שלום לכולם

ulrika1

New member
שלום לכולם../images/Emo187.gif

אני חדשה בפורום ורק עכשיו החלפתי קידומת. אשר עושה לי רק טוב. הילדים גדלו, פרחו מהקן, יש יותר זמן לעצמך ויש אלף ואחד נושאים שמענינים וניתן להשתלב בהם. לקח לי כשנה להתרגל לכך שאני בפנסיה ועכשיו אני נהנית מכל רגע. אשמח לשוחח עמכם. ומאחלת לכם שבת שלום.
ulrika1

עמליה3

New member
שבת שלום וברוכה הבאה לאלינקה.

עם כניסת השבת מאחלת לכולכם שבת שלום

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה אולריקה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שבת שלום לך אולריקה,
אף אצלנו הבית התרוקן כל הילדים פרחו מהקן, מצאנו עצמנו בחברה טובה, הכל פה אמת וכלום לא חובה. נשמח לקרוא את שתִכְתְבִי, ואני בטוחה שגם את תאהבי, את שיכתבו כאן כולם כולל אותך, ומגולש לגולש הכתיבה תִּשתַבַּח. ברוכה הבאה

אדזה

New member
היי אולריקה

היי אורליקה ושבת שלום.שמחים שבחרת להיכנס לפורום המקסים שלנו.לאט לאט מכירים האחד את השני ,שמחים ונהנים ביחד מכל מה שרק אפשר.

לאולריקה - ברוך בואך בצל קורתנו../images/Emo140.gif

זר הפרחים המצורף הוא עבורך אולריקה. בוקר טוב פורומיטים יקרים, מזל טוב לחיניה להולדת הנכד, ציפי, תודה על החיבוקים והנשיקות שאת שולחת לנו, אבל בעצם הם מגיעים לך. אז הנה שלוחים לך הרבה חיבוקים חמים
ונשיקות
, ואיחולי החלמה ובריאות לבעלך. איזה יום יפה בחוץ - שימשיך להיות יום נהדר ומקסים לכולם .

הודה 77

New member
לחיניה ולאולריקה

הרבה מזל טוב,שיהיו לנו רק שמחות להתראות

אדזה

New member
שבוע טוב

ברכות לחיניה להולדת הנכד,ולציפי אורך רוח,כוח וסבלנות בטיפול בבעלך,מקווה לשמוע בשורות טובות. אני התכוננתי לצאת היום לפגישת חברים,וגיליתי שיש לי חום.מאיפה זה בא רק אלוהים יודע,כי אתמול הייתי כמו אריה.מקווה לסיים את זה בטוב.על זה נאמר:האדם מתכנן ואלוהים צוחק.

קקטוס10

New member
שלום!

גם אני בפנסיה , אשמח לשוחח עימך. סבא לשבעה נכדים, בן שישים ואחד,עדיין נשוי? חובב טיולים, בישול, ועוד. עיתונאי לשעבר. אשמח ליצור קשר. קקטוס

למעלה