שלום לכולם

גלינקה

New member
שלום לכולם ../images/Emo2.gif

מחר יש לי בדיקת גסטרוסקופיה לראות אם הטבעת חדרה לי לקיבה ואני מתה מפחד!!! אני בטח לא אשן כל הלילה... תאחלו לי בהצלחה!!! אני זקוקה לה.... בכל מקרה שיהיה לכם אחלה יום.... ולילה... גל

classy

New member
שיהיה בהצלחה גלינקה

ותנסי לישון ותשתדלי להיות רגועה אבל אני ממש מתפלא מהזתומרת הטבעת חדרה לקיבה ?!!! שאני שומע , אני ממש נכנס לפאניקה יש מצב שהטבעת חודרת לקיבה איך בדיוק ? איך יודעים,מה הסממנים? מה מרגישים , איך חושדים שכזה סיבוך? מה יהיה אני כבר לא יודע מה לחשוב מרוב שאני שומע על סיבוכים חדשים ! אני מודה , אני היסטרי וממש נלחץ שאני שומע על סיבוכים הרי הטבעת ממוקמת מחוץ לקיבה איך בדיוק תחדור אני משתגע

ronnymp

New member
קלאסון ..... איזה אורח פורח פה ...

ברוך הבא גם לפה ......
יש בהחלט מיקרים כאלה ...... ראה אצל עבדך הנאמן . כשהמנתח שלי (הראשון) ביקש לעשות לי גסטרוסקופיה - לא הבנתי מה הקטע שלו אח"כ הבנתי - בעבוע הבנתי ....
רוני

classy

New member
כן רוני

בעצם סיפרת לי על המקרה שלך אבל לתומי שאמרו כאן טבעת , ישר תיארתי לעצמי מה שיש לי ! תודה

רונה 30

New member
גל שיהיה ../images/Emo50.gif ו-../images/Emo91.gif מנסיון

בתור אחת שעשתה את הבדיקה הזו 3 פעמים (בעל כורחי, כמובן ...
) אני יכולה לומר שהשד לא נורא כל כך
... אבל.... מומלץ (ואפילו מומלץ מאוד) לבקש אילחוש קל לפני הבדיקה. מאחלת לך מכל ה
שיהיה
והלוואי שהטבעת לא נפלה (כדברי ה
...
). מחה לעדכון מה קורה ואיך היה. רק בריאות

classy

New member
בבקשה אני ממתין להסבר

מתי מתחיל החשד שהטבעת נפלה או חדרה לקיבה איך בדיוק זה קורה ?!!!

רונה 30

New member
אהלן קלאסי.... אתה מחכה להסבר..

ממי ?!? ממני ?!?
.. לא הבנתי.....

classy

New member
היי רונה,לא משנה ממי ../images/Emo70.gif

מכל מי שיתנדב לספק לי הסבר על הסוגיה ! אני אשמח לקרוא הסבר בנושא מנוסה כמוך אז אם תואילי בטובך תסבירי על מה מדובר בדיוק מתי זה קורה למי זה קורה , מה גורם לנפילה וחדירה של הטבעת לקיבה וכו תודה לך מראש

רונה 30

New member
אם ככה אז......../images/Emo36.gif../images/Emo52.gif

אני אניח לשאר חברי הפורום להתעורר..
ולענות לך כמו שצריך
. אני , כמו שאמרתי , עברתי את הבדיקה (גסטרוסקופיה) 3 פעמים יותר מדי אבל לא טרחתי לברר למה (אני החוליה החלשה.. שלום
) ולכן אני לא יכולה לתת לך הסבר מוסמך לתופעה המדוברת. עימך הסליחה. רוייקו .....אנחנו גם מחכים וגם מצפים למוצא פיך

ronnymp

New member
אז אני אנדב את המידע ....

טוב - חדירת הטבעת לקיבה היא מהסיבוכים המשוייכים לטבעות הקבועות . פעם כתבתי לך על יתרונות וחסרונות ניתוח ה- SRVG - ושם זה הוזכר . לך קלאסי - יש טבעת מתנפחת - אז אתה יכול להרגע . איך מגלים
שאלת השאלות ...... עקרונית - כשבשלב מסויים מתחילים לעלות במישקל - אבל בצורה מאוד מאוד משמעותית (לא קילו פה שני קילו שם ...) וגם מתחיל לעבור מזון שעד כה לא עבר , ובכמויות שהולכות וגדלות (כמו למשל סטייקים , מאפים וכו´ ...) ומגיעות למנות של לפני הניתוח , עם תוכן מאאאוווודד מאוד לארג´י וללא מיגבלות אז צריכה להידלק המנורה האדומה
(כן - אבל באדום זרחני ...) בעצם - המנורה צריכה להתחיל להבהב בכתום :
עם השקילה השבועית (שמזהירה על נטיה קלה כלפי מעלה ....)
ועם הגדלת נפחי הארוחות
עם מעבר חופשי של דברים שלא עברו עד כה
עם איזשהם כאבים או מיחושים או אי נוחות באיזור הטבעת או הפורט
עם הקאות חוזרות או רבות בקיצור - מה אני לוקח לי את תפקיד המפחיד הלאומי ..... קלאסי - תפסיק לחפש את הסיבוכים - תהנה לך מהניתוח הטרי והטוב שלך וזרום עם הירידה כלפי מטה בסבבה . רוני

classy

New member
בוקר טוב רוני ../images/Emo98.gif

עכשיו אני ממש רגוע , בזכותך לא ידעתי שזה קורה למנותחי SRVG תיארתי לעצמי שגם אני בקטגוריה של הסיכון הזה בכל אופן תודה רבה על ההסבר הברור והמקיף מחר אני שב לעבודה אולי זה יגרום לי לשוכח קצת מהניוח ! בוקר טוב

ronnymp

New member
רונה - לא עושים בכלל ללא אילחוש

וסוג האילחוש - הוא שונה מרופא לרופא ..... שלי הרדים אותי טוטאלית
התעוררתי בחדר ההתאוששות . רוני

lir42

New member
גלינקה בהצלחה בבדיקה ורונה ורוני../images/Emo166.gif

לא הסברתם כלום (לא שאותי זה מענין) אך יש אנשים שאותם זה מענין..... המשך יום טוב לירי

ronnymp

New member
מה להסביר ../images/Emo35.gif

ההסברים הטובים והחשובים ביותר שאנחנו צריכים זה איפה יש מסעדות טובות ......
ואולי עוד קצת הסברים עלח איך מגיעים לשם .....
בתאבון - רוני

lir42

New member
../images/Emo6.gif אין לי עוד מה להוסיף

שיהיה לך המשיך יום טוב
על הצחוק על הבוקר הסברים ו
ות כולם מסתדרים יום טוב לירי

רונה 30

New member
רוני , יש לי חדשות בשבילך...../images/Emo124.gif

אותי בפעם הראשונה , לא הרדימו /אילחשו ב-כ-ל-ל
... ולירי...מה ז"א לא הסברתי כלום ?!? התיימרתי להסביר ? לא !!! רק רציתי לתת המלצה ידידותית !!!בסיידר ?!?
יום טוב לכולנו.

למעלה