שלום לכולם

black ross

New member
שלום לכולם ../images/Emo20.gif

היי איפה כולם
אנשושים מה קורה איתכם לאן נעלמתם ? אוקיי אז היה קצת קשה בתקופה האחרונה וכמו ששמתי
להרבה חברים יקרים מהפורום היו קצת דאגות על הראש אבל ... תמיד חשבתי שאם אני אזדקק לתמיכה או אוזן קשבת או סתם
אתם תהיו כאן בשבילי
ואני באמת זקוקה לכם עכשיו אז אולי תראו קצת נוכחות ... בבקשה ... ורציתי להוסיף גם .... מאו יין יפה שלי מזל טוב בובה שיהיה לכם רק בהצלחה עם הדירה החדשה

בוקר טוב לך (בוקר??)

יאללה פסדר נגיד ש... אז מה איתך? מה חדש? נראה ממש קר בחוץ ואמרו שיהיה חם אז לא הבאתי מעיל נראה לי אני אמות מקור...

black ross

New member
שלום גם לך יפיפייה ../images/Emo140.gif

אולי ..... בשביל להעלות לי חיוך על הפנים קודם ....... תשלחי תמונה של האוצר הקטן שלך
בכל אופן המצב רוח שלי ממש אבל ממש גרוע אני עצבנית מוות על השותפה שלי שכמעט ודפקה לי את הסופ"ש היפה שהיה לי עם שניר .... למזלי "מיקי" נחלץ לעזרתי כמו כל הזמן (מיקי תודה ) וככה אחרי שרק שלושת רבעי שבת נהרסה לי הצלחתי להציל רבע שבת אבל... היום בערב אני צריכה לומר לה מילה או שתיים על ההתנהגות שלה ותאמינו לי שמה שעולה לי בראש לא כל כך יפה .... היא אחלה של שותפה אבל היא חסרת אחריות ואני כבר אובדת עצות ... מה שהיה זה שאני נסעתי לסופ"ש בטבריה ושאלתי אותה אם היא יכולה לשמור על "נלי" שלי
והיא אמרה לי כן בטח דווקא היא שמחה שהיא לא תישאר לבד לגמרי ואני סמכתי על המילה שלה ( שאלתי אותה כמה פעמים ) ... מיום שישי בבוקר ניסיתי לחייג אליה אבל לא הייתה תשובה השארתי לה מיליון הודעות אבל היא לא חזרה אליי (עד עכשיו ) ואני כבר החלטתי שאני חוזרת במוצ"ש הבייתה כי הפאניקה אחזה בי אבל למזלי הטוב מיקי הסכים לעבור דרך הדירה שלי בכדי לראות מה קורה הוא נכנס דרך המרפסת שהייתה פתוחה ראה שנלי קשורה ללא מים שמע מוסיקה מהחדר שינה שלי דפק בדלת ולא הייתה תשובה אתם קולטים
היא ישנה בחדר שלי עם פול ווליום מוסיקה ואפילו לא שמעה שמישהו נכנס לדירה מה גם שהיא לא ענתה לי כל השישי שבת והדאיגה אותי בטירוף ועד עכשיו הגברת לא טרחה לחזור אליי אחרי שהשארתי לה מיליון הודעות
את האמת אם הייתי רואה אותה אתמול הייתי הורגת אותה מרוב עצבים .... וזהו .... הבעיה היא שאין לי כוח לריב או להתווכח עם אף אחד, בזמן האחרון יש לי יותר מדי ויכוחים עם אנשים וכבר אין לי כוח מיותר לבזבז על שטויות שכאלו ..... מה לעשות

black ross

New member
נו אז מה יא קמצנית ../images/Emo70.gif

אז מה אם שמת אחת כבר
תשימי עוד אחת
כמה שיותר יותר שמח
נו מה עם התיכנון לפורים
למה את מחפשת את הגוזל הקטנטן

לפי התכנון בפורים יגיעו החבר'ה

המקובלים כי השאר לא יאה ולא נאה להם אבל מ'כפת לי הפסד של מי שלא יגיע לחפש ת'גוזלית אני עדין לא סגורה על מה... אבל יהיה משו

אחר הצהריים טובים לכולם...

מה שלומכם ? איך עברה השבת ? לי עברה שבת כיפית, עם טיול קט לאריאל, כי לנלי היה צריך לוודא שיש מים... (מזל שאת אחותי... אחרת...
) שיהיה שבוע נפלא לכולם

למעלה