראים קורות החיים שלך?

קורות חיים מהווים כרטיס ביקור. עליהם לייצג אותנו על הצד הטוב ביותר. אנא עלי לפורום את ק"ח שלך (ללא פרטים מזהים שלך) ואולי מישהו יציע לך שיפור כלשהו.

הקו"ח שלי בסדר

מאחר והם נמצאים במאגר של חברות כוח אדם ולא העירו הערות קטלניות לגביהם. בכל אופן תודה על העצה

למעלה