שלום לכולם!!!../images/Emo168.gif
שלוםם אני איציק ובונא... רק היום גילתי תפורום הזה.. דיפדפתי בו קצת... ממש מעולה!!! אני בתור חובב פרוג אמרתי לעצמי... בונא חבוב.. הנה!!! חיפשתיו ומצאתיו!!! טוב אממ אז קצת על הנטיות שלי... פורקיופיין טרי פשוט גדולים(קראתי את מה שרשום עליהם כי כמו שהבנתי היו כבר לא מעט שירשורים עליהם אני בכל אופן לא ארחיב או לפחות לא עכשיו כי אני לא רוצה להיות כזה מהמציקים
) המממ דרים תי'אטר כמובן.. קאמל-אין... אין.. better get on youre boots and join us... down on the farm...
אמממ rush איך אפשר שלא... ניל פירט גאון הדור
הפלוידים... סטיב האקט.. הנדריקס... וואיי אריק ג'ונסון פשוט מפציץ ג'נטל ג'יאנט לא רואים בעיניים.. ג'טרו.. המ... אמרסון לייק פאלמר.. ג'נסיס.. וואן דר גראף ג'נרייטור..(צריל להכיר אותם יותר לעומק שמעתי רק את pawn hearts אבל התרשמתי מאוד!!!) בכל אופן יש עוד הרבה שלא עולים לי לראש אז.. בכל אופן .. מקוה להתקבל בברכה!!! איציק
שלוםם אני איציק ובונא... רק היום גילתי תפורום הזה.. דיפדפתי בו קצת... ממש מעולה!!! אני בתור חובב פרוג אמרתי לעצמי... בונא חבוב.. הנה!!! חיפשתיו ומצאתיו!!! טוב אממ אז קצת על הנטיות שלי... פורקיופיין טרי פשוט גדולים(קראתי את מה שרשום עליהם כי כמו שהבנתי היו כבר לא מעט שירשורים עליהם אני בכל אופן לא ארחיב או לפחות לא עכשיו כי אני לא רוצה להיות כזה מהמציקים