שלום לכולם...

ע ד ן 101

New member
שלום לכולם... ../images/Emo187.gif

מעוניינת להשתתף בפעילות נוער של אחת ממפלגות השמאל... אבל אני נורא מתלבטת בין נוער העבודה לנוער יח"ד...
העקרונות של שתי המפלגות כל כך שונים?.... אשמח להצעות והסברים... תודה מראש עדן

Lord Buksht

New member
אפשר לאמר

יח"ד, בתור שמאל קיצוני יותר, יותר קיצונית מהעבודה אני אתחיל בדבר שאני תמיד ראיתי בתור טוב עד לאחרונה יח"ד עמדה מאחורי הדעות שלה ולא שקלה בכלל להתפשר על חצי מהדעות שלה(ההתנתקות לעומת מדיניות כלכלית) בזמן שהעבודה כן מצד שני, יח"ד לא לגמרי ציונית, היא לא פוסלת למשל את זכות השיבה בתור אופציה יח"ד שוקלת שינויים בהימנון ובדגל ואחד מהדברים שהכי מציקים לי: יח"ד לא מוקיעה מתוכה את הסרבנות

EverMan

New member
אתה רואה בחוסר התפשרות דבר טוב ?

טוב להתפשר ולהשיג את רוב מה שאתה רוצה , מאשר לא להתפשר ולא להשיג כלום.

גם העבודה לא..

לא..? (לאידעת, אני יודעת שבפעם האחרונה שראיתי את יוֹאב הוא תלה שלט של "אחרי לסרבנים" ולא זוכרת מי מהמפלגה עזר לו.. זה היה בהפגנה במאי..)

Radman

New member
לעדן....

טוב עדן שלום אני רועי רדמן ואני יו"ר נוער העבודה ארצי אמשח עם תיצור איתי קשר ואני יסביר לך כל מה שתרצה לגבי הפעילות שלנו ולגבי המטרות והיעדים שלנו ב 9/12 תתקים פגישה של פעילים חדשים מכל רחבי הארץ בת"א אשמח עם תגיע ותתחיל להתברג בפעילות של נוער העבודה כי בחנוכה יש לנו פוול פעיליות בניהים חלוקת סופגניות בתי חולים ומתנסים, וסמינר לנוער במלון בטבריה ובעזרת השם בחנוכה אנחנו אמורים לקבל תשובה לגבי סמינר בחודש הבא בניו-יורק כולל פגישה עם ביל קלינטון בקיצור יש פעליות יש מה לעשות תדבר איתי ותבחר את המפלגה הנכונה
0502437766

Radman

New member
עוד יותר טוב

עוד יותר טוב עם זו בת אולי ניפגש איפשהו ?? איך את ניראת ... ?? סתם סתם אל תיקחי את זה ברצינות עדן הכל מאהבה
דברי איתי 0502437766

למעלה