שלום לכולם!!!

מסריחון

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo168.gif

שלוםם אני איציק ובונא... רק היום גילתי תפורום הזה.. דיפדפתי בו קצת... ממש מעולה!!! אני בתור חובב פרוג אמרתי לעצמי... בונא חבוב.. הנה!!! חיפשתיו ומצאתיו!!! טוב אממ אז קצת על הנטיות שלי... פורקיופיין טרי פשוט גדולים(קראתי את מה שרשום עליהם כי כמו שהבנתי היו כבר לא מעט שירשורים עליהם אני בכל אופן לא ארחיב או לפחות לא עכשיו כי אני לא רוצה להיות כזה מהמציקים:)) המממ דרים תי'אטר כמובן.. קאמל-אין... אין.. better get on youre boots and join us... down on the farm...:) אמממ rush איך אפשר שלא... ניל פירט גאון הדור:) הפלוידים... סטיב האקט.. הנדריקס... וואיי אריק ג'ונסון פשוט מפציץ ג'נטל ג'יאנט לא רואים בעיניים.. ג'טרו.. המ... אמרסון לייק פאלמר.. ג'נסיס.. וואן דר גראף ג'נרייטור..(צריל להכיר אותם יותר לעומק שמעתי רק את pawn hearts אבל התרשמתי מאוד!!!) בכל אופן יש עוד הרבה שלא עולים לי לראש אז.. בכל אופן .. מקוה להתקבל בברכה!!! איציק

עמית ע

New member
ברוך הבא לספינה הטובעת

מה זה הניק הזה? שנעשה כאן מגבית ונקנה לך דיאודורנט? לא יודע עד כמה אתה בעניינים, אבל יש בארץ כמה הרכבים פעילים שמופיעים ומקליטים חומר בסגנון רוק מתקדם. בדוק את הקישורים שיש בפורום למידע נוסף. ב-22 לחודש יש בירושלים הופעה של טרספס, להקה שמזכירה מאד בסגנון שלה את אמרסון לייק ופלמר. ב-23 יש בתל-אביב הופעה של סימפוזיון, שאת הסגנון שלה קצת יותר קשה להגדיר, אבל המוסיקה נהדרת וזה מה שחשוב. יש עוד המון ארועים. צריך רק לעקוב, וכמובן להגיע.

מסריחון

New member
הניק..?:) סיפור ארוך...:)

המממ תודה רבה חביבי אמממ בנוגע להופעות בשבילי זאת ממש בעיה להגיע מבחינה כלכלית.. אני חי ממשכורת של חייל(מקבילה למשכורת של תאילנדי מנוצל) ואני ממש לא יכול להרשות לעצמי ללכת להופעות... יש הרבה דברים חשובים להוציא עליהם תכסף... וגם אני עוד חודש מתפנה לטירונות קרבית אז בכלל אין מה לדבר...:) בכך אופן אני הצטרפתי לפורום הזה כדי להתוודע לכמה שיותר להקות וכמה שיותר סגנונות... מקוה להוציא מזה משהו.. בנוגע ללהקות פרוג ישראליות.. שמעתי רק את זינגלה.. פשוט מעולים המממ אגב אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול להשיג דיסקים שלהם.. אז.. עבדכם הנאמן רוצה לדעת גם.:) יום טוב!:)

מורנא007

New member
ברוך הבא

בקשר לזינגלה, מסתובבת שמועה בפורומים שתתכן הוצאה עם רימאסטר, כך שאולי עדיף לחכות השאלה היא כמה זמן לחכות? ככול הידוע לי ניתן לקנות את האלבום. אפשר לברר בג'אזיס, האוזן, מיו, קצת אחרת וכו'. ראיתי אותו כמו גם אלבומים ישראלים אחרים באתר סינפוניק. בקשר ללהקות ישראליות ופרוג באופן כללי, יש די הרבה חומר באתר מתקדם.

מסריחון

New member
בנוגע לרימסטר...

כן.. את השמועה הזאת אני שומע כבר בערך שנה וחצי.. מאז ששמעתי את השיר הראשון שלהם...:) לחכות..? אני גם חושב על ילדים אז לא נראה לי.. לחכות שיעברו מדיסיקים לדברים כאלה שמכניסים לעין והמוח קורא תשיר ומשמיע אותי ואז יצטרכו לעשות שוב פעם העברה.. לאא.. נראה לי אני פשוט ילד ויקנה תחבוב וזהו..:)

Symbolic

New member
שלום לכולם!

החלטתי להצטרף לפורום החביב הזה.. אני מתן, נעים מאוד, בן 19.5 מירושלים. אני מנגן על תופים וחסיד גדול של רוק מתקדם (בין השאר). אני אוהב לשמוע במיוחד : רוק מתקדם : RUSH (A-L-O-T), Genesis, Van Der Gaff Generation, Jethro tull, King Crimson, Frank Zappa, Pink Floyd רוק ישראלי : ברי סחרוף בעיקר , דג נחש עוד רוק : Zeppelin, Sabbath, Smashing Pumpkins, The Who, ועוד... מטאל/הארד רוק מתקדם : Cynic, Liquid Tension Experiment, Aghora הרבה פיוז'ן : Keith Jarret, Uzeb, Pat Matheany, Chick Corea, Mike Stern, וגם ג'אז : Coltrane, Bird, Duke, Armstrong יש עוד הרבה מפה ומשם, אבל אלה המועדפים... אשמח לדבר ולהכיר!

Rubycon

New member
Hey

How you doin'? Welcome aboard. The naked ladies are by the pool. second floor :) Anyway, I've got a question. Heard about Cynic, the guy at GEPR says it's the best fusion album of all times. Others say it's too metallic, growly and stuff. I've heard some say Sean Malone is not the only bassist in the world. What do you say? Worth a try?

Rubycon

New member
Hey Itzik

What's up? You're most welcome, we've got music for every mood and state of mind. Hope you'll have a good time.

Symbolic

New member
ככה

"פוקוס", אלבומם היחידי של סיניק הוא גאוני. מה שכן הוא יחסית כבד ויש קצת גראולינג. אפשר להגיד שהוא פיוז'ן-טכני מטאל. אבל ענקי במיוחד. אם אתה אוהב את ההרכב "דאת'" תאהב את סיניק. מה שכן, אם אתה לא בקטע של ממש גראולינג וזה (גם אני לא אוהב את זה במיוחד) תשיג את האלבום "AGHORA", האהוב עליי כ"כ! כאילו לקחו את כל הדברים הטובים שיש ב"פוקוס" (ויש הרבה! עבודת באס-תופים מהמדהימות, מקצבים בלתי אפשריים ואנרגיות לא מהעולם), העיפו את הדרעק מפוקוס ועשו את "AGHORA". עבודת תופים לא רגילה של שון רנייט הענק (תיפף ב"יומן" של דאת', וכמובן ב"פוקוס" של סיניק), באס מדהים של שון מלוני, עבודת גיטרה משובחת, ושירה יפיפיה של זמרת דרום אמריקאית בעלת קול גבוה ויפה. מומלץ ביותר!

למעלה